• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanın Kendine Güvenini Yıkıyorlar.

ayyyyyy sana laf ediyorsa beni hiç görmesin:52::52::52:
eğer sen onun deyimiyle sarkan etlerinle mutluysan bence sorun yok.
sende onu zayıf tarafıyla vur.
mesela; tuğçe kazaz ya kız da güzellik var vücut desen söylemiyorum bile zaten tescilli offf ya insanın baktıkça bakası geliyor falan diye.

Kimler kimler o kiloya gelmek için neler yapıyor. Sen mutluysan gerisinin bi önemi yok. Bence boyun da kilon da gayet iyi. Ben yaklaşık o boyda 55 kiloyum. Görenler gayet iyi olduğumu söylüyor. Ki benim hedefim senin kilon. O boyda bide senin kilonu düşünürsek gayet iyisin. Kuzenine söyle kendisi geçemeyecek kapılardan bu fesatlıkla giderse.. Model olma gibi bir amacın yok sonuçta. Arkadaşın da önce aynayla biraz vakit geçirip sonra insanları eleştirsin. :34:

evet sorunum bu.

166yım 48 kiloyum.
bana kalırsa gayet iyi. 34 beden giyiyorum istediğimi giyebiliyorum, yiyebiliyorum çöp gibi falan da değilim, kendimden memnunum ve mutluyum.

ama çevremde resmen psikopat insanlar var.

kuzenim modellik yapıyor, ona göre 34 beden olan biri hapı yutmuş demek.
gelir sürekli beni azarlar yok bacaklarından etler sarkıyor yok bu halin ne, şimdi böyleysen 40 yaşında kapıdan geçemezsin, bu halde nasıl bikini giyeceksin, ideal kilon 43 senin eskiden ne güzeldin falan diyor.

diğer yandan içinde bulunduğum arkadaş gurubundan bir kız var. ne kadar kusuru varsa onlar mükemmel, diğer her şey yanlış.
mesela çok kalın bacakları ve geniş kalçaları var boyu da kısa, ince bacaklara itici der uzun boylara hiç kız gibi değil der, zayıf insanlara ıyy ölmek üzere gibi duruyor der.

o da durup durup bana senin bu halin ne ay çok zayıfsın bence en az 60 kilo olmalısın zaten boyun da kısa sayılmaz sırığa benziyorsun çöp gibi bacakların var falan diyor. ben takmıyorum zaten diğer arkdaşlarım her seferinde hıhı zaten bi sen müthişsin kıskanıyorsun falan diyorlar.

şimdi ben aynada gördüüklerimden memnunum. ne fazlalığımın olduğunu düşünüyorum, ne de çöp gibi yada sırık gibi olduğumu düşünüyorum.
manken olmak istediğim yok zaten, 0 beden olmaya gerek yok yani kuzenimin dediği gibi.
diğer yandan 60 kilo olup aman nasıl bikini giyicem yok bu kıyafetten göbeğim çıktı falan dertleriyle uğraşmaya hiç niyetli değilim.

hayır yani kendime güvenimi kırıyorlar,
cidden böyle mi acaba diye üzülüyorum komplekse giriyorum sinirim bozuluyor.

ne gibi bir çözüm önerisi beklediğimi bilmiyorum :27:
zaten verilecek bir öneri de yok
sadece sinirim bozuldu böyle her gün her gün uğraşmaktan.
deli midirler nedirler ya?
kafayı yedirtecekler insana.
sınav derdiyle mi uğraşayım bunlarla mı?
zaten stresliyim sinirlerim tepemde
:27:

öyle işte.
döktüm içimi rahatladım :27:

benim boyum 160 cm kilom 65. 60 olsam bayram edecem hatta 58 e düşsem zayıfım diyecemm... sakın dikkate alma onun dediklerini. bir de sanırım onun sorunları var mutlaka yardım alması lazım.

Etrafındakileri abartı derecesinde sürekli eleştiren insanlar mutsuz insanlardır.Kendileri ile sorunları vardır ,bu nedenle etrafındaki insanlara salsırarak,onları eleştirerek mutlu olurlar.Sağlığın yerinde ise kg ne olursa olsun kimseyi dinleme,keyfine bak.

Nereye kime saracaklarını bilemediklerinden gereksiz eleştirmek artık iyice nasırlaşmıştır bu tarz kişiliklerde.... Boy -kilo vs konusunda insanların söylediklerine takılıp üzülmemek lazım..Dediğin gibi önce sağlık..Gerisinin bir şekilde çözümü var zaten...

