mrb.derdimi şuraya dökmesem delircem içim yanıyor kızlar.düğünüme bir hafta kaldı.ama ortada düğün için uğraşan bir ailem yok.babam tutturdu düğüne 10 gün kala ertele bu düğünü demeye.ben düğününe gelmem seni bu evden çıkarmam ben bunlara nasıl verdim seni dedi durdu.herkesi araya soktum herşey hazır yapma baba dedim ertelenince ne olacak dedim anlamadı.annemide kendi yanına çekti.karşı taraf nişanlım falan çocuk oyuncağımı bu herşey ayarlanmaışken niye erteleyeceğiz ortada bişey yok ki dedi.onlar da ertelemeye yanaşmıyor.babam hayatımı zehir etcekmiş onu dinlemezsem silah alıp nişanlımı öldürcekmiş.boşan gel diye dua ediyor.senin evinde huzur mutluluk vermem diyor.çıldırmış gibi.iş bu noktaya gelmeden ayırsdaydı madem ben daha çok sevdim daha çok bağlandım böyle saçma sapan bir nedenden sevdiğim insandan ayrılcam.ben buna nasıl dayanırım kızlar gelinliğimi giyemeden döşediğim evde duramadan ben bunu bir ömür nasıl unuturum.babamın yüzüne bir daha nasıl bakar onu baba olarak nasıl benimserim.kafayı yiycem delirmek üzereyim yardım edin akıl verin bana.nişanlım sevse ertelermiy di.o da ailesi yardım etmiyecek hiç bişey yapmayacak desteğini çekecekler diye korkuyor.o da aylardır babamın saçmalıklarından sıkıldı.
durup duruken mi bunları yaptı,elbette bir sebebi vardır..o sebep ne işte o önemli,yani karşı taraftan ne gördü ki birden bu kadar değişip düğün iptaline kadar getirdi konuyu?
sebep yoksa o zaman baban seni kaybet korkusu yaşıyor kızı evlenecek bir çok baba bunu yaşar ama seninki çok abartmış tabii orası ayrı.. aklıma başka bir şey gelmiyor.
ne saçma şeymiş o laflar ya... derdi ne arkadaşım onun, gerekçesi ne bu acıyı yaşatıyor kızına bir açıklama yapmıyor mu?
canım öncelikle sakinliğini koru..yalnız babanın böyle bir tavır almasını anlamadım sebep ne? gelecekte mutsuz olacağına mı inanıyor şayet öyleyse seni çok seviyor ki ayrılmak istemiyor.. eğer sebepsiz yere de böyle bir tutum içindeyse psikolojik sanırım.. yani bir izahı olmalı bu davranısın??
yumurta kapıya gelmeden hareket etmeliydi biraz geç kalınmış gibi
bence o ailenin yada nişanlının bir yanlışını gördü o yüzden böyle yapıyor.. Biraz abartmış tabi fakat işin iç yüzünü öğrenmek lazım ki sorun nerdeyse çözümü orda aramak gerek.. Annenle konuş o yatıştırmaya çalışsın.. bu sebepsiz bişey değil düğüne ramak kala neden böyle yapsın.. buna sebebiyet veren sorunu da yazarsan daha da yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum üzülme..
Nişanlinin ailesinden mi olumsuz bir durum gördü?Durup dururken mi böyle bir yaklaşımda bulunuyor yoksa?Sebebini anlatki biz de sana yol gostermeye çalısalim
baban sebepsiz yere bunları yapıyor...
nişanlın senden soğuyor
olan sana oluyor ...
çok adaletsiz dünya ya
mrb.derdimi şuraya dökmesem delircem içim yanıyor kızlar.düğünüme bir hafta kaldı.ama ortada düğün için uğraşan bir ailem yok.babam tutturdu düğüne 10 gün kala ertele bu düğünü demeye.ben düğününe gelmem seni bu evden çıkarmam ben bunlara nasıl verdim seni dedi durdu.herkesi araya soktum herşey hazır yapma baba dedim ertelenince ne olacak dedim anlamadı.annemide kendi yanına çekti.karşı taraf nişanlım falan çocuk oyuncağımı bu herşey ayarlanmaışken niye erteleyeceğiz ortada bişey yok ki dedi.onlar da ertelemeye yanaşmıyor.babam hayatımı zehir etcekmiş onu dinlemezsem silah alıp nişanlımı öldürcekmiş.boşan gel diye dua ediyor.senin evinde huzur mutluluk vermem diyor.çıldırmış gibi.iş bu noktaya gelmeden ayırsdaydı madem ben daha çok sevdim daha çok bağlandım böyle saçma sapan bir nedenden sevdiğim insandan ayrılcam.ben buna nasıl dayanırım kızlar gelinliğimi giyemeden döşediğim evde duramadan ben bunu bir ömür nasıl unuturum.babamın yüzüne bir daha nasıl bakar onu baba olarak nasıl benimserim.kafayı yiycem delirmek üzereyim yardım edin akıl verin bana.nişanlım sevse ertelermiy di.o da ailesi yardım etmiyecek hiç bişey yapmayacak desteğini çekecekler diye korkuyor.o da aylardır babamın saçmalıklarından sıkıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?