insanın bu radde alçalabilmesinden korkuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi edce
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

edce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2010
100
33
98
öncelikle merhaba ilk kez yazıyorum foruma. Çoğu yazıyı okudum Allah hepinize hayırlısını verip yardım etsin inş. Öyle iyisiniz ki tanımadığınız insanlara yardım için vakit ayırıyor teselli ediyorsunuz.
29 yaşındayım iş yerindeki sevgilim beni iş yerinden biriyle aldattı yüzyüze bakacağımıza mı yanayım salak yerine konmamı ve sırf benden ayrılıp başladılar diye aldatmadıgını iddia ediliyor ona mı yanayım. bense bunu öğrenen kadar hayırlısı ikimiz için diye dua ettim salağım. İnsanlar böyle böyle insanlardan soğuyor evlenmiyorlar sanırım. Onu zerre özlemiyorum nefret değilde öyle garip ki içim nazım hikmetin dediği gibi insanın bu radde alçalabilmesinden korkuyorum. sadece ilahi bir işaret bekler ya insanlar Allah korkma gördüm herşeyi burdayım desin die öyleyim işte . Geçer mi sizce hazmedip onları görünce acı hissetmeden yaşabilir miyim ?

Onları hergün görürken geçmezz...

Nasıl anladınn aldatıldığınıı...

şuan onunla mı görüşüyor ? bu arada kimsenin hakkı kimsede kalmaz asla içiniz rahat olsun,geçer ama zamanla tabi

Canim cok zor allah yardimcin olsun sana suan belki imkansiz gelebilir ama zaman herseyi cozuyor inan yaralarin gececek

Zaman diyebilirim sadece, elbette unutacaksın.
Ancak sürekli iş yerinde onları göreceksin anlaşılan, boşver yapan kendine yapar umursamaz olmaya gayret et.

ahlaksızlar kadar cok ahlaklı insanlar da var. rahat olun. biryerlerde bekliyor sizi kaderiniz.

bence de her gün gördüğünde unutman zorlaşır.
ne alçak insanlarmış
hatta gün geçtikçe içindeki üzüntü, sinire, hırsa, kıskançlığa bile varabilir

işten ayrılsanız. hergün onları görerek kendinize eziyet ediyosunuz.

Sizden ayrildiktan sonra mi basladilar? Bence de aldatmamis eger oyleyse..

Unutmazsiniz elbette ama alışirsiniz Rabbim yardimciniz olsun.salagm diyorsunuz ya ona dua ettiginiz icin aksine o kadar temizsiniz ki onun ardindan ona dua edecek kadar erdemlisiniz kimse yasattigini yasamadan ölmez demis Peygamber efendimiz (sav.).

başkalarından duydum ben herşeyden habersizdim kızla fln konuşuorum sonra anladım. bu kızla arkadaşım yemeğe çıkarım çok eski arkadaşım fln diyordu ben kıskanınca kızıyordu . 3 4 hafta oldu ayrılalı onlar başlayalıda öyle bir şey olmuş bense bu sürede kendimi toparlamaya ikimizede hayırlısını istemeye çalıştım ama şimdi öyle kötüyüm ki yemek yiyemiyorum durmadan ağlıyorum. Yemin ediyorum sevgide aşkta değilim insanların bu kadar kötü olmasındayım şimdi herkes durumu öğrendi onlar rezil durumda başları öne eğik ama dediğim gibi iyi insanlarla karışılaşacağımı bilmek istiyorum biri desin istiyorum korkma geçicek ve bunlar yanına kalmıcak onun

sizden ayrıldıktan sonra başka birisiyle birliktelik kurması sizi aldattığını göstermez bir şey demeniz lazım benimleyken şöyleydi onunla aldattığından eminim anlarım ama ayrılan sevgili aynı ortamda başkasıyla çıkıyor diye ah alması aşırı mantıksız.
aynı anda yazmışız ve siz açıklamışsınız başınız dik olsun lütfen eğilenler eğilmiş zaten..

saol canımm çok tşk. ederim

neyseki fark etmişssiniz, ne denebilir ki herkes hakettiğini bulsun inşallah.

peki size seni seviyorum ama olmaz gibi bahaneler sunup ayrılması o kişiyi arkadaşı gibi gösterip her gun onla çalışması sonra bizden 1 hafta sonra birşeylerin resmileşmesi aldatma değil mi ? beyinde olunca aldatma olmaz mı ?

cok uzuldum yasadiginiz olaya, ama size tavsiyem guclu ve mutlu gorunmeye bakin.

biliyorum her gun yuzyuze bakarken zor ama, onlarin karsisinda ezilmeyin, aksine hic birsey olmamis, sanki boyle bir olay hic yasanmamis gibi kendinizle ilgilenin, mutlu gorunmeye, onlari dusunmemeye calisin.. eve gidince istediginiz kadar isyan edin haykirin icinizi bosaltin, ama kesinlikle onlarin karsisinda eziklik duygusuna kapilmayin. bu eski sevgilinizden alabileceginiz en iyi intikam seklidir. o sizi o sekilde mutlu gorunce sasiracak bakin gorun.. ve zamani geldiginde sizin de karsiniza degerinizi bilen birisi cikacak insallah..

Vay terbiyesizler !
Bazı erkeklerdeki bu rahatlık insanı çileden çıkarıyor başka kızmı yoktuda tam dibinizdekiyle beraber oldu . böyle biri için üzülmeye bile değmez cancağızım gözlerinin içine baka baka gülki onlar utansın yaptıklarından !!!

Kimsenin ahı kimse de kalmaz.
O gerizekalı sana bunu yaptı da aynı şeyi o kıza da yapmayacağı ne malum? ki Allah er yada geç acısını çıkaracaktır.
Sen hiç üzülme, ağlama. İnatla mutlu ol. Ve asla ve asla onlara üzüldüğünü belli etme. Taviz verme.
Yakın da rezilliklerine bir yenisi daha eklenecektir. Kız gelip senden köpek gibi özür dileyecek.

ayrıldıktan 3-4 hafta sonra, üstelik de tanıdığın biriyle ilişkiye başlıyorsan, ben buna aldatma derim.
zaten tanıyormuş, ilişki başlamış önceden bence.

eğer hali hazırda biri yoksa birinden ayrıldıktan çok çok 1 ay sonra başka biriyle çıkmaya başlama olasılığı çok düşüktür

zor bi durum güven kırıcı ama bence , hergün görüp üzülmekten kahrolmaktansa aksine daha mutlu daha güzel daha bakımlı daha enerjik olun ama bunu yaparken sınırı bilmek lazım bazıları bunu yapacam diye hoppa gibi görünüyor , neyse umursamayın onları gerekirse rol yapın Allah doğru olanın yanındadır , yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…