insanın öz babası evladına bunu yapar mı?benim babam yaptı ciğerimi yaktı...

canım nişanlının pek yapacağı bişey yok ki bu durumda kim olsa yadırgar düğüne az bi zaman kala kız babası niye sorun çıkarıyor yada düğünü ertelemek saçma gelir ölüm kalım olmadıkça.. karşı tarafın darılması çok normal.. Baban biraz huysuz galiba.. Nişanlını en iyi tanıyan sensin.. Babanın takıldığı noktalar çok büyük şeyler değil bence hani damatın bir yalanını falan yakalar bir saygısızlığını görür anlarım.. ama aile ile sıkıntısı varsa bilmiyorum nişanlının ailesi nasıl insanlar sana karşı davranışları falan nasıl ? çok zor durumda kalmışsın canım yaa benim en yakın arkadaşıma ailesi yaptı böyle kendileri istediler damadı.. Kız başta soğuk bakıyordu sonra çok sevdi nişanlısını.. düğüne iki ay vardı.. anne baba tutturdu bu nişan bozulacak o çocuk seni mutlu edemez bilmem ne.. neymiş kazancı azmış.. ee siz bilmiyor muydunuz bu çocuğun ne kadar kazandığını.. insanlar çok tuhaf kızın gözünün yaşı dinmedi defol git dediler kıza madem onu istiyosun kapı orda dediler.. zorla kızı kaçırttılar.. sonra damadı da kızı da affettiler.. damat çok tatlı oldu gözlerinde.. neye yaradı kızın adı kaçtı oldu.. babanı dinlemezsen belki düğünün buruk geçebilir biraz ama en azından annenle konuşursan babanı ikna etmeye çalışır belki biraz düzelir.. baksana bir hafta kalmış canım Allah yardımcın olsun bir hafta kala da düğün ertelenmez annen sıkıştırsın.. elalem ne der falan filan desin son dakika yaptığın iş mi senin desin.. bişeyler desin yani kadınlar becerir bu işleri.. bana sorarsan ertelemediği için nişanlın yada ailesi değil, senin baban haksız olan.. ben şahsen babası tarafından hayatı mahfolmuş biri olarak zerre kadar baba sevgisi saygısı hissetmediğim için.. umrum bile olmazdı onun ne düşündüğü.. ki ben evlenirken de onun fikri umrumda olmamıştı.. camdan örtü silkeledim diye, sehpada bardağın izi çıktı diye, kardeşlerime namaz kılmayı öğretiyorum diye ve daha birçok sudan sebepten beni öldüresiye döven bir babanın benim için değeri olmaması normaldi.. ama seni etkilemek istemem

mutluluğun daim olsun inşallah
böyle işlere erkekler özellikle babalar karışınca çok kızıyorum
erkeklerin biraz daha geride durması gerekiyor özellikle kaldı ki üzüntünün sebebi olmuş.
çok kötü inşallah bir daha böyle bir şey yaşamazsın

Eğer baban haksız olsaydı annen onun tarafında olmazdı. İşin sona geleceğini bile bile karşı tarafın ılımlı yaklaşmaması, nişanlının en ufak zorlukta senden vazgeçebilmesi...
Üzgünüm ama ortada senden saklanan bir şey var. Ailesinden destek göremeyeceği korkusuyla sana destek olmayan biri var karşında
İlk rüzgarda devrilmiş aradaki bağ...
Ben olsam babamı dinlerdim.
Bir bilezik takı meselesi olsa neyse halledersin ama bilemedim ortada iki yol var ya babanı ikna edeceksin ya da senden vazgeçebilen nişanlından vazgeçeceksin...

Sağol canım benim

ne olursa olsun işler bu raddeye gelmeden konuşulup halledılmelıydı dıye düşünüyorum artık iş işten geçmiş sen evını hazırla gelinliğini al düğüne bır hafat kalsın olmaz bu iş yok öyle yağma bu dunyaya gelemne sebeb oldu diye senı kukla gıbı oynatamaz

varsa söylenecek söz en başta söyleseydı şimdi herşey için çok geç hleki sen severken ve sevıldığını düşünürken babannın hiç bi haklı yanı yok o evladının üzülmemesını istese ne yalnış göuyorsa baştan derdı onunkisi saçma sapan bı kibir nasıl çözüleceği konusunda ne yazıkkı bı fıkrım yok inşşallah aklını başına alır baban

acaba baban bırsey falan mı duydu ? durup dururken boyle seylerı soylemesı benım mantıgıma yatmadı acıkcası cunku senı vermıs. nısan yapmıssınız bu zamana kadar hıc bı sıkıntı yok dugune 10 gun kala ne oldu ?

