• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsaniz hatalar yapabiliriz :( ne olur fikir

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sln46
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah razı olsun çok teşekkür ederim evet sizden büyüyüm zaman içinde olgunlaşıyor insan bazen herşeyi kabullendikçe daha hızlı oluyor bu süre bende öyle bir dönemden geçtim yakın zamanda.Bahsettiği yaş aralığı ne yazık ki birçok insanın hatalar yaptığı yaş aralığında çoğu kişi anlam verememe görünümünde olsada onlarda o yollardan geçti belki daha hafif zararlarla.Büyük konuşmanın yüksekten bakmanın başa fena şeyler getirdiğine şahit olmuş biriyim ve yarınımdan emin değilim.Allah herkesi vicdanlı merhametli imanlı insanlarla karşılaştırsın.Allah inşallah hakkımızda hayırlı olanı versin gönlümüzden geçen herşey hayırlı olmayabiliyor yeniden çok teşekkür ederim umarım sizde çok güzel günler görür mutlu olursunuz.
Inşallah hepimizden razı olur. Katılıyorum yaşadıkları olgunlaştırır insanı.
Burda kimse birbirini tanımıyo onun verdiği rahatlıkla pat diye söylenebiliyo bazı şeyler. Keşke daha duyarlı olunabilse. Güzel temennileriniz için bende çok teşekkür ederim :)

Inşallah hepimizden razı olur. Katılıyorum yaşadıkları olgunlaştırır insanı.
Burda kimse birbirini tanımıyo onun verdiği rahatlıkla pat diye söylenebiliyo bazı şeyler. Keşke daha duyarlı olunabilse. Güzel temennileriniz için bende çok teşekkür ederim :)
Malesef duyarlılık insanlıktan nasibini almışlarda olan birşey o sebepten çok birşey beklememek lazım olumlu yorumları alıp yola öyle devam etmeli pat diye söylenen şeylerin samimiyetini anlayan insanlar önemsenip diğerleri gözardı edilmeli:))

Daha önce birikim yapmıştım o parayı kullanıyorum şimdi çalışıyorum zaten ama mutsuzum çalışamıyorum :KK43: kafam rahat değil ne okur kötü söylemeyin ben çok ağladım çok pişman oldum ama bilemedim :KK43:
Eğitim durumunuz nedir bilemiyorum ama eğer işinizden memnun değilseniz iş arayın. Bulana kadar orada devam edin. İşinizi değiştirin derim hem geçmişe sünger çekmiş olursunuz. Eviniz kira ise evinizi değiştirin. Kitap okuyun arkadaş edinin arkadaşlarınızı dikkatli seçin ve geçmiş hayatınızdan kimseye bahsetmeyin.
Psikolojik destek almaya çalışın. Önce kendinize gelin bi ayağa kalkın düzeniniz oturtun ilerisi için Allah büyük.

• Beğen
Reactions: Wcy
Malesef duyarlılık insanlıktan nasibini almışlarda olan birşey o sebepten çok birşey beklememek lazım olumlu yorumları alıp yola öyle devam etmeli pat diye söylenen şeylerin samimiyetini anlayan insanlar önemsenip diğerleri gözardı edilmeli:))
:) evet çok haklısınız :)

Sen yüzündeki lekeleri, tüyleri bosver. Bunlar takılacak seyler degil. Kimsenin bakmamasi asla seni rahatsız etmesin. Sen psikolijik destek al kendini toparla. Kimsenin bakmamasi gibi biseyi takman kendine haksizlik. Toparlanman icin bi erkege ihtiyacın yok. Yasayarak tecrube etmissin iste hâlâ bunu neden dert ediyosun? Bebeğinin ölümüne sebep olduğun icin uzuluyorsan, vicdanini rahatlatabilecek bi teselli malesef yok.

Ne fena insanlar var şu konuda bile kızı yerden yere vurmuşlar. Ego tatmini yapılacak bi mevzu mu bu. Kız tecavüze uğramış sağlıklı düşünmesini mi bekliyorsunuz cidden? Herkesin acıyı yaşayışı da farklıdır. kendi hayatlarınızı yadırgayın önce. Konu sahibi madem çalışıyorsun bence psikolojik destek alman şart. Bir de dermatoloji uzmanına görün. Lekeler için de tedavi var. Bebek mevzusu da geçmiş artık. Olan olmuş. Keşke doğru kararlar alabilseydin ama herkesin hataları oluyor bu hayatta. Sen yadırgayanlara takılma. Önüne bakmayı öğrenmelisin bir an önce. Kendine sığınacak kapı olarak da erkekleri görme sakın. Maalesef çoğu erkek kullanmaya bakar. Önce kendin güçlü olmaya çalış.

