- 21 Nisan 2011
- 1.489
- 1.176
- 333
- Konu Sahibi smollgirl20
-
kızınızı bir kursa kreşe kayıt ettirip ordaki annelerle etkinlik yapabilirsiniz? Var benim arkadaşım öyle veli gruplarıyla kahvaltılar piknikler yapan hem çocuğunuzdan da uzak kalmazsınızAktibitelere bakiyorum canim saol ilgilendigin icin ama kizimi birakcak biryer yok oyuzden birseyler yapamiyorum
bende o komsulardanim
görünce görüşelim diyorum ama sonra ne arıyorum ne soruyorum.
kimseyle problemim yok ama surekli gidip gelme durumundan hoşlanmıyorum.
hazırlık yapma durumu çok kasiyor mesela.
gerçekten samimiyetine güvendiğim
evime geldiğinde evin düzeni
temizliği
ikram v.s konularında rahat olacağım biri olursa görüşmek isterim.
birde eksiklik hissetmiyorum .
işlerimi bitirip kendime zaman ayırmak en büyük keyfim mesela.
arkadaşa ihtiyaç hissettiğim zamanlar oldu sizin gibi zamanla en iyi arkadadisimin kendim olduğunu anladım.
beni benden iyi kimse anlamıyor:)
sonra arkadaş , komşu diyorsun samimiyet arttıkça başka sorunlar çıkıyor.
durduk yere dert sahibi oluyorsun
ben asosyal olmuştum galiba suan farkettim de[/QU
vallahı de oyle.. bana gulen çok ıyı bır dostum vardı guya.yalanlarını yakaldım.analttım ve bana oyle bılenmıiş kı şok oldum.tam onu anlatmışssınızzzGenelde dedikodu yapan,insanlari arkasinda atip tutan ama yuzune gelince caniim ne cok seviyorum senii diyen insanlarin cevresi kalabalik olur.Anlayip uzaklasirsan ortamlarindan ne ala ama yok safca iyi niyetine aldanirsan akrep gibi sokarlar:) Gözlemlerime dayanarak söylüyorum.Genelde diyorum altini cizerim..
Hic arkadas ortamlari vs icine hazir dalmamisken huzurunuzu bozmayin.Iyi niyetli cikarsiz beklentisiz arkadasliklar,dostluklar cok ama cok az.Bir tane olsun on taneye bedel olsun.Öyle biri yoksa zorlamayin.Bazi insanlar ömründen ömür calisiyor bosverin.Eger ayni sehirde iseniz aile üyeleri anne,abla,kuzenler biraz daha güvenilirler.Onlarla gezin,onlari davet edin,onlara davete gidin.Öyle insanlar var ki birakin samimi olmayi selam dahi verdiginize pisman ediyorlar.Tek derdiniz bu olsun..
Burdaki arkadasliklar da güzel.Bir sure sonra aileniz gibi oluyorlar.Kisiliginize,düsünce yapiniza uygun insanlari secmeyi bilmek gerek sadece..
