insanın bu radde alçalabilmesinden korkuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi edce
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bencede aldatmis.. gecicek yakinda baskasina asik oldugunuzda umrunuza gelmcek artik ..

ya birde bana baheneler kendimi hasta gibi hissettirmeler antidepressana başlıcaktım yeminle kaygılarım var diye meğer sadece hissediyormuşum , kızı şakadan kıskanıyordum arkadaşım o diye kızıyordu şimdi gözümün önünde bizim ilişkimizi söylediği insanların yanına onunla gidiyor ben sanki basit kullanılmış rahat biriymişim gibi bense nefes alamıyorum. Aldatma değil bu öyle olsun peki benden ayrılmış 1 hafta sonra çok yakın arkadaşıyla çıkmış ve bana 1 hafta önce seni seviyorum demiş olsun ama insalık mı peki

Bende aldatıldım. Uzun süredir ilahi adalet olsun istiyordum ama zamanla insanın fikirleri değişiyor. Bence Allah onu unuttursun sana, daha iyi kapılar açsın. Onun başına bir iş gelmesi inan seni mutlu etmez. Sen unut ve çok mutlu ol:)

ayrıca da , o kız için sizden ayrılan, başka bi kız içinde ondan ayrılır , hiiiççç kendini üzmeye değmez bu karakter meselesi

Bir ust mesajinizda 3-4 hafta demistiniz, bu mesajinizda 1 hafta.. bence karaktersiz bir adam olsaydi iki kisiyi ayni anda idare etmeye calisirdi. Ama ona olan duygularini hissedince sizden ayrilmis.cok uzucu bir durum ama bu saatten sonra yapacak bir sey yok..hayatiniza devam edin, gormemeye duymamaya calisin..

Insan neleri unutmuyor , sende unutacaksin.
Suan sana dusen en buyuk rol umursamaz olman.
Onlara karsi dik durman..

inanın çok tşk. ederim günlerdir ağlamaktan ve rol yapmaktan başka bir şey yapamıyorum biliyorum ne dertler var ama insan bi yaştan sonra birşeyler umut ediyor ve siz beni tanımamanıza rağmen acımı paylaşıosunuz allah razı olsun içten teşekkürler

cnm biz ayrılalı 3 4 hafta oluyor 1 haftadan kastım biz ayrıldıktan sonra 1 hafta hatta bana seni seviyorum demesinden 2 gun sonra dışarı çıktılar fotoğralarını gördüm arkadaşlar sandım . yani demek istediğim birine seni seviyorum deyip farklı bahaneler üretip o kişiyi sorularla bırakıp 1 hafta geçer geçmez burnunun dibinde çok yakın arkadaşım dediğinle çıkıosan bence aldatmadır. ben yapsamda aldatmadır bu . karşıyı haksız yere suçlamak kuyruk acısından beddua etmek gibi bir derdim yok tek derdim tekrar gülümseye bilmek iş yerindeki beni düşürdüğü durum nedeniyle allahında bulmasıdır.

yoksa bizim ailede söyledir haksız beddua seni bulur ondan bela lafı çok nadirdir bizde söylensin birine bişi olsun bende istemem ama hani bu kadar kötü şeyler yapan insanlarda anlasınlar istiyorum. Emin olun biz kırsak böyle yürek ben bıraksam birini böyle gözü yaşlı çok üzülürüm

İkiniz için hayırlısı olsun diye dua etmişsin.Allah ta sana hayırlısını vermiş.Yani onun karakterini göstermiş sana.Sen ne zannediyorsun dün sana seni seviyorum diyen,bugün o kızla çıkan,yarın ona farklı mı davranacak.Hiçbirşey görüldüğü gibi değildir.Benim sana tavsiyem hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççççç umursama.Enerjini yüksek tut.Üzgün mutsuz kahırlı gözükme.Silbaştan.Ama çok fazla taşkın mutlu da görünme.Ynai olması gerektiği gibi davran.Kimseyede onlarla ilgili yorum bile yapma.En büyük ceza yoksaymak.

kendini de o kadar hırpalama, olmayacak bir adam için.
otur şükret ki kurtuldun. sana layık değilmiş.
elbet üzülürsün ama en azından değmediğini bilerek üzül. :)

haklısın canım deniyeceğim

Başınıza gelen de kötü ama insanların yapabileceği öyle korkunç şeyler var ki.. Siz citayi çok yukarda tutuyorsunuz. Bu radde dediğiniz şey keşke kotulugun son raddesi olsaydı.
Gönül, gurur yaralarını geçiren şey sadece yaşamak yani devam etmek.
Madem inanclisiniz, bilirsiniz şer gibi görünen, size dizlerinizi dovduren şeyler başka bir mesafeden veya zamandan baktığınızda, Allahın size bir lutfudur.

İki şe****siz için (ki eger siz birlikteyken onunla da görüşmüşsse) ne diye işinden ayrılacaksın değmez boşver ve hayatına bak yolunu çiz... Umursama onları görmezden gel takıntı yapma kendine

Bu senin elinde canim.. guclu olmak zorundayiz hayatta.. ben de en yakin arkadasimla aldatildim.. ama onumuze bakip hayatimiza devam etmekten baska care yok..

peki şimdi nasıl hissediyorsunuz.
Benim ustunden 4.5 sene gectigi icin hicbir sey hissetmiyorum.. ama iyi ki oyle olmus da ben de simdi birlikte oldugum insanla tanistim.. senin de oyle olacak canim.sadece bu surecte sabirli olman gerek..

Benim ustunden 4.5 sene gectigi icin hicbir sey hissetmiyorum.. ama iyi ki oyle olmus da ben de simdi birlikte oldugum insanla tanistim.. senin de oyle olacak canim.sadece bu surecte sabirli olman gerek..

saol cnm bende bekliyorum kötü şeyler dilememek istiyorum ama şimdi çok yeni diye kızıyorum salak yerine konmama . çok saol

çok acıtır dibe vurursun ama bir süre sonra hissetmezsin geçer. Zaman herşeyin ilacı.Ve evet insan bu radde alçalabilir.,İnsan bu doyumsuz varlık. Akılla düşünemeyince bir tarafıyla düşünmeye çalışır sonuçta bu olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…