Boşveriyorsun ; Gamsız, diyorlar.Susuyorsun ; İki çift laf et, diyorlar.Konuşuyorsun ; Muhatap olma, diyorlar.Alttan alıyorsun ; Tepene çıkardın, diyorlar.Bağırıyorsun ; Sakin ol, diyorlar.Aklı başında davranıyorsun ; Bu kadar uslu olunmaz, diyorlar.Dikine gidiyorsun ; Yaşına başına yakışmaz, diyorlar.Ölünce ne diyecekler ?..Muhtemelen ; Ölüm sana yakışmadı.Ee normal tabii, dirimizi beğenmediler ki,Ölümüzü beğensinler..:1:

Bazı insanların her zaman söyleyecek birşeyleri vardır ,insanın içini karartan.

:53:ilk paragrafı okudum gerısını okumaya gerek duymadım senın kuzenın kafayı yemiş 166 boya 48 kilo az bıle 43 olsan iskeletor gıbı olursun

Boy ve kilo çok uyumlu görünüyor eğer istersen vücudundaki kas oranını artırıp daha sportif bi görüntüye sahip olabilirsin belki bu çevrendekilerin uygunsuz görüşlerini yok edebilir ama böyle de gayet iyi.

Burada zayıflama uğruna canla başla çalışan yurdum kadınları okusa delirir herhalde:)) ideal kilo boy skalasını aç ben tam uyuyorum de kurtul..... tüm derdin bu olsun be tatlım

iyi ki senin kuzen benim kuzenim değil,bi kaşık suda boğardım onu.ona ne senin dış görünüşünden niye bu kadar ilgili canım? bak 1.60 boyundayım,52 kiloyum,gayet şirin ve narin bir insanım :) ikiz doğum yaptım,yer yer selülitlere sahibim (gülben ergeninki kadar değil ama lütfen :30:) ve birkaç çatlağım bile var yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :9: ama kendime güvenim gayet yerinde ve hiç kimse lafla sözle yıkamaz bu güveni.herkesin güzelliği kendine,ben kendimi beğendikten sonra kim ne derse desin ne önemi var,kıskananlar çatlasın de geç güzel kardeşim:36:

Son düzenleme:
Bende 1.70 boya 57 kiloyum senin kuzene göre oldukça şişkoyum galiba:))) annem çok zayıfsın diyor,nişanlım balıketisin diyor mesela.... herkesin görüşü başka tatlım ama ben mutluyum bu kiloda şükrrrrrr:))

Önemli olan kişinin kendisi ile barışık olması,kendine güvenmesi.. Kimin ne dediğinin pek önemi yok o zaman..

Kimler kimler o kiloya gelmek için neler yapıyor. Sen mutluysan gerisinin bi önemi yok. Bence boyun da kilon da gayet iyi. Ben yaklaşık o boyda 55 kiloyum. Görenler gayet iyi olduğumu söylüyor. Ki benim hedefim senin kilon. O boyda bide senin kilonu düşünürsek gayet iyisin. Kuzenine söyle kendisi geçemeyecek kapılardan bu fesatlıkla giderse.. Model olma gibi bir amacın yok sonuçta. Arkadaşın da önce aynayla biraz vakit geçirip sonra insanları eleştirsin. :34:

işte o (ben ergenliğe çok geç girdim, doktorlar falan en az 5 santim uzarsın daha diyor) bir kaç yıl sonra bizim beraber modellik yapacağımızı düşünüyor. geçen uzamax almıştı bana anneme demiş her gün içir hala bunu ona diye. :27:

bir keresinde beraber çekim yapacağı bir arkadaşı amip olmuştu, beni götürmüştü acil durum falan diyip. o günden beri kafasında bu var. belki o gün kız hasta bile değildi bilemem :27:

o yüzden kuzenimi bu kadar da ağır eleştirmeyin yani :1: onun bulunduğu ortamda 34 bedenlilere kilolu gözüyle bakılıyor :44:

arkadaşım desek özgüvensiz saçma bir kişilik zaten.
ikisi de beni bıktırdıklarının farkında değiller ama.
içimden onlarla görüşmek gelmiyor artık
:19:

işte o (ben ergenliğe çok geç girdim, doktorlar falan en az 5 santim uzarsın daha diyor) bir kaç yıl sonra bizim beraber modellik yapacağımızı düşünüyor. geçen uzamax almıştı bana anneme demiş her gün içir hala bunu ona diye. :27:

