• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanın Kendine Güvenini Yıkıyorlar.

Siz kilonuzdan mutlusunuz, sağlıklısınızda çok şükür , o halde boşverin insanları.
'
Size kilonuzla ilgili bir şey söylemeye kalktıklarında, konuyu üstünüze alınmadan
'sanki biraz kilo almış gibisin, galiba belinden anladım, belin kalınlaşmış' deyin,
göreceksiniz nasıl panik olacaklar :)

ahahahaha :1:

ay bu mükemmel bir fikir cidden :27:

Ben bu insanları cidden anlayamıyorum ya,nedir bizim kilomuzla boyumuzla dertleri ?Kendileri çok mu mükemmellermiş sanki ?
Bundan 4 yıl dönce 1.78 boyuma rağmen 45 kiloydum ve herkes dalga geçerdi "safinaz,sivrisinek"diye.Evet,çok zayıf olduğumu ben de biliyordum ama tüm yemelerime,çabalarıma rağmen kilo alamıyordum.Kafaya çok takıyordum millet dalga geçtikçe de,geceleri ne ağlardım psikolojim bozulmuştu..

Şimdi 60 kiloyum,her şeyim yerli yerinde ve şimdi de 60 fazla değil mi 1.78'e,55 olsan daha hoş olur diyorlar.İnanır mısın artık hiç takmıyorum,çünkü ben kendimi böyle gayet iyi hissediyorum.38 bedenim şuan.Neymiş 5 kilo verip 36 beden olsam daha iyi olurmuş.Geçenlerde payladım birini artık burama kadar geldi ya,ben halimden memnunum dedim.

Milleti ne yaparsan yap memnun edemezsin,sen halinden memnunsan diğerlerine bir şey demek düşmez,düşenin de haddi bildireceksin valla.

Sağlığın yerindeyse,kan değerlerinde falan bir problem yoksa zayıflık-şişmanlık o kadar da büyütülecek bir şey değil,Allah başka dert vermesin yani.

Ha unutmadan bir de büyüklerimiz şey derler "gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır" ya da "kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş" ;)

Ben bu insanları cidden anlayamıyorum ya,nedir bizim kilomuzla boyumuzla dertleri ?Kendileri çok mu mükemmellermiş sanki ?
Bundan 4 yıl dönce 1.78 boyuma rağmen 45 kiloydum ve herkes dalga geçerdi "safinaz,sivrisinek"diye.Evet,çok zayıf olduğumu ben de biliyordum ama tüm yemelerime,çabalarıma rağmen kilo alamıyordum.Kafaya çok takıyordum millet dalga geçtikçe de,geceleri ne ağlardım psikolojim bozulmuştu..

Şimdi 60 kiloyum,her şeyim yerli yerinde ve şimdi de 60 fazla değil mi 1.78'e,55 olsan daha hoş olur diyorlar.İnanır mısın artık hiç takmıyorum,çünkü ben kendimi böyle gayet iyi hissediyorum.38 bedenim şuan.Neymiş 5 kilo verip 36 beden olsam daha iyi olurmuş.Geçenlerde payladım birini artık burama kadar geldi ya,ben halimden memnunum dedim.

Milleti ne yaparsan yap memnun edemezsin,sen halinden memnunsan diğerlerine bir şey demek düşmez,düşenin de haddi bildireceksin valla.

Sağlığın yerindeyse,kan değerlerinde falan bir problem yoksa zayıflık-şişmanlık o kadar da büyütülecek bir şey değil,Allah başka dert vermesin yani.

Ha unutmadan bir de büyüklerimiz şey derler "gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır" ya da "kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş" ;)

şu anki boyunuz, kilonuz mükemmelmiş. ciddiyim :26: kimseyi dinlememelisiniz yani :34:

sanırım ben de öyle yapmalıyım.

