insanın öz babası evladına bunu yapar mı?benim babam yaptı ciğerimi yaktı...

jasminnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
189
1
26
Afyon
mrb.derdimi şuraya dökmesem delircem içim yanıyor kızlar.düğünüme bir hafta kaldı.ama ortada düğün için uğraşan bir ailem yok.babam tutturdu düğüne 10 gün kala ertele bu düğünü demeye.ben düğününe gelmem seni bu evden çıkarmam ben bunlara nasıl verdim seni dedi durdu.herkesi araya soktum herşey hazır yapma baba dedim ertelenince ne olacak dedim anlamadı.annemide kendi yanına çekti.karşı taraf nişanlım falan çocuk oyuncağımı bu herşey ayarlanmaışken niye erteleyeceğiz ortada bişey yok ki dedi.onlar da ertelemeye yanaşmıyor.babam hayatımı zehir etcekmiş onu dinlemezsem silah alıp nişanlımı öldürcekmiş.boşan gel diye dua ediyor.senin evinde huzur mutluluk vermem diyor.çıldırmış gibi.iş bu noktaya gelmeden ayırsdaydı madem ben daha çok sevdim daha çok bağlandım böyle saçma sapan bir nedenden sevdiğim insandan ayrılcam.ben buna nasıl dayanırım kızlar gelinliğimi giyemeden döşediğim evde duramadan ben bunu bir ömür nasıl unuturum.babamın yüzüne bir daha nasıl bakar onu baba olarak nasıl benimserim.kafayı yiycem delirmek üzereyim yardım edin akıl verin bana.nişanlım sevse ertelermiy di.o da ailesi yardım etmiyecek hiç bişey yapmayacak desteğini çekecekler diye korkuyor.o da aylardır babamın saçmalıklarından sıkıldı.

durup duruken mi bunları yaptı,elbette bir sebebi vardır..o sebep ne işte o önemli,yani karşı taraftan ne gördü ki birden bu kadar değişip düğün iptaline kadar getirdi konuyu?

sebep yoksa o zaman baban seni kaybet korkusu yaşıyor kızı evlenecek bir çok baba bunu yaşar ama seninki çok abartmış tabii orası ayrı.. aklıma başka bir şey gelmiyor.

ne saçma şeymiş o laflar ya... derdi ne arkadaşım onun, gerekçesi ne bu acıyı yaşatıyor kızına bir açıklama yapmıyor mu?

canım öncelikle sakinliğini koru..yalnız babanın böyle bir tavır almasını anlamadım sebep ne? gelecekte mutsuz olacağına mı inanıyor şayet öyleyse seni çok seviyor ki ayrılmak istemiyor.. eğer sebepsiz yere de böyle bir tutum içindeyse psikolojik sanırım.. yani bir izahı olmalı bu davranısın??

yumurta kapıya gelmeden hareket etmeliydi biraz geç kalınmış gibi

Nişanlinin ailesinden mi olumsuz bir durum gördü?Durup dururken mi böyle bir yaklaşımda bulunuyor yoksa?Sebebini anlatki biz de sana yol gostermeye çalısalim

bence o ailenin yada nişanlının bir yanlışını gördü o yüzden böyle yapıyor.. Biraz abartmış tabi fakat işin iç yüzünü öğrenmek lazım ki sorun nerdeyse çözümü orda aramak gerek.. Annenle konuş o yatıştırmaya çalışsın.. bu sebepsiz bişey değil düğüne ramak kala neden böyle yapsın.. buna sebebiyet veren sorunu da yazarsan daha da yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum üzülme..

neden böyle birşey yapıyor baban?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sebep olarak ne gösteriyor?

dünürleri pek sevmedi baştan beri böyleydi ama ayrıl falan demedi.iş bu noktya geldi neden böyle yapıyor anlamadım.ortada büyük bişey yok.kayınpederi aramış bigün gel işim var diye oda işim var demiş gelememiş bunu bahane ediyo.sınavı kazandım memur olcak gibiyim onun sonucunu bekliyomuş.daha iyisi çıkar karşına diyo.

ne saçma şeymiş o laflar ya... derdi ne arkadaşım onun, gerekçesi ne bu acıyı yaşatıyor kızına bir açıklama yapmıyor mu?

derdi dünürleri sevmedi erteleyip zaman kazanmaya çalışıyor.pek sevemedim ısınamadım diyor.sorunu bu sen onlarla bişey yapamazsın yaşayamazsın diyo mutlu olamazsın diyo.napıcam bilmiyorum.ailemi dinlemelimiyim.nişanlımda benden vazgeçmiş gibi konuşuyor ne yapıcam ben

aynen geç kaldı ne yapıcam ben arada kaldım.dünürleri sevmedi ısınamadı sorun bu.ertele diyo karşı tarafta ertelemeyi kabul etmiyor.ne yapıcam ben

sorun şu baştan beri dünürleri sevmedi ısınamadı bir türlü kabullenemedi.ayrıl diyemedi böyle mazeretler uyduruyor.ilerde onu dinlemediğim için pişman mı olurum acaba.napıcam ben ya arada kaldım sevdim bi taraftan bi atarfatn karşı tarafta yanaşmıyor.sence sevseydi ertelerdi dimi

baban sebepsiz yere bunları yapıyor...

nişanlın senden soğuyor

olan sana oluyor ...

