insanlar birbirini ezmekten zevki mi alır ?

Cahilce bi laf etmiş.
Hoş sizin lafınız da pek akıl karı değil bence.
Derslerin önem sırasını sınavda sorulup sorulmamasına mı bağlıyosunuz?
Şunudeseniz haklısınız ama fen bilimleri olmasa, Fizik olmasaydı içinde bulunduğun bina o bayıla bayıla gidilen koca binalar zor yapılırdı.
Kimya olmasa o giydiğin polimer eşofmanları zor giyerdin.
Biyoloji olmasa başın ağrıdığında ağrı kesiciyi zor bulurdun....

Hocam yanliz aynisini sizde yapmissiniz ayni meslek olabilir ama brans konusunu yaristirmissiniz resmen tamam o ogretmenin o sekilde konusmasi yanlış ama sizinde bu şekilde düşünmeiz yanliş olmus

hocam yanliz aynisini sizde yapmissiniz ayni meslek olabilir ama brans konusunu yaristirmissiniz resmen tamam o ogretmenin o sekilde konusmasi yanlış ama sizinde bu şekilde düşünmeiz yanliş olmus

bir önceki cümlelerimde yanlış ifade ettiğimi söyledim .. Kişinin davranışlarını branşıyla kıyaslamış oldum .. Sonuçta matematik , türkçe çi de bütün gün oturabilir di mesleğinin hakkını vermeyen biri .. Eğer mesleğinin hakkını veren birisi olsaydı oturuyor demezdim ki .. Acele telaş ile yazmıştım ( üzgünüm .. Kişi ile mesleğini yanlışlıkla bütünleştirmiş olmuşum .. Hatalı cümle kurmuşum .. Bir önceki yazdıklarıma bakarsanız açıklama yaptım ..

Son düzenleme:

Ben kişi hakkında söylediğiniz şey için yorum yapmadım aslında.
Sınavda biyoloji mi soruyolar beden mi dediniz ya onun için söyledim..

Ben kişi hakkında söylediğiniz şey için yorum yapmadım aslında.
Sınavda biyoloji mi soruyolar beden mi dediniz ya onun için söyledim..

yani biyoloji de önemsiz bir ders değil .. üniversiteye girebilmek için ön koşul bilgi olarak gerekli .... beden de önemsiz olduğunu demek istemedim cümlelerden yanlış anlaşılıyor keşke mimiklerimi katabilseydim .. beden kesinlikle gerekli sağlam kafa sağlam vucutta bulunur .. beden gerekli ise biyoloji de bir o kadar gerekli .. ahh nerelere geldi konu ...kusura bakmayın .. acele ile kurulmuş cümleler .. beden sosyal yaşam için gerekli ise beden biyoloji de akademik hayat ve hayatımızı anlamımız için gerekli .. ayy ben böyle biri değilim .. umarım anlaşılabildim bayanlar

Biyolojinin hiç değer görmediği bir ülkede, bu düşünce yapısına oldukça sık
rastlarken, üzülmenize, kırılmanıza şaşırdım doğrusu. Canınızı sıkmayın
bu gibi düşünceler için.

Bilim dallarının aslı-yedeği, önemlisi-önemsizi olmaz. Hepsi birbirine ilintilidir.
Biyoloji olmadan bedeni tanımak mümkün olamazdı. Beden eğitimi dersleri
de sadece bir eğlenceden ibaret olarak kalırdı. Fizik olmadan, beden eğitimi
derslerinde yapılan hareketlerin vücuda uygunluğu bilinemezdi, kimya olmadan
ders sırasında vücutta meydana gelen reaksiyonlardan haberimiz olmazdı...

Beden eğitimi öğretmeni, biyolojinin kompleks bir bilim olduğunu da bilmediğinden
oldukça talihsiz bir yorum yapmış.

Siz sakın onun talihsizliğine düşmeyin.

evet insanlar birbirini kırmaktan üzmekten zevk alır olmuş maalesef o kadar patavatsız insan var ki
sadece bu konu için söylemiyorum genel olarak böyle bir durum var ne yazık ki

arkadaş bütün gün oturuyor derken bütün beden eğitimi öğretmenleri için değil, o kişi için demiş sanırım.çocuklara topu verip kendisi tüm gün oturan beden eğitimi öğretmenleri var çünkü.her branşta çalışan çalışmayan öğretmen vardır.kapıyı kapatınca derste ne yaptığını bilemeyiz kimsenin.ama her branş önemlidir tabiki kimse kimseyi küçük göremez.