34 bedenden etler nasıl sarkar çok merak ediyorum, kuzenini anoreksik model haberlerinde görebiliriz demek ki yakın zamanda. Öbür arkadaşına gelince sen halinden memnunsan fazla umursama ama vücudunu görmeden yorum yapan birini dikkate alır mısın bilmiyorum ama birkaç kilo alırsan daha kadınsı bir vücudun olurmuş gibi geliyor bana da.

ben de tam tersinden şikayetçiyim, 165 boy 65 kilo, bacaklarım 2 bacak kalınlığına erişti, kendi kilo almayan, zayıflamaya çalışan (benden zayıf oldukları halde) aman böyle iyyisin, senin zayıflamana gerek yok, sana yakışıyor. ya ben salağa mı benziyorum? kendimi görüyorum aynada 56 kilo olmak istiyorum. beni ikna etme çabaları bıktım yahu..

dalga mı geçmeye çalışıyorsunuz anlamadım ki. her şeyden memnunmuşsunuz fiziğiniz düzgün kendinızle barışıksınız
sorun ne?
şımarıklık yapıyorsunuz benim şahsi görüşüm..

dalga mı geçmeye çalışıyorsunuz anlamadım ki. her şeyden memnunmuşsunuz fiziğiniz düzgün kendinızle barışıksınız
sorun ne?
şımarıklık yapıyorsunuz benim şahsi görüşüm..

ne kadar da kolay yargılıyorsunuz :)
çevremdekiler sorun dedim ya. fiziğimle ilgili yorum yaptım mı?

Son düzenleme:
162 boyum kilom 46 iken 34 bedendım sımdi 48im 36 olmaya basladı. ve isteğim sıkılasarak 55 olmak :) cunku kiloyla daha gösterisli olacagımı dusunuyorum. 36-38 olsam tamamdır.. ama 34 ıken benı de cok elestirilerdi. hatta kendılerıyle celısırlerdi. ay belın ne kdr ince super.. ay kalcan zayıflıgına göre ne güzel.. ardından kurusun yok öleceksin. ne anladım ben bu ısten :) kesınlıkle onların laflarından dolayı kilo almıyorum. o zamanda cok memnundum. mıngıl etten daha ıyı. kilo alabilirsin ama vermesi daha zor.

amaan ne kilon nede burada seni eleştirenlere kafanı takma
bende 1.65 im ama tam 60 kiloyum
ama yinede şişman göründüğümü düşünmüyorum
evet biraz fazlam var ama ilaç kullandığım için veremiyorum
ama senin kilon falan çok ideal sakın takma kafaya söylleyenler komplekslidir belki de ve geç

amaan ne kilon nede burada seni eleştirenlere kafanı takma
bende 1.65 im ama tam 60 kiloyum
ama yinede şişman göründüğümü düşünmüyorum
evet biraz fazlam var ama ilaç kullandığım için veremiyorum
ama senin kilon falan çok ideal sakın takma kafaya söylleyenler komplekslidir belki de ve geç

teşekkür ederim :)
eminim ki çok güzelsinizdir.

1.67 boya 43 kiloyum :32:

Hayatımda hiç diyet yapmadım, etlerim de sarkmıyor çok şükür :)

32 yaşımdayım, üstüne üstlük 6 yaşında bir oglum, 1,5 yaşında bir kızım var :)

Her gören hiç 2 çocuk annesi gibi degilsin der :51: :51:
Bazıları da çok zayıfsın,azıcık kilo al der :)

Halbuki acayip derecede yemek yerim, agzım hiç boş durmaz.
benim yediklerimi başkası yese heralde bir 100 kilo olurdu.

Çok memnunum halimdem :)

Allah herkesi kilolarından kurtarsın inşallah.

Sen de hiçç takma.

İnşallah hep böyle kalırsın :)

Son düzenleme:
1.67 boya 43 kiloyum :32:

Hayatımda hiç diyet yapmadım, etlerim de sarkmıyor çok şükür :)

32 yaşımdayım, üstüne üstlük 6 yaşında bir oglum, 1,5 yaşında bir kızım var :)

Her gören hiç 2 çocuk annesi gibi degilsin der :51: :51:
Bazıları da çok zayıfsın,azıcık kilo al der :)

Halbuki acayip derecede yemek yerim, agzım hiç boş durmaz.
benim yediklerimi başkası yese heralde bir 100 kilo olurdu.

Çok memnunum halimdem :)

Allah herkesi kilolarından kurtarsın inşallah.

Sen de hiçç takma.

