insanın öz babası evladına bunu yapar mı?benim babam yaptı ciğerimi yaktı...

bu nasıl bir kavga sebebidir ya babana diyecek söz bulamıyorum, senin nikah gününü mahvetmiş. bilezik takmayacağız bile dememişler ki bir de takmasalardı herhalde evlerini başlarına yıkardı...

Sanki bende aynı şeyleri yaşadım, daha fazla şey yaşadım zor günlerdi babam onlarla anlaşamazsın diodu ama ben eşimi seviyodum biliyodum onun ailesi ile yapamıyacağımı sonuçta evlendim bebeğim var şimdi babam evlendiğim için bana hala sinirli aynı annemide kendine çekti şimdi annem üzülmesin die onun ailesi ile yaşadığım şeyleri içime atıyorum iki aile hala görüşmüyor daha iyi bence görüşmemeleri babam bebeği çok seviyor benle hala eskisi gibi konuşmuyor zaten eskidende çok iyi değildi. Geçer sen o güzel günleri mahvetme mutlulğunu yaşa ben yaşayamadım ama babam yüzünden değil, onun vesilesi ile eşimin ailesi yüzünden babamı bahane edip onlar daha çok üstüme geldi

Canım benim babamda aynıydı basit basit sebepler sunup duruyordu. Baktım elle tutulur bir sebep Sunamıyor ikna ettim. Ben onları sevmedim sebep bu. 3 yıllık evliyim yeni yeni seviyor babam Eşimi ve ailesini. Ama bu süreçte eşimin ailesinin payı var alttan aldılar, ilgi gösterdiler ama mesafeyide korudular. Eşimde istenmeyen damattı ama saygısıyla sevdirdi kendini. Şimdi babam arıyor soruyor eşimin ailesini tatile çağırıyor. Başı güze olmasada sonu güzel oldu inş. Seninde hakkında hayırlısı olur.

Bunları niye anlattım bazen kız babaları gerçekten çok gereksiz triplere giriyor . Seninkide o
Öyle anladığım kadarıyla. Nişanlına güveniyorsan evlen. Ertelersen çok yıpranırsın ayrılmak ertelemekten daha iyidir. Kararlıysan erteleme seni çok yıpratırlar.

sanırım nişanlının ailesi 15 bileziği tamamlayamadılar babanda sana biçtiği değerin eksik kaldığını görünce alışverişi sonlandırmak istiyor ben nişanlının yerinde olsan kayınpederimin benden 15 altın istediği an al kızını başına çal der nişanı atardım geç kalınmış gerçi ama adam gerçeği gördü sanırım

15 bilezik mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…