İNSANIN İLK EŞİ,İLKİ. .NASIL UNUTULUR..?

İlk elini tutup yola ciktigin yedi yılını verdiğin esini nasıl unutabilir insan..?..ve onun tarafından terkedilen sensen eğer. .bunun üzerinden nasıl gelinebilir. .insan yaşanılan güzel günleri nasıl görmezden gelebilir..hayatına başka bir kadını aldığına göre henüz boşanmadan bunu yaptığına göre. .hiç sevmemis ve sevmiyor diyebilir miyiz?..yoksa unutabilmek icin mi hayatında o insan?..kızmayın arkadaşlar. .sizinle paylaşmak iyi geliyor..
gene sen, gene eski eş, gene yeni sevgili ve sen gene aynı yerdesin. ilerle lütfen azıcık ilerle..

Hic tanimadigim halde o kadar inaniyorum ki senin saf ve temiz bi kalbin olduguna.
Toparla kendini biraz, cok zor ama dusunmemeye calis.
Tedavini, ilaclarini aksatma.
Bundan sonra her seyin en iyisiyle en guzeliyle karsilas insallah, her seyi unutarak sil bastan yeni bi hayatla.
Dusunme onlari, kurcalama, gorme.
Yanina kalacagini mi saniyorsun onlarin?
Kalmayacak, eden ettigini buluyor hic dusunme sen orasini.
Sikma canini yeter ki, vallahi icim parcalaniyor.

Sen de kusura bakma ama
Tum konularini okudum
Adam seni ananin evine sepetlemis be canim, sen hala nasil unutulur diyorsun
Bu bile kolaylikla unutabilmek icin bir sebep, baska birseye gerek yok
Sende kusura bakma ama ananin evine sepetlemis ne kadar çirkin br terim

Sayin konu sahibi
Lütfen senin iyiligin icin soylenen şeyleri birazcik dinle lutfen. Seni anliyorum. Anlıyoruz... Yaşadığınız şeyler ağır. Ama actiginiz konular birbirinin devami niteliğinde ve bir çok üyenin dediği gibi sizde bir adım yol katetmek adina bir istek göremiyorum.

Dünyaya bir bakin. Neler oluyor? İnsanlar ne acilar, zorluklar yaşıyor ve üstesinden gelmek için çaba sarfediyor. Şuan bu gücü kendinizde bulamiyor olabilirsiniz. Anlarim. Ama çaba? Bu zor mu?

Eşiniz, sevgilisi bunlari bir kenara birakin artik. Kendinize bir yol çizin. Diyelim ki aldatildiniz. Bunu daha önce de söyledim öyle bir adamla olmak ne kadar doğru? O kadin eşinize ne kadar guvenecek? Sizi onunla aldatan bir gün gelir onu da başkasıyla aldatir. Bence bize başka şeyler sorun." Ben bunlari yaşadım, bu sorunlarla başa cikmak istiyorum siz de bir kadin olarak bana destek olun hadi fikirlerinizi bekliyorum neler yapabilirim "diyebilirsiniz.

Ve şunu farkedin artik eşinizi sev-mi-yor-su-nuz. Sadece terkedilmek ve eger aldatildiysaniz baska bir kadina tercih edilmiş olmayi hazmedemiyorsunuz.

Eşiniz ölmüş olsa inanin daha az uzulecektiniz. Sizin derdiniz onsuzluk degil.

Sen kendi bunalımlı psikolojinden hiç sıkılmıyor musun? Hiç 'amaaan yeter' deyip kafanı dağıtmadın mı yani 1 buçuk yıl boyunca?
İlk önce bu duygusal şarkılardan uzak dur. İlk zamanlarda olsa dibine kadar yaşa derdim ama dile kolay 1 buçuk sene!
Adam karaktersiz oğlu karaktersizmiş yapmış. Senin ondan bu aşamada nefret bile etmemen lazım. Aşmış olman lazım onunla ilgili her şeyi.

Senin gibi takıntılı birini tanıyorum. Kendisi 50 küsür yaşında hala daha ne zaman bir araya gelsek 'bana şunu yaptılar bunu yaptılar' diye başlar. Artık umursamıyorum bile dinler gibi yapıyorum. Çünkü hiç bir dediğimizi dinlemiyor. Antidepresanlardan medet umup kendini uyuşturuyor.
Senin sonunda onun ki gibi olacak demedi deme.

canım yanlış adrese yazdın sanırım :) :KK70::KK70:

Niye unutulmasin ayol cok matah adam olsa daha bosanmamisken yeni kadin bulmazdi kendine. Bu adamin yasini tutmanin ne manasi var? 1.5 senedir bosanmadigina gore cekismeliye donmus. Para pul yerine huzur lazim insana. Anlasmali bitirip hayatina baksaydin simdiye yeni asklara yelken acmistin bile

İlk elini tutup yola ciktigin yedi yılını verdiğin esini nasıl unutabilir insan..?..ve onun tarafından terkedilen sensen eğer. .bunun üzerinden nasıl gelinebilir. .insan yaşanılan güzel günleri nasıl görmezden gelebilir..hayatına başka bir kadını aldığına göre henüz boşanmadan bunu yaptığına göre. .hiç sevmemis ve sevmiyor diyebilir miyiz?..yoksa unutabilmek icin mi hayatında o insan?..kızmayın arkadaşlar. .sizinle paylaşmak iyi geliyor..

Unutmak istiyorsanız size yaşattığı iyi şeyleri değilde kötü şeyleri düşünün. Geçen 7 yılı değilde sizi nasıl bıraktığını düşünün.
Sanırım sizdiniz tatile diye gönderilip boşanma davası açılan. Bu yeterli bi sebep bence nefret etmek için unutmak için.
O olsaydı yine A şehrinin bilmem neresinde el ele yürürdük değilde o olmadığı için ben böyle güçlü bi kadın oldum idye düşünün.
7 yılı düşündüğünüz zaman unutmak için nefret etmek için bir sürü sebep bulabilirsiniz bence

Back
X