- Konu Sahibi kelebekim35
-
Şuan bir eğitim kurumunda göreve başladım . Benim branşım biyoloji öğretmenliği ....... Beden eğitim öğretmenin biri tutsun ne desin biyoloji dersi , fen dersleri en gereksiz derslerden biriymiş.. hey Allahım kendi bütün gün oturuyor ders anlatmıyor bile .. gelmiş laf ediyor acaba üniversiteye giriş sınavında biyoloji mi soruyorlar beden eğitimi mi / kurduğunu cümle çok yersizdi ayıp etti , kendi branşı ile barışık değil sanırım .. hiç bir şey demedim artık .. sustum .. çünkü aynı branştan sevdiğim bir öğretmen vardı.. ama daha geleli yeni olmuş .. çok anlamsız geldi .. insanlar neden bu kadar kırıcı olabiliyor ezmeye çalışıyor hem de kaç yaşına gelmiş koskoca insanlar .
Şuan bir eğitim kurumunda göreve başladım . Benim branşım biyoloji öğretmenliği ....... Beden eğitim öğretmenin biri tutsun ne desin biyoloji dersi , fen dersleri en gereksiz derslerden biriymiş.. hey Allahım kendi bütün gün oturuyor ders anlatmıyor bile .. gelmiş laf ediyor acaba üniversiteye giriş sınavında biyoloji mi soruyorlar beden eğitimi mi / kurduğunu cümle çok yersizdi ayıp etti , kendi branşı ile barışık değil sanırım .. hiç bir şey demedim artık .. sustum .. çünkü aynı branştan sevdiğim bir öğretmen vardı.. ama daha geleli yeni olmuş .. çok anlamsız geldi .. insanlar neden bu kadar kırıcı olabiliyor ezmeye çalışıyor hem de kaç yaşına gelmiş koskoca insanlar .
Çok mantıksız bir laf etmiş. Allah aşkına beden mi önemli yoksa biyoloji mi? Aşağılık kompleksi var heralde adam da.
Sizde aynısını yapıyorsunuz. Tencere ve kapak olmuşsunuz bence.
Bütün branşlar kendi kulvarında değerlidir. Elma ile armutu karşılaştırmak ne kadar mantıksızsa branş yarıştırmak da aynı şekilde yanlıştır.
Beden vücut demektir, beden eğitimi ise öğretmenlik branşıdır. Bilmiyorsanız öğrenin.Not: Meslek dersleri öğretmeniyim.
Şuan bir eğitim kurumunda göreve başladım . Benim branşım biyoloji öğretmenliği ....... Beden eğitim öğretmenin biri tutsun ne desin biyoloji dersi , fen dersleri en gereksiz derslerden biriymiş.. .. gelmiş laf ediyor acaba üniversiteye giriş sınavında biyoloji mi soruyorlar beden eğitimi mi / kurduğunu cümle çok yersizdi ayıp etti , kendi branşı ile barışık değil sanırım .. hiç bir şey demedim artık .. sustum .. çünkü aynı branştan sevdiğim bir öğretmen vardı.. ama daha geleli yeni olmuş .. çok anlamsız geldi .. insanlar neden bu kadar kırıcı olabiliyor ezmeye çalışıyor hem de kaç yaşına gelmiş koskoca insanlar .
Beden vücut demektir, beden eğitimi ise öğretmenlik branşıdır. Bilmiyorsanız öğrenin.Not: Meslek dersleri öğretmeniyim.
Icindeki kibir cikmis ortay bu lafla.. Eminim her firsatta onu yokmus gibi davranacaksiniz... Eminim buna
tamam hanımlar benim için tüm branşlar öğrenciye bir anlam katar benim düşüncem budur .. iş teknik, resim , müzik olsun insanın hayatına ciddi şeyler katar .. ama kalkıp böyle demesi yersizdi düşünüyorum önemsiz olamaz sonuçta .. tamam bende belki doğru ifade etmedim kendimi ama .. unuttum burada beden eğitimciler olabilirdi ama kalkıp hayatın anlamı olan fen branşına bu şekilde konuşmasına gelirsek .. öğrencilere gerizekalı diyen bir insan ,, derse katılmayıp çocuklara top oynatıp . öğretmenler odasından çay içen birisi de ne kadar yararlı olabilir bilemiyorum bu manzarayı gördüğün için sadece o kişiye yorumum kimse alınmasın ...umarın daha fazla yanlış anlaşılmam . koyu yazıp kırmızı yapıyorsunuz bide .. kendimden şüphelendim yahu... ben daha mesleğimde yeniyim ... en azında o tam bir eğitmci gibi davranabilirdi ..
biz zaten o kişi hatasız demedik ki ama sizin cümleleriniz de bir o kadar hatalıydı..bütün dersler hayatın anlamdır.o insanın tarzı ile alanının alakası yok,kişilik yapsının alakası var.o insan matematik öğretmeni olsaydı da aynı şekilde davranırdı.
bu arada benden eğitimi öğretmeni değilim,farklı bir branştayım ve beden eğitimi en sevmediğm dersti.biyoloji de en sevdiğim fen alanı dersiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?