İnsanın Kaderi hiç mi değişmez ??

Yapılacak belli aslında :)

Evlenmeyi düşünüyorsan,bu adamla ilişkini keseceksin.
Evlenmeyi düşünmüyorsan devam edeceksin.
Kendisini zamanla evliliğe ikna edebileceğini hiç sanmıyorum.(tecrübeli olması,avukat olması vs...)
O yüzden,kararını baştan vermekte fayda var.

sen bence doğru insana denk gelememişsin..ne demek evlenmeyi düşünmüyorum? napcakmış senle? evlenip boşanmamış olsaydın da aynı şeyleri mi söyliceklerdi merak ettim doğrusu..diğerlerini bilemem de sen bu avukattan uzak dur bence canım..doğrudur evlenmeyi düşünmüyodur o yaşa kadar evlenmemiş sonuçta..sen de diyosun beğenilen talipli biri diye..egosu yüksektir onun..senden beklediği başka şeylerdir belki..çok üzülebileceğini hissediyorum ve ondan uzak durmanı tavsiye ediyorum..

Yapılacak belli aslında :)

Evlenmeyi düşünüyorsan,bu adamla ilişkini keseceksin.
Evlenmeyi düşünmüyorsan devam edeceksin.
Kendisini zamanla evliliğe ikna edebileceğini hiç sanmıyorum.(tecrübeli olması,avukat olması vs...)
O yüzden,kararını baştan vermekte fayda var.

Meleknazcım Evlenmeyi düşünüyorsan derken başka biriyle mi ?
İnan yoruldum artık yeni insan tanımaktan.
Buna çok alıştım ve onu gerçekten çok seviyorum. Bu da bunu biliyor.
Aslında o da bana çok düşkündür. Sen benim kanım gibisin der hep.
Yemek yemediğim zaman hemen işyerime yemek yollar.
Sürekli bana hediyeler alır sigarama kadar alır.
Bunlar benim için çok önemli. Sevgisinden yana hiçbir şüphem yok.
Beni geçen ay da annesiyle tanıştırdı.
Sanırım o da ne istediğini bilmiyor.

En azından sana her şeyi açık açık söylüyor
Eğer illa evlenmek istiyorsan vazgeç bu sevdadan
Adam 34 yaşında ve evlenmek istemiyorsa daha ne kadar bekleyebilirsin?
Sonunu bilmediğin yolda nereye kadar gidebilir, dayanabilirsin ki...

evlilik düşünmediğini söylemiş dürüstçe..
yani ..bu şekilde gittiği yere kadar..demiş sana..
Bundan sonrası sana kalmış.
Sen de..bu şekilde gittiği yere kadar..olan bir ilişkiye şimdilik razıysan devam ettir, gittiği yere kadar olur işte.

Ama yok..ben sonu evlilikle bitmeyecek bir ilişkiye kendimi daha fazla kaptırmak istemiyorum..dersen derhal ayrıl..
Yapacak birşey yok..

Unutma herşeyde bir hayır vardır.

gerçekten seven erkek evlenmek ister
evlenmiyorsa amacı belllidir gönül eğlendirmek tabii bu benim görüşüm
evlenmemek için seni seviyorum ama önünü kapatmak istemiyorum kadar saçma çocukca bir bahane olamaz:19:
eğer sen evlilik düşünüyorsan bu adama yol ver gitsin :31:

sen bence doğru insana denk gelememişsin..ne demek evlenmeyi düşünmüyorum? napcakmış senle? evlenip boşanmamış olsaydın da aynı şeyleri mi söyliceklerdi merak ettim doğrusu..diğerlerini bilemem de sen bu avukattan uzak dur bence canım..doğrudur evlenmeyi düşünmüyodur o yaşa kadar evlenmemiş sonuçta..sen de diyosun beğenilen talipli biri diye..egosu yüksektir onun..senden beklediği başka şeylerdir belki..çok üzülebileceğini hissediyorum ve ondan uzak durmanı tavsiye ediyorum..

Aynen öyle canım..
Ama bu günleri atlatmak benim için çok zor olacak.
Telefonum hiç susmazdı gerek aramaları gerekse mesajlarında.
Bugün saat 1 de görüşmüştük yüzyüze. ve o saatten beri hiç aramadı.
ve aramayacakta biliyorum. Salı günü benden haber bekliyor.
Nasıl yapacağımı bilmiyorum yüreğim yanıyor...

gerçekten seven erkek evlenmek ister
evlenmiyorsa amacı belllidir gönül eğlendirmek tabii bu benim görüşüm
evlenmemek için seni seviyorum ama önünü kapatmak istemiyorum kadar saçma çocukca bir bahane olamaz:19:
eğer sen evlilik düşünüyorsan bu adama yol ver gitsin :31:

Aslında en çok canımı sıkan bana geçenlerde keşke liseyi bitirdikten sonra tanışsaydık demişti.
yani sanırım benim evlenmenmem vs. falan...
O yüzden evlenmeyi düşünmüyor :(

Adam evlenmeyi düşünmediğini açık açık söylemiş sende ona göre karar vermelisin bence.

