• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanın Kendine Güvenini Yıkıyorlar.

nutellaaa1775

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
179
4
46
Diğer
evet sorunum bu.

166yım 48 kiloyum.
bana kalırsa gayet iyi. 34 beden giyiyorum istediğimi giyebiliyorum, yiyebiliyorum çöp gibi falan da değilim, kendimden memnunum ve mutluyum.

ama çevremde resmen psikopat insanlar var.

kuzenim modellik yapıyor, ona göre 34 beden olan biri hapı yutmuş demek.
gelir sürekli beni azarlar yok bacaklarından etler sarkıyor yok bu halin ne, şimdi böyleysen 40 yaşında kapıdan geçemezsin, bu halde nasıl bikini giyeceksin, ideal kilon 43 senin eskiden ne güzeldin falan diyor.

diğer yandan içinde bulunduğum arkadaş gurubundan bir kız var. ne kadar kusuru varsa onlar mükemmel, diğer her şey yanlış.
mesela çok kalın bacakları ve geniş kalçaları var boyu da kısa, ince bacaklara itici der uzun boylara hiç kız gibi değil der, zayıf insanlara ıyy ölmek üzere gibi duruyor der.

o da durup durup bana senin bu halin ne ay çok zayıfsın bence en az 60 kilo olmalısın zaten boyun da kısa sayılmaz sırığa benziyorsun çöp gibi bacakların var falan diyor. ben takmıyorum zaten diğer arkdaşlarım her seferinde hıhı zaten bi sen müthişsin kıskanıyorsun falan diyorlar.

şimdi ben aynada gördüüklerimden memnunum. ne fazlalığımın olduğunu düşünüyorum, ne de çöp gibi yada sırık gibi olduğumu düşünüyorum.
manken olmak istediğim yok zaten, 0 beden olmaya gerek yok yani kuzenimin dediği gibi.
diğer yandan 60 kilo olup aman nasıl bikini giyicem yok bu kıyafetten göbeğim çıktı falan dertleriyle uğraşmaya hiç niyetli değilim.

hayır yani kendime güvenimi kırıyorlar,
cidden böyle mi acaba diye üzülüyorum komplekse giriyorum sinirim bozuluyor.

ne gibi bir çözüm önerisi beklediğimi bilmiyorum :27:
zaten verilecek bir öneri de yok
sadece sinirim bozuldu böyle her gün her gün uğraşmaktan.
deli midirler nedirler ya?
kafayı yedirtecekler insana.
sınav derdiyle mi uğraşayım bunlarla mı?
zaten stresliyim sinirlerim tepemde
:27:

öyle işte.
döktüm içimi rahatladım :27:

166 boya 48 kılo cok ıyı bence ben 163 boya 50 kıloyum zayıf oldugumu dusunuyorum:26::26:takma canım kımseyı sen nasılsan oyle davm et:34::34::34:

Sen halinden memnunsan milletin dediğine bakmayacaksın. 43 kilo olmalısın, yok daha zayıflamalısın tarzında konuşanlar kafayı yemiş resmen. Boyun ve kilon çok iyi hatta 3-4 kilo alsan daha çok yakışacağını düşünüyorum. Mutluysan sorun yok.

Son düzenleme:
1.66ya 48 gerçekten çok az. ama 60 da fazla.

53-54. en ideali bu. eğer spor yapan sıkı bir bedenin de varsa kadınsı ve ideal vücuda 53-54 kiloda ulaşırsın.

sen kendini iyi ve mutlu hissediyorsan diğerlerinin dediğinin hiçbir önemi yok bence
önce herkes kendine baksın
kadın milleti böyledir zaten :1::1::1::1:
valla kusura bakmayın ama biz birbirimizin kuyusunu kazmaya birbirimize b...k atmaya bayılırız
kıskançlıklarından fesatlıklarından söylüyorlardır
banada bu daha değişik şekilde oluyor
hayatımda iyi giden bişeyi bir arkadaşımla paylaşırsam morelimi bozmak için ellerinden geleni yaparlar
bne gülüüp geçiyorum sende öyle yap :34::34:

kilon belki biraz az olabilir.. gerci vücut yapina göre bilmiyorum ama..
sen eger memnunsan kendine kötü gelmiyorsan, bir-iki kisiden degilde herkesten duymuyorsan,
o zaman idealsindir.. ayrica yaglancanda ne olacak.. yazin ne dar giyinebiliyor insan nede mayo bikini falan..
herkes her yaz kilo verip incelme derdindeyken..
saglikli beslenmek önemli denilirken..
kilo insanin hareket etmesine ve kalp sagligini kötü etkilerken,
obezitede almis basini gidiyorken,
insanlarin yersiz söylemlerine kulak asma bence... :34:

ya bazı durumlarda az olabilir mesela kemikler ağır olur 48 kilodur kişi ama bir gram eti yoktur ama ben aşırı zayıf olduğumu düşünmüyorum.
aslında kafama taktığım kötü bir durumum yok.
sadece aşırı sinirim bozuldu bu saçmalıklara.
bir gün değil iki gün değil her görüşlerinde böyleler.

ayrıca aynen dediğiniz gibi zaten herkes zayıflama derdinde. zaten 40lı yaşlarda dğum falan yapınca kilo alıcam.