Beden dersine çocuklar in bakisi farkli.muzik din derslerin e genel bakis bu bizim okulda beden hocamiz muzik hocamiz öğrenci birakabilyor bende egitimciyim her okulda sizin bahsettiginiz turden insanlar var yalniz size moral verecek kisilerde olacaktir

Bu kesinlikle aşağılık kompleksi.Beden eğitimi mi zeka gerektirir biyoloji mi bir sor ona hem sözüm meclisten dışarı ama beden eğitimi dersleri de hep en aptal öğrencilerin sevdiği dersti okulda:)

Son düzenleme:
Bu kesinlikle aşağılık kompleksi.Beden eğitimi mi zeka gerektirir biyoloji mi bir sor ona hem sözüm meclisten dışarı ama beden eğitimi dersleri de hep en aptal öğrencilerin sevdiği dersti okulda:)

Böyle saçmalığı da ilk defa duyuyorum.
Aptal değil bedensel/kinestetik zekası daha yüksek olan öğrenciler sever beden derslerini ki bunun sayısal zekadan hiç bir farkı yoktur.

Benimde Lise 1 de ki Muzik hocam en onemli ders Muzik derdi.Diger butun dersleri ezerdi.Muzige yetenegi olan var olmayan var asiri zorlardi bizi.Onu hatirladim simdi.
Genel olarak Muzik ve Beden Egitimi dersi ciddiye alinmadigindan kompleks yapmis olabilirler.

benim beden eğitimi öğretmeni olan tanıdıklarımın çoğu
sınıfımızın en vasat öğrencileriydi
evet onlarda biyoloji sevmiyordu
yalvarıyolardı sınavda kopya ver diye :))
bizim sayemizde sınıfı geçen arkadaşlarım
beden eğitimi öğretmeni oldu.
bu bile bence büyük bir başarı onlar için...
şimdi arada görüyorum,
birisi kahvehane işleten bir beyle evlendi.
bir tanesi internet cafe açtı.
bir taneside evde eş adayı bekliyor.

Bende biyoloji-microbiology cell biology ogrencisiyim. 2 sene sonrada Tip fakultesi sinavlarina girecegim.Genelde tip fak(med school eczacilik-dis hekimligi,doktorluk,veterinerlik vs bolumler arasinda) alimlarini biyoloji veya pre med den yapiyor. Amerika da cogu kisi herhangi bir biyoloji okur ki dallari coktur biyolojinin.

Beden dersi olmadan olurda biyolojisiz hic birsey olmaz!

missplayful canım benim sana sormak istediğim sorular var çok özel olmazsa.amerika'ya yerleşmeyi nasıl başardın?kazandığın para okul masraflarına yetiyor mu?üniversiteye nasıl girdin orada?sorularım bu kadar :)başlıkla alakasız oldu ama kusura bakmayın

Son düzenleme:

umarım eğitimci değilsinizdir öğrenciyi aptal, aptal olmayan diye ayırdığınıza göre eğer eğitimciyseniz öğrencileriniz çok talihsizler demektir.

her öğrenci kendi içinde değerlendirilir.aptal diyemezsiniz hiç birine.

bir kere emek veren çalışan her kadın değerlidir . emek veriyor sonuçta . ister beden eğitimi öğretmeni olsun ister biyoloji ister temizlikçi olsun . biz bayılıyoruz birbirimizi ezmeye büzmeye . kimse kendi işine bakmaz . onu bunu eleştirir . ay şöle ay böle . hiç takmam valla çokda umrumda . kıskananlar çatlasın beni ezmeye çalışanlar şu an ayaklarımın dibinde allaha şükürler olsun .

Ok canim tabiki cevap vereyim ozel degil hicbiri zaten.

Amerika ya ESKI esim sayesinde yerlestim, eski esim Amerikali idi.Bosandik 10 yillik green cardim var.Ben clubda gece bartender lik yapiyorum.Klinikte gunduzleri internship icin calisiyorum.Yani staj gibi.Sadece haftasonlari calisiyorum haftaici staj-okul. Param fazlaca yetiyor.Tek basima yasiyorum ev arkadasim yok.Okula girdigimde Ankara hacettepe den terk idim. Transkriptlerimi aldirdim.Normalde yabanci ogrencilerinde SAT-TOEFL sinavina girmeleri gerekiyor. Ama gocmen statusunde oldugumdan hic bi sinava girmedim.Direk basladim sadece not ortalamasi ve transkriptlere bakildi. Ayrica Financial aid de basvurdum okul parasi icin. Kredi bir nevi. Okulu o sekilde oduyorum.Insallah yardimci olmustur.

Sadece ezik olanlar ezmeye çalışır, bunun mesleği ,öğretim almışı- almamışı, zengini- fakiri yoktur.

bi öğrencim var . ne sözeli iyi ne de sayısalı. derslerde çok sıkılgan ve dikkati dağınık.ama sporda çok başarılı olduğunu gördüğümde içimden "demek ki bedensel kinestetik zekası yüksek" diye düşündüm.
bazı öğrencilerin ise sayısalı kuvvetlidir ama sosyal ve bedensel zekası yoktur. bu da onları sosyal hayatlarında mutsuz yapar.
demek istediğim bireysel farklılıklar vardır ve her branş çok önemlidir.
önemli olan öğrencilerin baskın olan ve olmayan tüm zeka alanlarını çalıştırmaya yönelik faaliyetler yapmaktır. beden eğitimi ve biyoloji de bu derslerdendir. yani ne biyoloji beden eğitiminden üstündür ne de beden eğitimi biyolojiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…