çok adaletsiz dünya ya

Nişanlinin ailesinden mi olumsuz bir durum gördü?Durup dururken mi böyle bir yaklaşımda bulunuyor yoksa?Sebebini anlatki biz de sana yol gostermeye çalısalim

evet nişanlımın ailesinden olumsuz bir durum gördü.ama abartılacak bişey yok yani bi gün aramış o da gelmemiş.çok basit şeyler yani kafasında büyütüyor.napıcam bilmiyorum şaştım kaldım.bi tarfata ailem bi tarafta sevdiğim insan.nişanlımda benden vazgeçmiş gibi konuşuyor artık.şaştım ladım.neden benim işlerim hep böyle oluyor ya analamdım.

Canım acaba senin bilmediğin bir problem mi var? Baştan beri mi böyleydi son zamanlarda mı bunu yapıyor? Onlar hakkında bir durum mu öğrendi acaba ya da onun istediği bir şey yapılmadı mı.Ya da başka bir olayın hırsını sizden çıkarıyor olabilir sizin bilmediğiniz.Ama hiçbir sebep size bunları yaşatma hakkını vermez ona.Nedenlerini bir düşünün bakalım.Ne olursa olsun buna engel olmaya hiç hakkı yok.

Valla kendi yaşadıklarım geldi aklıma
Benim babam nikah günü, beni kuaförden zorla çıkardı tam hazırlanırken. 'Nikaha gitmiyeceksin, gidersen beni unut.' dedi. Eşimi de arayıp bağırmış çağırmış. Bizim olayın sebebi bilezik konusuydu. Babam nikahta takıcaklar bilezikleri dedi, onlar da inat etti biz düğünde takıcaz dedi. Olaylar çığırından çıktı. Sonra beni babam kuaförden alınca annesiyle eşim bizim eve geldi. Durum düzeldi, ama ben mahvolmuştum. Kuaföre gittim ama keşke gitmeseydim. O kadar ağlamaktan sonra kendimi oyuncak gibi hissettim Nikah saatini kaçırdık. En sona aldılar bizi yalvar yakar. Ahhh Allahım hayatımın en kötü günüydü
Allah kimseye yaşatmasın.
Sana tavsiyem, sabırlı ol, bi şekilde oluyor bu işler, zorla ya da güzellikle. Sen nişanlından ve kendinden eminsen bazı şeyler içinde kalsa da olur boşver.
Ben herkese kırgınım ama umursamıyorum artık. Mutluyum şu anda daha ötesi yok

Babanın yaklaşımını hiç sevmedim öncelikle bunu belirteyim.
Senin karşına alıp konuşman gerekiyor ve hatta nişanlının.
Gerekirse özür falan dilesin yani, belli kötülük kötülük doğuracak.
Suyuna gidin bari.
Sen ona düşündüklerinden bahset, hesap sormadan sanki o %100 haklıymışçasına.
Klişe olacak ama baban yani başka yapacak hiç bir şeyin yok maalesef.

babanin bu tavri annenin babandan taraf olmasi..bence var bir sorun.nisanlin senden vaz gecmis gibi konusuyorsa sen boyle paralanirken valla bence en ufak olayda vaz gececek senden ailesine siginacak sen dislanacaksin yani babanin dedigine gelior sen orda mutlu olamazsin..tabiii neyin ne oldugunu bilemem diyelimki babanin inadi kotu huyu bari dugune kadar sabretseydi erkek tarafi ne olurdu alttan alsa isim var gelemem demek yerine yada nisanlin vazgecmis gibi konusmak yerine babanin gonlunu hos tutsalar olmuyomu su 10 gun

yakınımızda böyle bir kız ve kız babasını bilmesem "yuh artık bu kadarı da hayalgücü" diyeceğim ama maalesef yakınımızda buna benzer bir baba var... gelen tüm görücüleri öyle böyle değil ana avrat küfürlerle göndermiş bir adam .. son görücü geldiğinde kızı babasından değil başka bir akrabasından istediler... hadi istemeyi nişanı atlattılar ama düğün stresi kızcağızı şimdiden sardı .. kızcağız ...uzun zamandan beri teyzesinde kalıyor zaten... teyzesi Allah razı olsun çok sahip çıktı, çok destek verdi..
senin de Allah yardımcın olsun canım... eğer ortada oğlan tarafı ciddi anlamda bir yanlış yapmadılarsa bildiğin yolda devam et derim .... yakınınızda sana yardım edecek bir büyüğünüz yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…