Ne fena insanlar var şu konuda bile kızı yerden yere vurmuşlar. Ego tatmini yapılacak bi mevzu mu bu. Kız tecavüze uğramış sağlıklı düşünmesini mi bekliyorsunuz cidden? Herkesin acıyı yaşayışı da farklıdır. kendi hayatlarınızı yadırgayın önce. Konu sahibi madem çalışıyorsun bence psikolojik destek alman şart. Bir de dermatoloji uzmanına görün. Lekeler için de tedavi var. Bebek mevzusu da geçmiş artık. Olan olmuş. Keşke doğru kararlar alabilseydin ama herkesin hataları oluyor bu hayatta. Sen yadırgayanlara takılma. Önüne bakmayı öğrenmelisin bir an önce. Kendine sığınacak kapı olarak da erkekleri görme sakın. Maalesef çoğu erkek kullanmaya bakar. Önce kendin güçlü olmaya çalış.
Beni anladığın için güzel yorumun için tsk ederim :KK42:ben karşımdaki insanı çok düşünüyorum olan bana oldu .kimseyi kırmak incitmek istemem ben sorusturdum ruh uflenmediyse sorun olmaz dediler mecbur kaldım ama inanın ki çok pişman oldum her bebek gördüğümde gözlerim doldu dizi izlerken bile :KK42:kimseye kötülük etmedim ama benim hayatıma dokundular .sadece geçmişimin izlerini istemiyorum aynaya bakınca kendimi kötü hissediyorum mutlu olamıyorum çok çaresiz kaldım dertleşecek kimseyi bulamadım buraya yazdım:110:kimseye anlatılmaz çünkü fırsatcı çok .tek istediğim eski halime dönüp tekrar güçlü olabilmek :( çok yalnızım özür dilerim çok pişmanım. Biraz moralim düzelir diye paylaştım işte :KK42:

Aklım yetmiyordu ortamı bilmezdim bakır olmadığımı bile 1 yıl sonra öğrendim :( çünkü cahil gibi birşeydim o da Allahın dan buldu zaten. Hic biryere sığamıyorum :KK42:4 yıl da ona ağladım durdum şimdi bu olay .canımj çok yaktı .zarar vermeden gitmediler .hep iyiliklerini düşündüm .bem kötü yola hiç düşmedim bir sigaram var hep çalıştım .ne yaptım ben Allahin adaleti şaşmaz

Beni anladığın için güzel yorumun için tsk ederim :KK42:ben karşımdaki insanı çok düşünüyorum olan bana oldu .kimseyi kırmak incitmek istemem ben sorusturdum ruh uflenmediyse sorun olmaz dediler mecbur kaldım ama inanın ki çok pişman oldum her bebek gördüğümde gözlerim doldu dizi izlerken bile :KK42:kimseye kötülük etmedim ama benim hayatıma dokundular .sadece geçmişimin izlerini istemiyorum aynaya bakınca kendimi kötü hissediyorum mutlu olamıyorum çok çaresiz kaldım dertleşecek kimseyi bulamadım buraya yazdım:110:kimseye anlatılmaz çünkü fırsatcı çok .tek istediğim eski halime dönüp tekrar güçlü olabilmek :KK43: çok yalnızım özür dilerim çok pişmanım. Biraz moralim düzelir diye paylaştım işte :KK42:

Yani işte burada paylaşmanın da böyle dezavantajları var. İnsanlar da başkalarını yerden yere vurarak rahatlama huyu oluştu maalesef. Üzüntünü anlıyorum ama olanlar hiç bebeğin olmayacağı anlamına gelmiyor. Her şey düzelir yeter ki sen güçlü ol toparlan. Kendini de yalnız hissetme. Bence cilt tedavisi için de hemen bir randevu al. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.

Bu kadar ağır travma gecirecrksin,ve yüzünde siyah lekeler tuylenme olucak.Bu mu yani?

:ukala::ukala::ukala: sen kesinlikle fakesin ne abiii:KK53:

Neden tecavüze uğradığında şikayet etmedin? Konudan konuya atlamışsın.
Şikayet etmek aklıma gelmed
tecavüzcünü hayatından başka bir adam mı çıkarttı yani seni hamile bırakan başkası mı ?
ailen bu olayın neresinde ? tecavüzden sonra yani.
Evet başka biri girdi hayatıma .ailemin birsey den haberi yok onları üzmek istemiyorum annem zaten rahatsız .içime atıyorum hep .:/ ailemle tanıştı zaten bu hamile bırakan kişi .ama ben sevmiyordum gitmedi tehdit etti hayatını ailene anlatırım diye gitmeyeyim yapmıştı .ama şimdi böyle olunca o da gitti .:KK42:ama zarar vermeden gitseydi keşke

Back
X