18 yaşımda ben niye 60 kilo olayım yani?

Son düzenleme:
insanın kendını mutlu ve guzel hıssettıgı kılo ıdeal kılosudur
bu kadar nokta

yanı su boya su kılo gbı sacma seylerden bnde nefret edıyıyorum...34 ıdeal beden ne eksık ne fazla

ıyy
zaten var ya, bu millete beğendiremezsin kendini
hep kötü özelliklerini görürler
sanki hiç iyi özelliğin yok gibi
moral bozmaktan başka işi yok milletin
şahsen benim etrafımda tatlı dilli bi iki tane arkadaşım olmuştur
gerisi fasafiso..

benim boyum 1.60 kilom 73:14::14:
60 olsam yeter diyorum o kiloda mutluyum ben
ozaman senin kuzenle arkadaş beni görse neler derler acaba :52::52::52::52::52::52::52::52:

benim boyum 1.60 kilom 73:14::14:
60 olsam yeter diyorum o kiloda mutluyum ben
ozaman senin kuzenle arkadaş beni görse neler derler acaba :52::52::52::52::52::52::52::52:

vallahi çok güzelsiniz derler :52:

bir bana böyleler bunlar. kuzenime diyorum ablan 80 kilo onunla uğraşsana diye.
sen çok iyi yerlere gelebilirdin yazık ediyorsun kendine diyor. benim de onunla aynı şeyleri yapmamı istiyor sanırım. o 170, 46 kilo :26:

İnsanlar konuşur...Konuşur...Konuşur...

Onlar bırak böyle mutlu olsunlar, takılsınlar kendi çaplarında.

Bir zamanlar (herhalde senin yaşındayken) 48 kiloydum.
55 üst sınırım derdim.55 i geçersem berbat olurum diye düşünürdüm.

Bu sene 60 oldum.Kendimi berbat filan hissetmiyorum.
Ben yine benim.O kadar korkulacak birşey değilmiş :)

Bir zamanlar (herhalde senin yaşındayken) 48 kiloydum.
55 üst sınırım derdim.55 i geçersem berbat olurum diye düşünürdüm.

Bu sene 60 oldum.Kendimi berbat filan hissetmiyorum.
Ben yine benim.O kadar korkulacak birşey değilmiş :)

zamanla kilo alacağımı biliyorum,

sonuçta anne olucam ilgilenmem gereken evim işler çocuklar falan derken 10 yıl sonra şu anki gibi görünmeyeceğimin farkındayım.
bundan korkmuyorum da, hevesle bekliyorum. hayatımın farklı bir dönemi olacak, belki de en güzel dönemi.

ama bu yaşımda ne gerek var kiloymuş diyetmiş falan filanla uğraşmaya? :15:

ben yavaş yavaş kilo almaya başladım, isteyerek...

senin kilon ideal ama şahsen hafif dolgun olma durumunu daha seviyorum ben :16:

Siz kilonuzla mutlusunuz, sağlıklısınızda çok şükür, o halde boşverin insanları.
Size kilonuzla ilgili bir şey söylemeye kalktıklarında, konuyu üstünüze alınmadan
'sende sanki biraz kilo almış gibisin, belinden anladım, belin kalınlaşmış' deyin,
göreceksiniz nasıl panik olacaklar :)

Son düzenleme:
Ben bu insanları cidden anlayamıyorum ya,nedir bizim kilomuzla boyumuzla dertleri ?Kendileri çok mu mükemmellermiş sanki ?
Bundan 4 yıl dönce 1.78 boyuma rağmen 45 kiloydum ve herkes dalga geçerdi "safinaz,sivrisinek"diye.Evet,çok zayıf olduğumu ben de biliyordum ama tüm yemelerime,çabalarıma rağmen kilo alamıyordum.Kafaya çok takıyordum millet dalga geçtikçe de,geceleri ne ağlardım psikolojim bozulmuştu..

Şimdi 60 kiloyum,her şeyim yerli yerinde ve şimdi de 60 fazla değil mi 1.78'e,55 olsan daha hoş olur diyorlar.İnanır mısın artık hiç takmıyorum,çünkü ben kendimi böyle gayet iyi hissediyorum.38 bedenim şuan.Neymiş 5 kilo verip 36 beden olsam daha iyi olurmuş.Geçenlerde payladım birini artık burama kadar geldi ya,ben halimden memnunum dedim.

Milleti ne yaparsan yap memnun edemezsin,sen halinden memnunsan diğerlerine bir şey demek düşmez,düşenin de haddi bildireceksin valla.

Sağlığın yerindeyse,kan değerlerinde falan bir problem yoksa zayıflık-şişmanlık o kadar da büyütülecek bir şey değil,Allah başka dert vermesin yani.

Ha unutmadan bir de büyüklerimiz şey derler "gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır" ya da "kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş" ;)

Back
X