• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanın neden hic bir istediği olmaz?

mavi_pirenses

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
341
48
38
İstanbul
ne bir sevgilim ne bir dostum ne beni anlayan bi ailem ne istedigim gibi bir fiziğim..
ne insanlar var hedeflerini eve arabaya özel okullara dikip elde ediyorlar caba bile sarfetmeden
ne aylaklar vardı okulda hepsi torpille kariyer sahibi

ben sadece atanmak çalışmak istiyorum ama olmuyor
biktim bu hayattan biktim biktim
benim ne suçum var :(

ne bir sevgilim ne bir dostum ne beni anlayan bi ailem ne istedigim gibi bir fiziğim..
ne insanlar var hedeflerini eve arabaya özel okullara dikip elde ediyorlar caba bile sarfetmeden

Son birkaç yılın dışında ben de böyle karamsar bakış açısına sahip biriydim. Elimdeki güzellikleri bile göremezdim. Çünkü içimde hep 'Ama' lar vardı.

Ne zaman hayatın akışına bıraktım kendimi, 'Her şey olacağına varır.' dedim o zaman huzuru da, mutluluğu da buldum.
Ne zaman hayatın akışına bıraktım kendimi, 'Her şey olacağına varır.' dedim o zaman huzuru da, mutluluğu da buldum. Uzun uzun planlardan vazgeçtim ve anı yaşadım. İyisi de oldu kötüsü de ama daha kolay kabullendim hayatın getirdiklerini.

Uygulamam zaman aldı ama sonunda başarınca tüy gibi hafif oldum.

Ve şu da bir gerçekmiş, kötü düşünceler hem insanı mutsuz ediyor hem de gerçekten kötü sonuçları tetikliyor.

Umarım sen de kafandaki bu olumsuzlukları atıp hayatı olumlarsın:)

Oldugu kadar olmadığı kader
Benimde canim cok yaniyo bu atama konusuna olmayinca olmuyor umudu yitirmemek lazım

diyecek bir şey bulamadım ama sizin için can-ı gönülden dua edebilirim, Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün...

Herşey emek ister.
Birşeyleri elde etmek ve sahip olmak için , elinden geleni yapmalısın..

Hakkınla , çabalarınla bir yerlere gelmelisin..
Ve en önemliside hiç bir zaman ümidini yitirmemelisin..
Biraz sabır ve kendine olan inancınla bunların hepsini aşabilirsin..

Hakkında hayırlısı olsun,hı bir de olumsuz düşüncelerden arınmaya bak =) Ne kadar iyi düşünürsen o kadar güzel olur.. :61:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X