Ben bu insanları cidden anlayamıyorum ya,nedir bizim kilomuzla boyumuzla dertleri ?Kendileri çok mu mükemmellermiş sanki ?
Bundan 4 yıl dönce 1.78 boyuma rağmen 45 kiloydum ve herkes dalga geçerdi "safinaz,sivrisinek"diye.Evet,çok zayıf olduğumu ben de biliyordum ama tüm yemelerime,çabalarıma rağmen kilo alamıyordum.Kafaya çok takıyordum millet dalga geçtikçe de,geceleri ne ağlardım psikolojim bozulmuştu..
Şimdi 60 kiloyum,her şeyim yerli yerinde ve şimdi de 60 fazla değil mi 1.78'e,55 olsan daha hoş olur diyorlar.İnanır mısın artık hiç takmıyorum,çünkü ben kendimi böyle gayet iyi hissediyorum.38 bedenim şuan.Neymiş 5 kilo verip 36 beden olsam daha iyi olurmuş.Geçenlerde payladım birini artık burama kadar geldi ya,ben halimden memnunum dedim.
Milleti ne yaparsan yap memnun edemezsin,sen halinden memnunsan diğerlerine bir şey demek düşmez,düşenin de haddi bildireceksin valla.
Sağlığın yerindeyse,kan değerlerinde falan bir problem yoksa zayıflık-şişmanlık o kadar da büyütülecek bir şey değil,Allah başka dert vermesin yani.
Ha unutmadan bir de büyüklerimiz şey derler "gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır" ya da "kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş"