çocuğum için katlandım dediniz,çocuğunuzun kreşinden psikologlar sizi çağırıyor,ne güzel bi çocukluk anısı onun için...katlandım dediniz çocuğunuz yemeden içmeden kesiliyor dediniz,harika bir çocukluk anısı daha.deneyeyim bir daha dediniz çocuğunuzu annenize postaladınız,ne mükemmel bi anı çocuk için.bir bakıyo aaa baba var bir bakıyor aaa baba yok.bilnç altına erkekler böyledir ileride evlenenince evlilik denilen şey böyle bişey'i işlediniz çocuğunuza...olmuyorsa olmuyordur kaş yapayım derken göz çıkarmamak gerek bence.her kadın ister çocuğunun annesinle babasınla bir arada mutlu bir şekilde büyümesini ama çocuklar düşündüğümüzden daha akıllıdır.siz istediğiniz kadar herşey yolunda msj.ı vermeye çalışsanız da o böyle olmadığınıyanlış bilir...
bu arada çocuğumu postalamadım,benimkızım her zaman gider,canı ne zaman isterse anneannesine gider ve bizi özleyince geri gelir tel.açtırıp.Yani sevgiçemberinde doyumlu bi çocuk.Ne bu şiddet bu celal:)Annelik çnce sempatiden ve empatiden geçer
iki çocuğum var allah bağışlarsa,empati sempati antipati telepati hepsini hergün en az 12-14saat yaşıyorum ve ne demek istediğinizi anlıyorumbu arada çocuğumu postalamadım,benimkızım her zaman gider,canı ne zaman isterse anneannesine gider ve bizi özleyince geri gelir tel.açtırıp.Yani sevgiçemberinde doyumlu bi çocuk.Ne bu şiddet bu celal:)Annelik çnce sempatiden ve empatiden geçer
Yarın evladınız büyüyünce babasının sizi üzdüğünü görünce size hesap sormayacak mı neden mutsuz bir hayata onu mahkum ettiğinizi?
Gerçekten anlamıyorum ben!
Çocuklar hep küçük kalmıyor zaman çabucak geçiyor ve inanın tüm yaşadıklarını bir bir hatırlıyor...
Ben olsam annemi bu kadar üzen adam olan babamı,bile bile beni bu hayata sürükleyen annemi asla affetmezdim!
babasından nefret eden 20 yasında bir genç kız olarak, bütün çocukluğumun ve gençliğimin babamın iğrençlikleriyle geçmesine neden olan annemi hiç bir zaman affetmiyorum. annemi çok seviyorum ama ne benim çocukluğum ne de gençliğim geri gelmeyecek... annemin gençliği geri gelmeyecek... hafızamdaki anılar hiç bir zaman unutulmayacak... bunu da okuyun ve çocuk için evlilik devam ettiriyorsanız azıcık kaale alın...
Annelik nereden geçer ben bilemem anne değilim..
Ama evlatım ve diğer çevremdeki evlatları da görüyorum...
Zamanında anne baba sorunlarıyla boğuşup psikolojik problemlere sahip olan birey haline geliyorlar...
cok dogru huzursuzluk bile cocuk icin fazlasi ile yetiyor
Insan iliskilerini sizin kari-kocaliginizla o kücücük yasinda bilincaltina yaziliyor görüdügü gibi ögreniyor en acisi ve en önemlisi Saygiyi Sevgiyi görmedimi anne babasi arasinda saglikli bir birey olarak yetismemis oluyor
ama evet insan huylu huyundan vazgemiyor
hah arkadaşım sen de aynı dertten muzdaripsin benim gibi. şu yaşa geldim hala anneme kızıyorum. zaten babam sürekli evde huzursuzluk çıkarttığı için geçmişi hatırlamama da gerek kalmıyor, hergün yaşıyorum. aynı evde yaşıyorum, adamın kanını taşıyorum ama tiksiniyorum Allah affetsin ya.
ve bu yaşta evlenemiyorum. ya ben de laalenin dediği gibi, bu içinde yaşadığım saçma sapan aile görünümlü ilişkiden gördüklerimle yeni bir yuva kurduğumda, karşımdakini mutsuz edersem? ya hiç mutlu bir yuvam olamazsa? 4 duvar arasında mutluluk nedir hiç görmedim ki!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?