Sevgiler..❤❤
Kimsenin senden kaçtığını sanmıyorum bende sevmem komşuluk gel git falan bazen kapım çalar açmam bile yalnızlık gibisi var mı kendinizi oyalayacak bir şeyler bulun hobi edinin yok illa arkadaş istiyorsanız bazı şeyleri yavaştan alın öyle atlamayın hemen ilk sohbetten buluşma planları yapamayın insanlar çok yapışkan bir tip olduğunuzu düşünmesinSuan da yalnizlik hissi icerisindeyim ve cok hassasim aglamak üzereyim...arkadaslik akrabalik komsuluk dostluk konularinda hicbirseyi beceremiyorum ..bikac sevdigim takin arkadasim var ama onlarda uzak sehirde..oturdugum binalarda komsuluk kuramiyorum herkes yanina birin bulurken ben yapayalniz kaliyorum..onlar çay kahve icerken ben yalnizim..ilk başlarda gorusuyorum birileriyle en fazla 3 ay sürüyor sonra ne oluyorsa uzaklaşma oluyor kirginlik oluyor...sorun bende mi diye cok sordum kendime cok dusundum ama yok olsa hemen degistirio kendimi dogru yolu bulurum zaten dertliyim bu konuda ama cok saf duygular icerisindeyken bile yalnizken buna cevap bulamiyorum..evime davet edip yedirip icirdigimde oliyor ama yok devami...davet edilmiyorum edilsemde muhabet pek olmuyor..icine kapanik degilim herkonuda ayak uydururum ama derler ya yildizin dusuk falan artik oyle seylere inanir oldum..bende bi enerji mi var ki insanlari itiyorumarkadaslik konusunda öyle boşluktayim ki kizimi parka goturdugumde resmen insan ariyorum arkadas edinebilecegim tamam buluyorum ama devami yok bir kere gorussek devami gelmiyor ..ya herkes cagirilmayi bekliyor ya ben ince fikirliyim..en basitinden bir ornek mesela..parkta mahalleye yeni tasinan birini gordum hemen gittim yanina merhaba yeni tasinan arkadassinjz sanirim.tanistimjza memnun oldum falan derken oyle.muhabet ettik karsilikli gel kahve icelim falan dedik ama yok devami...ve dun yine gordum balkondaydi hemen laf attim kolay gelsin canim dedim saol dedi hafif gulerek ve daha devami yok ...baslamadan bitti muhabet sanki..mesela.binamda bi komsum var onla.msjlasiriz arada kafa dengi oldumuzu soyleriz msj atarim gel kisir yaptim kahve yaptim diye geldi bikere yedik ictik helal olsun ve aylar gecti ayni binadayiz ve daha gormedim arada msjlasiyoruz ya bikere insan gel kahve icelim demezmi...yada yarim saatcik bir degisiklik ya bir muhabbet...davey yok...bende biktim.herkesi davet etnekten artik etmiyorum kimseyi ilk adimi bekliyorum..ama inanain aylar oldu ben bekeldikce kimse de ses seda yok..vallahi cildircam bu yalnizlik beni aglamakli yapti...kizim var 4 yasinda onla gezer tozariz ama yasit bir arkadasin yerini tutmuyor tabi herseyin yeri ayri..kendimi çok eksik hissediyorum.. tek hatami ince fikirli hassas olmamda buluyorum...ya bana akil verin cok sevilmek sayilmak istiyorum dünyada yasarken insanlara muhabete hasret kaldim...bizim.sulalede pek akrabalik da yok bu da cabası varmi benim.gibj olanlar lutfen biseyler deyin güçlu hissetmek istiyorum ;(
Eve davet etmek zor geliyordur insanlara. Yani bana zor gelir en azından. Evi topla, ikramlık hazırla vs. İnsanlar da evinize gelince eksikleniyorlardır belki. Çocuğu olanlara çocukları beraber parka götürmeyi teklif edebilirsiniz. Onlar oynarken siz de muhabbet edersiniz.Suan da yalnizlik hissi icerisindeyim ve cok hassasim aglamak üzereyim...arkadaslik akrabalik komsuluk dostluk konularinda hicbirseyi beceremiyorum ..bikac sevdigim takin arkadasim var ama onlarda uzak sehirde..oturdugum binalarda komsuluk kuramiyorum herkes yanina birin bulurken ben yapayalniz kaliyorum..onlar çay kahve icerken ben yalnizim..ilk başlarda gorusuyorum birileriyle en fazla 3 ay sürüyor sonra ne oluyorsa uzaklaşma oluyor kirginlik oluyor...sorun bende mi diye cok sordum