33 yaşındayım. 18 yaşında bir evlilik yaptım 7 sene sürdü ve eşimin çapkınlık ve hovardalığından dolayı ayrıldık.
Bu boşanmadan sonra 5 sene başka biriyle ilişkim sürdü. Tam evlenilecek bir erkekti ama evliliğe hiç niyeti olmadı.
5 senenin sonunda ondan ayrıldım. Ve bu ayrılıktan 3 ay sonra evlenme teklifi etti. ama bende herşey bitmişti.
Ve yıllar geçti. kısa dönem arkadaşlıklarım oldu. Ta ki 8 ay öncesine kadar.
yaklaşık 4 sene önce beğendiğim biri vardı. yıllar sonra karşılaştık ve çıkmaya başladık. 8 aydır da görüşüyoruz. Benden 1 yaş büyük ve tanınmış bir avukat. kendine çok güveniyor ve çevreden çok fazla kadınlardan ilgi görüyor. Bu da onu şimartıyor.
Hergün irtibat içerisindeyiz sürekli konuşur ve mesajlaşırız. Haftada 2 gün de yüzyüze görüşüyoruz. Ama tek sorun evlenmeyi düşünmüyor. Seni çok seviyorum ama senin de önünü kapatmak istemem diyor. Ve sık sık ayrılık kararı alıyor beni düşündüğünü söyleyerek ama her defasında ayrılamıyoruz. Nitekim bugün yine ayni konuşma yapıldı ve birkaç gün görüşmeme kararı aldı. Eğer ben onsuzluğa dayanabilirsem görüşmeyecez. Ki dayanamazsam eğer görüşecekmişiz. Moralim çok bozuk ne yapacağımı bilmiyorum...

okur okumaz şöyle düşündüm
sen aslında güzel ve düzenli bir ilişki ve evlilik yapabilecek birine benziyorsun ama galiba seçtiğin kişiler yanlış
yani çok doğru düzgün insanlar olabilirler ama evlilik düşünen bir insana karşı evlilik düşünmeyen bir insan yanlış seçimdir
ilişkiyi bu kadar uzatıp sonra hayal kırıklığı yaşayacağına başta niyetini söyle, bu ilişkinin sonunda evlilik olacaksa başlayalım de
böylece etrafındaki evlenme niyeti taşımayan insanlar kaçar, sen de evlilik düşünenler arasında seçim yaparsın ve insanın kaderi hiç mi değişmez diye düşünmezsin
hüsranla biten ilişkilerin sebebiyle sende bir yılgınlık, kararsızlık görüyorum
ve bu da hemen olsun diye düşünmeye yöneltiyor galiba seni
yani karşıdaki insanın olumsuz yönlerini görmeden ben onunla mutlu olurum diye düşünmeye itiyor seni gibi geldi
aslında tüm bayanların yapması gereken şeyler:
niyetimizi baştan belirtmek
kötü tarafları var ama beni seviyor düzelir dememek
çok iyi biri, bazı olumsuzkukları olsa bile elden kaçırmayayım dememek
ve her zaman doğru düzgün insanlarla görüşmek
çünkü bizler ilgi çekici, karizmatik diye yanlış insanların etrafında oldukça hem kendimiz hem hayat düzenimiz o yanlış ortam içinde yanlışa sürükleniyor
ve bir süreden sonra artık o yanlışlar sıradan gelmeye başlıyor insana
ne denir ki? karşınıza doğru birini çıkarması ve sizi doğru karar vermeye yöneltmesi için Allaha çok dua edin
Allah yardımcınız olsun

Daha önceki sevgilinizle evliliği düşünmediği için nasıl ayrıldıysanız, bu ilişkiyide bir an önce bitirmelisiniz..

Bazen kaderine sende yardımcı olup yön verebilirsin bence herşeyi kadere bağlamak ne kadar doğru olur ki?,görüstüğün kişi çok farklı nıyette gözu dısarda gezmek,tozmak,eğlenmek amaclı evlenmeyı düşünmüyor bunu söylemiş.Senin önünü kapatmıyor gecıcı olarak takılıyor ve bana göre hayatında sızden baska ınsanlar da var olabılır..Siz evlenmek istiyorsanız bu şahısla boşa vakit harcıyorsunuz, düşünüp ona göre tercih yapmalısınız.

