Amin insanın başına gelmeyince anlamıyor biran da oluveriyor bazen doğru karar veremiyor insanYani işte burada paylaşmanın da böyle dezavantajları var. İnsanlar da başkalarını yerden yere vurarak rahatlama huyu oluştu maalesef. Üzüntünü anlıyorum ama olanlar hiç bebeğin olmayacağı anlamına gelmiyor. Her şey düzelir yeter ki sen güçlü ol toparlan. Kendini de yalnız hissetme. Bence cilt tedavisi için de hemen bir randevu al. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.
Çünkü konuşmaya fikir almaya birilerine ihtiyacım var .dışarısi ortam çok kötü ..kimle konuşayım bem fikir almaya çok önem veririm .insaniz herşey oluyor bazen hatalar yapıyoruz Allah affetsin geçmişe dönebilsem hata olacağını bilsem yapmazdımkeşke sadece bunu sorsaydın
tüm acı geçmişini anlatmış en son yüzündeki lekelere bağlamışsın
Çünkü konuşmaya fikir almaya birilerine ihtiyacım var .dışarısi ortam çok kötü ..kimle konuşayım bem fikir almaya çok önem veririm .insaniz herşey oluyor bazen hatalar yapıyoruz Allah affetsin geçmişe dönebilsem hata olacağını bilsem yapmazdım
Amin insanın başına gelmeyince anlamıyor biran da oluveriyor bazen doğru karar veremiyor insaninsan insana hep lazımdır. Allaha havale ettim benim de cezamı versin .kimsenin hakkı kalmasın bende .
Şikayet etmek aklıma gelmedNeden tecavüze uğradığında şikayet etmedin? Konudan konuya atlamışsın.
Ben sevmedim git dedjm gitmedi şikayet ettim söz rahatsız etmicem dedj ..şikayetini al dedi inandım aldım ...şiddet gördüm dövdü ..Tecavüz senin suçun değildi.
Sonrasında pislikle seve seve beraber olmuşsun hem de korunmadan ki hamile kalmışsın.
Yüzüne ne iyi gelir diye maske araştırana kadar korunmadan sevişmenin sonuçları konusunda araştırma yaptın mı?
İşte bu yüzden hamile bıraktı, o yaptı, bu etti diye karşı tarafı suçlamaktan vazgeç.
Sen ne yaptın?
Annem baskı yapıyor adım çıkıyor evlenmedi daha diyorlar annem üzülüyor her insanın bir hayat arkadaşına ihtiyacı vartecavüzden kastın, sevgilin falan mıydı yoksa tanımadığın birinin saldırısına mı uğradın? çok geçmiş olsun buna söylenecek bişi yok. çalışıyor musun? 27 yaş evlilik için geç bir yaş değil ama sana erkekler bu kadar kötü muamele yapmışken, sahiden onlardan soğumadın mı? gerçekten hayatına yeni birini almak istediğine emin miisn?
Sen "ay dur yapma aşkım" dedin. Oda "yapalım yaa evlencez nasıl olsa" falan dedi heralde tecavüz dediğin şey bu
Canım bu kınamak mı oluyor bilmiyorum ama seni istemeden biri nasıl hamile bırakıyor onu anlamadım ben ????Merhaba ben .6.7 yıldır yalnız yasıyorum ailevi sorunlar psikojik sorunlar .tecavüze uğradım 19 yaşımda .hayatımdan çıkmadı .başka biri girdi hayatıma o kişiyi çıkarttı hayatımdan sevmiyorum git dedim o da gitmedi .hep kaçtım .gitmeyeyim diye hamile bıraktı beni .şimdi acaleye gelir dedi düğün falan tadı olmaz dedi hap kullandım düşük yaptım kürtaj oldum yüzümde lekelr im çıktı sonra beni bıraktı o psikojiyle siyah maske yaptım çok şeyler denedim tuyler uzadı daha kötü oldu suratım ..bu tekrar geldi hep gitti.ben çalışamıyorum bile çok canım yanıyor çok mutsuzum kimsem yok ailemin birsey den haberi yok yaşım 27 oldu .kötü biri olamıyorum eve gidiyorum ağlıyorum hep ölümü düşünüyorum ne yapicam bilmiyorum çalışamıyorum insanların yüzüne bakamıyorum .ne yapicam bilmiyorum başımı alıp gidesim var ama nereye .güzel gunlerimi yasayip mahvedip ortada bıraktı beni .yeminler etti sözler verdi birakmayacagina ölmek istiyorum Allahtan korkuyorum kıyamıyorum kendime .evli olmuş olsam canım bu kadar yanmaz kimse de bakmıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?