Insanlar asla değişmez.

Eksik anlatıyor olabilir misiniz eşiniz sadece çantadan tutmak değil de sanki herkesin içinde sizi azarlamış gibi bi şey sezdim .

Öbür türlü siz çantanızdan tutan eşinizken boşanmaktan bahsediyorsunuz e diğer insanlara nie dokunuyorsunuz peki ? Başkasını rahatsız ettiğiniz için eşiniz dur artık demek istemiş o an çantanız denk gelmiş elini atınca demek ki
Ben çocuğun peşinden kalabalıkta kosiyirmusum oda bana dur gitme demek için tutmuş güya.Ama suratında bi sinir vardı

Bütün anneler koşan çocukların peşinde mi koşuyorsunuz? Çocuğunuza öğretin; birbirimizi görebileceğimiz noktada kal, senin peşinde dolanamam, yok kafama göre takılırım diyorsan hemen eve gideriz diyin ve yapın. Kural basit ve net, ben seni göreceğim. Eşiniz ilk seferde mi tuttu çantanızı, yoksa devamlı oraya buraya koşup millete çarptığınız için yeter artık demiş olabilir mi? Diğer konunuzda gelişme var mı, belki o yüzden bu kadar gerginsiniz.

Ben çocuğun peşinden kalabalıkta kosiyirmusum oda bana dur gitme demek için tutmuş güya.Ama suratında bi sinir vardı
Benim eşim 5 yaşındaki çocuğun peşinde insanlara çarpa çarpa koştursa ben de sinirlenirim açıkçası, küfür yok hakaret yok rencide etmek yok sadece suratında sinir ifadesi vardı ve çantanızdan tuttu diye mi boşanmak istiyorsunuz cidden, çok enteresan.

Bütün anneler koşan çocukların peşinde mi koşuyorsunuz? Çocuğunuza öğretin; birbirimizi görebileceğimiz noktada kal, senin peşinde dolanamam, yok kafama göre takılırım diyorsan hemen eve gideriz diyin ve yapın. Kural basit ve net, ben seni göreceğim. Eşiniz ilk seferde mi tuttu çantanızı, yoksa devamlı oraya buraya koşup millete çarptığınız için yeter artık demiş olabilir mi? Diğer konunuzda gelişme var mı, belki o yüzden bu kadar gerginsiniz.
Diğer konuda babama her şeyi anlatip kenara çekildim.

Back
X