İnşallah hep böyle kalırsın :)

ne kadar güzel,
ben de çok yerim annem sinir krizleri geçirir senin yediğininyarısını yemiyorum yine de kilo alıyorum diye :1:
inşallah dediğiniz gibi olur :) çok özendim size şimdi.

Boydan kilo 10 eksik olunca orantı kuruluyor. İdeal kilonuz 56 falan ama genç kız olduğunuz için 52 ye kadar çıkarsanız sorun olmaz.Yani böyle kalsanızda bir kaç kilo alsanızda no problem.

kilo ver diyene'diyetteyim uğraşıyorum' de

kilo al diyene ' yiyorum uğraşıyorum de geö...

mühim olan kendini iyi hissetmen.

savunmaya geçip uğraşma hiç:19:

Hiç sevmiyorum şu tipleri .
Sanane arkadaşım kişi nasıl mutluysa öyle o vücutta olur sen kimsin ki yargılama hakkını kendinde buluyorsun ?
Canım sen dış sesleri boş ver , onlar konuşur konuşur susar .
Sen böyle mutluysan geri kalanların söylediği vızıltıdan başka bir şey değil .
Kendine olan güvenini de yıkma .
İnsanın ideal kilosu boyundan 10 cm azıdır yani senin ideal kilon 56 .
Bu arada benimde boyum 1.65 kilomda 49 :)) ama kalçalar var acıcık da bacaklarım kalın :)
Ama güvenimi kırmıyorum biraz daha incelmek istiyorum ama ben böyle de mutluyumm :))):16:

afedersin ama çüüüüüüüüüüüüş. sana bunları söyleyen kişiye acıdım ben tek kelimeyle. 34 bedene çok diyorsa onun sonu anoreksia. zayıflama hastalarına acıdığım kadar kimseye acımıyorum.

168 boyunda 63 kiloyum. 40-42 beden giyiyorum. bana göre dünyanın en güzel kadını benim.

daha kısa ve senden epeyce kilolu biri olarak kilolarımdan sadece "kendim" için kurtulmak
istiyorum..herkesin metabolizma hızı ve sağlık etkileri farklı..kimi yer kilo almaz kimi ben gibi
yemez ama masa başı işe mahkum olduğu için, hareket kabiliyeti kısıtlı olduğu için kilo alır..

kimi zayıftır ama vücudu güzel değildir,kimi kiloludur belki ama orantılı-hoş bir yapıya sahiptir..
anlamadığım bir nokta var ki insan sürekli dış etkileri düşünerek mi yaşam tarzını belirleyecek?
şunu giysem acaba olur mu? bunu sürsem yakışır mı? kaç kişi acaba kendi isteklerine kulak veriyor?
kaç kişi sevdiği ,beğendiği,üstüne yakışanı giymek istiyor? bence çok az..son zamanlarda o kadar
fazla okur oldum ki bu tarz şeyleri..sonra kalkıp özgürlükten bahsediyoruz..

kilo almak en başta kendimiz için sakıncalı bir durum..hem görüntü hem sağlık açısından..vücüt kitle
endeksine göre sen şu anda ideal kilolunun altındasın mesela..bilmem hiç baktın mı ama..onun bunun
dediği değilde sağlıklı veriler önemli olmalı..belli ki sendekini çekemeyen insanlar sürekli seni eleştiri
yağmuruna tutuyor..hiiiççç canın sıkılmasın, insanların pek çoğu boş konuşuyor:51:

şimdi ben aynada gördüüklerimden memnunum. ne fazlalığımın olduğunu düşünüyorum, ne de çöp gibi yada sırık gibi olduğumu düşünüyorum.QUOTE]

bak ne güzel söylemişsiniz,başkasının değil sizin ne hissettiğiniz önemli...size bu şekilde konuşanların asıl problemi; sizinle değil,kendileriyle..

Son düzenleme:
Etrafındakileri abartı derecesinde sürekli eleştiren insanlar mutsuz insanlardır.Kendileri ile sorunları vardır ,bu nedenle etrafındaki insanlara salsırarak,onları eleştirerek mutlu olurlar.Sağlığın yerinde ise kg ne olursa olsun kimseyi dinleme,keyfine bak.

Back
X