bak canım benim. nişanlıni ne kadar seversen sev babanı veya anneni ona karşı asla kötüleme ya da asla aile içinde konusulanlari nişanlına anlatma, babam şöyle dedi böyle dedi deyip iki tarafı birbirine düşman etme.

baban ile konuşup bunun mantikli sebebini öğren, ve eğer sana mantıksız gelirse en mantikli hale burundurup nişanlına anlat. ailen ile iş birliği içinde ol. yarın öbür gün esinle bozusack olduğunda sığınacak bir destek olsun.

baban anneyi de ikna ettiğine göre haklilik payları var diye inanıyorum. karşı taraf çok mu aceleye getirdi işi, ailenin rizasi olmadan mi erkenden ayarlandi her şey. bunlar mide bulandırır çünkü.
hele de nişanlınin senden vazgeçmiş gibi konuşması hiç hayra alamet değil. ayıp ediyor sana ve sevginize.

senin nişanlınin yapacaği şey bence şu, babani iş yerinde ziyaret etsin bir elini opsun, kendini ifade etsin. baban belki onun sana bakabileceğine inanmiyor, seni mutsuz edecek diye düşünüyor belki. nişanlın bunun böyle olmayacağını ona anlatsin.

ha ama anladigim kadarı ile senin nişanlın bunu yapacak biri değil. senden vazgeçmiş gibi geri adım atan biri niye gitsin baban ile konussun.

ah ah sevgi emek ister.

sen de çok zor durumlar yaşamışsın.bende buna benzer şeyler yaşadım.babamın derdi dünürleri sevmediği için bu olaydan kurtulmak yani bana sevdin ama unutursun diyor.düşün umrunda bile değilim.ama onuda çiğnemek istemiyorum benim düğünümde bana tat vermeyecek.ama nişanlımın benden vazgeçmesi beni çok şaşırttı.neyse hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.dua edin

aynen katiliorum

Bir yıllık evli bir kadın olarak söylüyorum hiç kimse için anne babanın kalbini kırma onları yok sayma.. Nişanlının ailesine önce babanın gönlünü almaları gerektiğini söyle.. Anne babanın hayır duasını al ki ilerde evliliğin yolunda gitsin

Durup dururken bu tavır olmaz!

Babanızın size karşı ensest sapkınlığı yoksa çocuğun bişeyini duymuştur. veya sizi kendi dilediği biriyle evlndirmek istiyordur

merhaba.. düğüne bu kadar az zaman kala bunu yaşamanız çok üzücü ama herşeyde bir hayır vardır diye düşünüyorum.. istisnai durumlar hariç; anne-babanın onayı olmadan evliliklerin sorunlu olduğunu görüyorum.. aileninizin desteğini almanız çok önemli.. ama tabi biz bilemiyoruz ailenizi.. babanız normalde de yanlış anlamayın böyle sinirli huysuz bir kişi ise ve sizce abartıyorsa tabi siz bilirsiniz.. nişanlınız da bu tutumdan rahatsız olmuş olabilir.. hakkınızda ne olacaksa hayra bağlanması dileğiyle..

baban nye kendi evlenecek gibi davranıyor acaba onu anlamadım ben umarım düzelir herşey

evet maalesef çok zor günler geçiriyorum.babam normaldede huysuzdur.ama yinede hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

Allah gönlünüze göre versin, durumunuz zor vallahi...
ama şu var canm hangi baba ister ki kızının düğününe 7 gün kala hala böyle tuttursun ayrıl diye, bence başka bişey var bu işte.
babanın bence bir bildiği var.... bunu senin görmeni istiyo, o yüzden erteleyin yada olmasın diyo...
bu noktada nişanlınınızın tavrı önemli

babam ailesini sevmediğini söylüyor sadece.ama ortaya pek elle tutulur gözle görülür bişey koymadı.ama yinede ayrıl demiyor.sadece zaman kazanmaya çalışıyor gibi.nişanlım ertelenmesini istemiyor aileside istemiyor.herşey hazır nasıl iptal edicez diyorlar.az bi zaman kala söyledi diyorlar.o yüzden arada kaldım.dua edin ne olur hakkımızda hayırlısı olsun.ama babamın gönlü olmadan yapmam zaten bişey.

amin canım inşallah düzelir ya
düğününe 7 gün kalmış şurda sonuçta,
ama işte ne bilim benim burnuma başka kokular geldi...
düğünün olurda inşallah sonra mutlu olursun tek düğünlede bitmiyo işler...
hakkında hayırlısı olsun canım.

birilerini aracı koysanız mesela teyzenizin eşini eniştenizi dayınızı amcanızı falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…