Ayy canım hoşgeldin , secindim seni gördüğüme tatlım .. Hepimizin bazen yoğun dönemleri oluyor .. Ee naptın kilo verdin mi aldın mı ??
Spora yabancı biri değilsin tatlım , bende merak ediyorum ne yapacaksın acaba .. Kolay birşeylerden giriş yap devamı gelir hayatım :))
Schaun T nin her programı harika canım . Yeter ki yap. Sporu bırakınca malesef kilomuz aynı olsada o inceliği kaybediyoruz .. Bir haftaya incelirsin canım :)kilo vermedim. ama almadım da neyseki :) focus t25 kolayıma geldi. insanity ile çıldırmadan önce biraz focus t25 yapıp ısınıcam ve sonra yeniden insanity'e başlıcam sanırım. sporsuz geçirdim uzun bir süre zaten, kilo almadığım halde şişmişim gibi hissediyorum. ödem yaptım heralde![]()
Süper bir program canım devam ettiğin sürece etkilerini kesinlikle görürsün . Bizlerin onlar kadar yapmamız zor ama yeter ki devam edelim , kondüsyonumuz her gün artıyor :)İnsanity nin 1.ay üçüncü gününü bugün yaptım. Sigara içtiğim için zorladı beni açıkçası; ama yarısından çoğunu yapabildim. Çok yorucu, bakalım devam edebilecek miyim? Çok zorluyor.
Schaun T nin her programı harika canım . Yeter ki yap. Sporu bırakınca malesef kilomuz aynı olsada o inceliği kaybediyoruz .. Bir haftaya incelirsin canım :)
Evet 25 dk gayet iyi canım, başlaman çok iyi olmuş :)focus t25'i beğendim ya evet. tam 25 dk ve çok rahat bitiyor egzersizleri. bir antrenmanda zorlandıkça bırakma isteğim artıyor yoksat25 şu anıma çok uydu yani...