Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapılacak belli aslında :)
Evlenmeyi düşünüyorsan,bu adamla ilişkini keseceksin.
Evlenmeyi düşünmüyorsan devam edeceksin.
Kendisini zamanla evliliğe ikna edebileceğini hiç sanmıyorum.(tecrübeli olması,avukat olması vs...)
O yüzden,kararını baştan vermekte fayda var.
sen bence doğru insana denk gelememişsin..ne demek evlenmeyi düşünmüyorum? napcakmış senle? evlenip boşanmamış olsaydın da aynı şeyleri mi söyliceklerdi merak ettim doğrusu..diğerlerini bilemem de sen bu avukattan uzak dur bence canım..doğrudur evlenmeyi düşünmüyodur o yaşa kadar evlenmemiş sonuçta..sen de diyosun beğenilen talipli biri diye..egosu yüksektir onun..senden beklediği başka şeylerdir belki..çok üzülebileceğini hissediyorum ve ondan uzak durmanı tavsiye ediyorum..
gerçekten seven erkek evlenmek ister
evlenmiyorsa amacı belllidir gönül eğlendirmek tabii bu benim görüşüm
evlenmemek için seni seviyorum ama önünü kapatmak istemiyorum kadar saçma çocukca bir bahane olamaz
eğer sen evlilik düşünüyorsan bu adama yol ver gitsin![]()
33 yaşındayım. 18 yaşında bir evlilik yaptım 7 sene sürdü ve eşimin çapkınlık ve hovardalığından dolayı ayrıldık.
Bu boşanmadan sonra 5 sene başka biriyle ilişkim sürdü. Tam evlenilecek bir erkekti ama evliliğe hiç niyeti olmadı.
5 senenin sonunda ondan ayrıldım. Ve bu ayrılıktan 3 ay sonra evlenme teklifi etti. ama bende herşey bitmişti.
Ve yıllar geçti. kısa dönem arkadaşlıklarım oldu. Ta ki 8 ay öncesine kadar.
yaklaşık 4 sene önce beğendiğim biri vardı. yıllar sonra karşılaştık ve çıkmaya başladık. 8 aydır da görüşüyoruz. Benden 1 yaş büyük ve tanınmış bir avukat. kendine çok güveniyor ve çevreden çok fazla kadınlardan ilgi görüyor. Bu da onu şimartıyor.
Hergün irtibat içerisindeyiz sürekli konuşur ve mesajlaşırız. Haftada 2 gün de yüzyüze görüşüyoruz. Ama tek sorun evlenmeyi düşünmüyor. Seni çok seviyorum ama senin de önünü kapatmak istemem diyor. Ve sık sık ayrılık kararı alıyor beni düşündüğünü söyleyerek ama her defasında ayrılamıyoruz. Nitekim bugün yine ayni konuşma yapıldı ve birkaç gün görüşmeme kararı aldı. Eğer ben onsuzluğa dayanabilirsem görüşmeyecez. Ki dayanamazsam eğer görüşecekmişiz. Moralim çok bozuk ne yapacağımı bilmiyorum...
Canım, neden evlenmek istemiyor? Derdi neymiş?