kendime cok dusundum ama yok olsa hemen degistirio kendimi dogru yolu bulurum zaten dertliyim bu konuda ama cok saf duygular icerisindeyken bile yalnizken buna cevap bulamiyorum..evime davet edip yedirip icirdigimde oliyor ama yok devami...davet edilmiyorum edilsemde muhabet pek olmuyor..icine kapanik degilim herkonuda ayak uydururum ama derler ya yildizin dusuk falan artik oyle seylere inanir oldum..bende bi enerji mi var ki insanlari itiyorumarkadaslik konusunda öyle boşluktayim ki kizimi parka goturdugumde resmen insan ariyorum arkadas edinebilecegim tamam buluyorum ama devami yok bir kere gorussek devami gelmiyor ..ya herkes cagirilmayi bekliyor ya ben ince fikirliyim..en basitinden bir ornek mesela..parkta mahalleye yeni tasinan birini gordum hemen gittim yanina merhaba yeni tasinan arkadassinjz sanirim.tanistimjza memnun oldum falan derken oyle.muhabet ettik karsilikli gel kahve icelim falan dedik ama yok devami...ve dun yine gordum balkondaydi hemen laf attim kolay gelsin canim dedim saol dedi hafif gulerek ve daha devami yok ...baslamadan bitti muhabet sanki..mesela.binamda bi komsum var onla.msjlasiriz arada kafa dengi oldumuzu soyleriz msj atarim gel kisir yaptim kahve yaptim diye geldi bikere yedik ictik helal olsun ve aylar gecti ayni binadayiz ve daha gormedim arada msjlasiyoruz ya bikere insan gel kahve icelim demezmi...yada yarim saatcik bir degisiklik ya bir muhabbet...davey yok...bende biktim.herkesi davet etnekten artik etmiyorum kimseyi ilk adimi bekliyorum..ama inanain aylar oldu ben bekeldikce kimse de ses seda yok..vallahi cildircam bu yalnizlik beni aglamakli yapti...kizim var 4 yasinda onla gezer tozariz ama yasit bir arkadasin yerini tutmuyor tabi herseyin yeri ayri..kendimi çok eksik hissediyorum.. tek hatami ince fikirli hassas olmamda buluyorum...ya bana akil verin cok sevilmek sayilmak istiyorum dünyada yasarken insanlara muhabete hasret kaldim...bizim.sulalede pek akrabalik da yok bu da cabası varmi benim.gibj olanlar lutfen biseyler deyin güçlu hissetmek istiyorum ;(
Ayni sehirde olsaydik sana eslik ederdim ama rusyadaymissin :)Suan da yalnizlik hissi icerisindeyim ve cok hassasim aglamak üzereyim...arkadaslik akrabalik komsuluk dostluk konularinda hicbirseyi beceremiyorum ..bikac sevdigim takin arkadasim var ama onlarda uzak sehirde..oturdugum binalarda komsuluk kuramiyorum herkes yanina birin bulurken ben yapayalniz kaliyorum..onlar çay kahve icerken ben yalnizim..ilk başlarda gorusuyorum birileriyle en fazla 3 ay sürüyor sonra ne oluyorsa uzaklaşma oluyor kirginlik oluyor...sorun bende mi diye cok sordum kendime cok dusundum ama yok olsa hemen degistirio kendimi dogru yolu bulurum zaten dertliyim bu konuda ama cok saf duygular icerisindeyken bile yalnizken buna cevap bulamiyorum..evime davet edip yedirip icirdigimde oliyor ama yok devami...davet edilmiyorum edilsemde muhabet pek olmuyor..icine kapanik degilim herkonuda ayak uydururum ama derler ya yildizin dusuk falan artik oyle seylere inanir oldum..bende bi enerji mi var ki insanlari itiyorumarkadaslik konusunda öyle boşluktayim ki kizimi parka goturdugumde resmen insan ariyorum arkadas edinebilecegim tamam buluyorum ama devami yok bir kere gorussek devami gelmiyor ..ya herkes cagirilmayi bekliyor ya ben ince fikirliyim..en basitinden bir ornek mesela..parkta mahalleye yeni tasinan birini gordum hemen gittim yanina merhaba yeni tasinan arkadassinjz sanirim.tanistimjza memnun oldum falan derken oyle.muhabet ettik karsilikli gel kahve icelim falan dedik ama yok devami...ve dun yine gordum balkondaydi hemen laf attim kolay gelsin canim dedim saol dedi hafif gulerek ve daha devami yok ...baslamadan bitti