Canım, neden evlenmek istemiyor? Derdi neymiş?

Aslında bu konuda çok tutarsız kararları var. Birkaç ay önce iş ortağı olan kıza benimle evlenmeyi düşündüğünü söylemiş.
Çok sevinmiştim. Ama bana bu konuda kendisi bişey söylemedi. Birgün evlenmeyi düşünüyorum ama kimsenin tanımadığı kimsenin bilmediği biriyle dedi. Sonra o kızla konuştum ortağıyla bana yemin ediyor kendisine benimle evlenmeyi düşündüğünü söylediğini; ki ondan başka kimse beni çekmez demiş. Ve dünkü son sözü şu an evliliği düşünmüyorum en geç 40 yaşımda evlenecem hayatımı yaşayacam dedi..

Evlenmeyi düşünmüyormuş,ne güzel açıkça söylüyor.Ayrılmalısın tabi ..Vermen gereken karar belli,onurlu davranman gerek;kapatması olacak değilsin ya..Yani ben olsam böyle düşünürüm..Avukatlığı sana cazip gelmesin,bırak bir kadın tarafından terkedilsin,egosu zedelensin..

Bu adam ne istiyormuski acaba dost hayatimi yasamak istiyormus ????
Vallahi sinir oluyorum bu zamani erkeklerine,
gezecek tozacakmis, herhalde 50 yasinda evlenecek, tabi ozamanda alan olursa :47::47:

Canim sen saf ve iyi bir kizsin belliki, ama bu adamin niyeti baska,
sen bilirsin yinede ama bununla zamanini bosa gecirirsin diye düsünüyorum

canim senin yasin malum durumun malum evlilikten baska cikar yolun yok gelecegin icin.. bence sali gunu bu adama evlenmek istedigini kendisini de buna yakin hissettigini acikca soyle ama evlenmek istemedigin icin gorusmeyi kesme karari aldigini da soyle..
anlasilan bu adam makamin mevkinin verdigi guvenle daha karsima neler neler cikar havasinda ama kalbi de sende bi sekilde. benim fikrim dayan hic arama eninde sonunda sana donecek bu adam. yani yeterince acik konus ve sonrasinda kendine guven sakin ola geri adim atma. he donmezse ne olur en azindan karsina yeni birisi cikma ihtimalin olur bakarsin daha da hayirli olur....

canim senin yasin malum durumun malum evlilikten baska cikar yolun yok gelecegin icin.. bence sali gunu bu adama evlenmek istedigini kendisini de buna yakin hissettigini acikca soyle ama evlenmek istemedigi icin gorusmeyi kesme karari aldigini da soyle..
anlasilan bu adam makamin mevkinin verdigi guvenle daha karsima neler neler cikar havasinda ama kalbi de sende bi sekilde. benim fikrim dayan hic arama eninde sonunda sana donecek bu adam. yani yeterince acik konus ve sonrasinda kendine guven sakin ola geri adim atma. he donmezse ne olur en azindan karsina yeni birisi cikma ihtimalin olur bakarsin daha da hayirli olur....

seninle bir konuda ortak noktamız var.
benimde gecen yıl görüştüğüm arkadaşım vardı avukat..
tüm dikkatleri üzerine çeken gayet yakışıklı egosu yüksek
benden hoşlanıyordu. benimle olmak istiyordu etrafımdaydı. onun çabalarınla tanışmıştık zaten
ama evlilik istemiyormuş, ertelemek gerekiyomuş, hazır değilmiş te bilmem ne, böyle dokunduruyordu bana
bende uzaklaştım ondan onun zaafı olmak istemedim
ama fece te gördüm ki tesadüfen. pat diye nişanlanmış.o evliliği düşünmeyen adam
hiç evliliği düşünücek biri değildi gerçekten.bana hem şaşırtıcı hemde komik geldi. ve gram üzülmedim..
ama neden acaba benimle evlenmekten kaçtı diyede kendime sordum
erkekler ne yazıkki böyleler bunu ya ilk görüşte düşünürler yada ölsen düşündürtürmezsin
seni gayet iyi anlıyorum yaş olarak benden biraz büyük olsanda bunu bir nasihat olarak algılama lütfen haddime değil zaten
ama gerçekten uzak dur bunu kendin için yap senin vaktinden zamanından çalıyor

Back
X