ne oldu tr-lelli sen zaten ayriydin kayinvalidenden...ama ara ara gelip kaliyorlardi....ne oldu annenleremi gittin...okula göndermiyormussun cocugunu ....zitlasmak hic iyi degil gercektende hep ilimli olmak zorundayiz...ne yapalim...iyi taraflarini görunce tatli tatli konusmak lazim galiba...amaan cocuklar icin dikkatte yarar var....herseyi anliyorlar...annelik fedakarlik annelik sefkat demek annelik cok zor bir meslek...iki evladim var onlar benim icin coook önemli....onlari dogurduysam hersekil ilgilenmek zorundayim....onlari severek mutlu oluyorum artik sukredecegim seyleri dusunuyorum benden ktu durumdakilere bakip sukrediyorum...sukur diyorum eve bakiyor esim....evine duskun...ne biliyim Allah yardimcimiz olsun....
Ara Ara gelip arada bir kalıyordu..
yine geldi ve yapacağını yapmıştı en son anlatmıştım..
eşim pazar akşamı tekrar aradı çocuğu al gel dedi gelip alıcam senii evde konuşucaz..
Hayır dedim annen geldiği ve sen ortayı bulamadığın sürece o eve gelmicem dedim..
Çocuğuda servise verdim annemlerdeyim hala yarın 3 hafta olucak..
Oğlunun sesini duymadı yüzünü görmedi..
3 haftadır hiç yüzyüze görüşmedik aramıyorr..
ya dışarda başbaşa konuşalım ya da ne bilim gelim konuşalım ortak nokta bulalım demesini bekliyorum..
O eve gel diyoo ancak sen gittin sen gel diyoo..
Keyfi bilir ya gelir annesini susturur sahip çıkar bize yada kendi bilir..
En kötüsüne de hazırlıyorum kendimi inat uğruna bitirecekse yapacak bişee yok..
Ama eve döndüğümde de tekrar ben fedakarlık yapıcam buna eminim..
O yine sessiz kalıcak
Annesi yine gelicek..
Ben yine suscam..
Böyle gidicek sustuğum sürece olay çıkmaz katlandığım sürece evliliğim devam eder..
Herşey bende bitiyor yanii..
Ama yoruldum artık sabretmekten..
Çıkmazdayım ben bu aralar kafamda bir sürü ? işareti var sessizce bekliyorum canım..