muhabet sanki..mesela.binamda bi komsum var onla.msjlasiriz arada kafa dengi oldumuzu soyleriz msj atarim gel kisir yaptim kahve yaptim diye geldi bikere yedik ictik helal olsun ve aylar gecti ayni binadayiz ve daha gormedim arada msjlasiyoruz ya bikere insan gel kahve icelim demezmi...yada yarim saatcik bir degisiklik ya bir muhabbet...davey yok...bende biktim.herkesi davet etnekten artik etmiyorum kimseyi ilk adimi bekliyorum..ama inanain aylar oldu ben bekeldikce kimse de ses seda yok..vallahi cildircam bu yalnizlik beni aglamakli yapti...kizim var 4 yasinda onla gezer tozariz ama yasit bir arkadasin yerini tutmuyor tabi herseyin yeri ayri..kendimi çok eksik hissediyorum.. tek hatami ince fikirli hassas olmamda buluyorum...ya bana akil verin cok sevilmek sayilmak istiyorum dünyada yasarken insanlara muhabete hasret kaldim...bizim.sulalede pek akrabalik da yok bu da cabası varmi benim.gibj olanlar lutfen biseyler deyin güçlu hissetmek istiyorum ;(
Belki herkes senin gibidir...tam Yıldız'ın parlak değil diyecektim okurken sen yazmışsın yıldızım sönük diyeSuan da yalnizlik hissi icerisindeyim ve cok hassasim aglamak üzereyim...arkadaslik akrabalik komsuluk dostluk konularinda hicbirseyi beceremiyorum ..bikac sevdigim takin arkadasim var ama onlarda uzak sehirde..oturdugum binalarda komsuluk kuramiyorum herkes yanina birin bulurken ben yapayalniz kaliyorum..onlar çay kahve icerken ben yalnizim..ilk başlarda gorusuyorum birileriyle en fazla 3 ay sürüyor sonra ne oluyorsa uzaklaşma oluyor kirginlik oluyor...sorun bende mi diye cok sordum kendime cok dusundum ama yok olsa hemen degistirio kendimi dogru yolu bulurum zaten dertliyim bu konuda ama cok saf duygular icerisindeyken bile yalnizken buna cevap bulamiyorum..evime davet edip yedirip icirdigimde oliyor ama yok devami...davet edilmiyorum edilsemde muhabet pek olmuyor..icine kapanik degilim herkonuda ayak uydururum ama derler ya yildizin dusuk falan artik oyle seylere inanir oldum..bende bi enerji mi var ki insanlari itiyorumarkadaslik konusunda öyle boşluktayim ki kizimi parka goturdugumde resmen insan ariyorum arkadas edinebilecegim tamam buluyorum ama devami yok bir kere gorussek devami gelmiyor ..ya herkes cagirilmayi bekliyor ya ben ince fikirliyim..en basitinden bir ornek mesela..parkta mahalleye yeni tasinan birini gordum hemen gittim yanina merhaba yeni tasinan arkadassinjz sanirim.tanistimjza memnun oldum falan derken oyle.muhabet ettik karsilikli gel kahve icelim falan dedik ama yok devami...ve dun yine gordum balkondaydi hemen laf attim kolay gelsin canim dedim saol dedi hafif gulerek ve daha devami yok ...baslamadan bitti muhabet sanki..mesela.binamda bi komsum var onla.msjlasiriz arada kafa dengi oldumuzu soyleriz msj atarim gel kisir yaptim kahve yaptim diye geldi bikere yedik ictik helal olsun ve aylar gecti ayni binadayiz ve daha gormedim arada msjlasiyoruz ya bikere insan gel kahve icelim demezmi...yada yarim saatcik bir degisiklik ya bir muhabbet...davey yok...bende biktim.herkesi davet etnekten artik etmiyorum kimseyi ilk adimi bekliyorum..ama inanain aylar oldu ben bekeldikce kimse de ses seda yok..vallahi cildircam bu yalnizlik beni aglamakli yapti...kizim var 4 yasinda onla gezer tozariz ama yasit bir arkadasin yerini tutmuyor tabi herseyin yeri ayri..kendimi çok eksik hissediyorum.. tek hatami ince fikirli hassas olmamda buluyorum...ya bana akil verin cok sevilmek sayilmak istiyorum dünyada yasarken insanlara muhabete hasret kaldim...bizim.sulalede pek akrabalik da yok bu da cabası varmi benim.gibj olanlar lutfen biseyler deyin güçlu hissetmek istiyorum ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?