bir keresinde beraber çekim yapacağı bir arkadaşı amip olmuştu, beni götürmüştü acil durum falan diyip. o günden beri kafasında bu var. belki o gün kız hasta bile değildi bilemem :27:

o yüzden kuzenimi bu kadar da ağır eleştirmeyin yani :1: onun bulunduğu ortamda 34 bedenlilere kilolu gözüyle bakılıyor :44:

arkadaşım desek özgüvensiz saçma bir kişilik zaten.
ikisi de beni bıktırdıklarının farkında değiller ama.
içimden onlarla görüşmek gelmiyor artık
:19:

Sen de alemsin yani..O zaman neden dert ediyorsun ki söylediklerini.. Madem kuzeninin işi gereği böyle konuştuğunu düşünüyorsun ..Kaç yaşındasın bu arada ? Daha uzarım demişsin..İlk mesajında yazdığına göre orta boylu,boyu kilosuna gayet uygun bir kızsın maşallah..

ablalarım çok hoşsunuz yahuuuu:16: (kadesa,narmik.angel...ve burada saymadığım ama aynı özgüvene sahip güzel hatunlar:31:)

yıllar sonra ben de der miyim acaba? doğurdum ettim her bir yanımla süperimm:1::9:

gerçi ben deki bu enerji varken derimm:10: inşallahhh

Sen de alemsin yani..O zaman neden dert ediyorsun ki söylediklerini.. Madem kuzeninin işi gereği böyle konuştuğunu düşünüyorsun ..Kaç yaşındasın bu arada ? Daha uzarım demişsin..İlk mesajında yazdığına göre orta boylu,boyu kilosuna gayet uygun bir kızsın maşallah..

teşekkür ederim :)

sürekli, sürekli ve sürekli söylüyorlar. ne kadar dert etmesem de boğuluyorum artık yeter yani her görüşümde bunları söylüyorlar :2:

kasımda 18 oluyorum, 17 olmama üç ay kala da ergenliğe girdim, bununla ilgili doktora gittiğimde gelişimin biraz geç tamamlanacak muhtemelen 20 yaşına kadar yılda bir kaç santim uzarsın dedi ki öyle oldu eylülde 162ydim, gerçi zaman zaman keşke böyle kalsam da kuzenimden kurtulsam demiyorum değil

Son düzenleme:
bu tarz ınsanlar kıskanclıgından soyluyolar takmayacaksın hıc aslında benımde en yakın arkadasım cok tombıl ne zaman gorussek aaa kılo almıssın dıyor halbukı yıllardır aynı kılodayım:)

teşekkür ederim :)

sürekli, sürekli ve sürekli söylüyorlar. ne kadar dert etmesem de boğuluyorum artık yeter yani her görüşümde bunları söylüyorlar :2:

kasımda 18 oluyorum, 17 olmama üç ay kala da ergenliğe girdim, bununla ilgili doktora gittiğimde gelişimin biraz geç tamamlanacak muhtemelen 20 yaşına kadar yılda bir kaç santim uzarsın dedi ki öyle oldu eylülde 162ydim, gerçi zaman zaman keşke böyle kalsam da kuzenimden kurtulsam demiyorum değil

bence biraz daha uzarsın çünkü geç adet olmuşsun.ben 13 yaşında ilk adetimi olmuştum ve o zamandan bu zamana hiç uzamadım,belki 1-2 cm..ortaokulda da 1.60 boyundaydım 29 yaşındayım hala 1.60 ım..o zamanlar sınıfın en uzunuydum :9:

bu tarz kelimeleri en çok takması gereken benim herhalde.küccücüğüm..bazı arkadaşlara göre tombik ..:31:

ama hiç bir zaman benden güzel olana da ,zayıf olana da ,uzun olana da...laf etmem..

dahası dış görünüş hakkında yorum yapmayı sevmem..her zaman için kendimle çook barışık olduğum

söylenir..benim de üzüldüğüm anlar oluyor,yüzüme direk söylenmese de insanların bir şekilde yorumlarına

şahit oluyorum bu konularda..ya da farklı açılardan sohbetlerde geçiyor..o anlık belki üzülürüm..sonrası

geçer..hayat bu kısa ve öz..sorunlara boğup sıkıntılarla uzatmaya ne gerek var...:29:

Back
X