İnsaniz hatalar yapabiliriz :( ne olur fikir

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sln46
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sln46

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2017
43
17
3
34
Merhaba ben .6.7 yıldır yalnız yasıyorum ailevi sorunlar psikojik sorunlar .tecavüze uğradım 19 yaşımda .hayatımdan çıkmadı .başka biri girdi hayatıma o kişiyi çıkarttı hayatımdan sevmiyorum git dedim o da gitmedi .hep kaçtım .gitmeyeyim diye hamile bıraktı beni .şimdi acaleye gelir dedi düğün falan tadı olmaz dedi hap kullandım düşük yaptım kürtaj oldum yüzümde lekelr im çıktı sonra beni bıraktı o psikojiyle siyah maske yaptım çok şeyler denedim tuyler uzadı daha kötü oldu suratım ..bu tekrar geldi hep gitti.ben çalışamıyorum bile çok canım yanıyor çok mutsuzum kimsem yok ailemin birsey den haberi yok yaşım 27 oldu .kötü biri olamıyorum eve gidiyorum ağlıyorum hep ölümü düşünüyorum ne yapicam bilmiyorum çalışamıyorum insanların yüzüne bakamıyorum .ne yapicam bilmiyorum başımı alıp gidesim var ama nereye .güzel gunlerimi yasayip mahvedip ortada bıraktı beni .yeminler etti sözler verdi birakmayacagina ölmek istiyorum Allahtan korkuyorum kıyamıyorum kendime .evli olmuş olsam canım bu kadar yanmaz kimse de bakmıyor artık

Hem çalışmayıp hem ayrı yaşamak nasıl oluyor? Paranın kaynağı nedir?

Geçmişiniz hakkında yorum yapmayacağım. Artık 27 yaşında aklı başı yerinde bi kadınsınız. Önce tedavi olun. Bu tramvalardan kurtulun. Sonra da ilk işiniz çalışmak olsun. Hayatta bi anlamınız olsun. Hedefiniz olsun. Para biriktirin. Gezin. Ahlak yoksunu hala rahatsız ediyorsa mutlaka polise gidin. Artık pabuç bırakmayın bunlara. Hayatınızın kontrolunu elinize alın.

Ailenden ayrıysan şu an kiminle kalıyorsun nerede yaşıyorsun? Tecavüze uğradın gitme diye hamile bırakıldın sen polise bile gitmedin öyle mi bir de çocuk düşsün ölsün diye ilaç içtin!

Ya sen de ölseydin yazık degil mi canına hiç mi güveneceğin insan yok çevrende, en azından kadın sığınma evine gitseydin ne bileyim çok karışık mevzu. Bi yerden toparlanmaya bak derim psikolojik destek almalısın çünkü hiç göz ardı edilecek şeyler değil yaşadıkların. En başta o pisliği şikayet et.

Psikolojik destek hem de hemen. Sonra demeyin. Yaxık değil mi canınıza.

Konunuzun maskeyle ilgisini çözemedim. Ayrıca büyük konuşmak istemiyorum ama tecavüze uğramış bir insanın tekrar aynı hataya düşüp hamile kalması çok düşük bir ihtimal. Kimsenin size bakmamasından önce psikoloğa gitmeyi düşünün. Allah yardım etsin.

Psikolojik destek hem de hemen. Sonra demeyin. Yaxık değil mi canınıza.
böyle yazıyoruz ama psikolojik destek de kolay alınmıyor ülkemizde.
malesef en uygunu bile bi seans 100 tl. Aşağı yukarı ayda 300 tl kadar bayılmak gerekiyor en uygunu Yani.

böyle yazıyoruz ama psikolojik destek de kolay alınmıyor ülkemizde.
malesef en uygunu bile bi seans 100 tl. Aşağı yukarı ayda 300 tl kadar bayılmak gerekiyor en uygunu Yani.

Gerekirse kredi çekip ödesin. Düğün bilmemne için kredi çekiyor insanlar. Bir kadının tüm hayatı söz konusu, bütün parasını buna verse ne olur?
Ayrıca ne kadar ödeyebiliyorsa o kadar alan psikologlar da var.

Tecavüz senin suçun değildi.
Sonrasında pislikle seve seve beraber olmuşsun hem de korunmadan ki hamile kalmışsın.
Yüzüne ne iyi gelir diye maske araştırana kadar korunmadan sevişmenin sonuçları konusunda araştırma yaptın mı?

İşte bu yüzden hamile bıraktı, o yaptı, bu etti diye karşı tarafı suçlamaktan vazgeç.

Sen ne yaptın?

varsa öyleleri ne güzel çok sevindim. Ben denk gelmedim.

8 sene tecavuzcunle birlikte oldun? O ara hamile kaldin onun canina kıydın? Simdi allahtan korktuğun için kendine bisey yapmiyorsun? Siyah maskeyi de arada yüzüne sürdün lekelendin? Tecavüz eden kişi de seni almadı?
Yani nerden nereye geldin hic anlamadim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…