- Konu Sahibi kelebekim35
-
cahilce bi laf etmiş.
Hoş sizin lafınız da pek akıl karı değil bence.
Derslerin önem sırasını sınavda sorulup sorulmamasına mı bağlıyosunuz?
şunudeseniz haklısınız ama fen bilimleri olmasa, fizik olmasaydı içinde bulunduğun bina o bayıla bayıla gidilen koca binalar zor yapılırdı.
Kimya olmasa o giydiğin polimer eşofmanları zor giyerdin.
Biyoloji olmasa başın ağrıdığında ağrı kesiciyi zor bulurdun....
hocam yanliz aynisini sizde yapmissiniz ayni meslek olabilir ama brans konusunu yaristirmissiniz resmen tamam o ogretmenin o sekilde konusmasi yanlış ama sizinde bu şekilde düşünmeiz yanliş olmus
bir önceki cümlelerimde yanlış ifade ettiğimi söyledim .. Kişinin davranışlarını branşıyla kıyaslamış oldum .. Sonuçta matematik , türkçe çi de bütün gün oturabilir di mesleğinin hakkını vermeyen biri .. Eğer mesleğinin hakkını veren birisi olsaydı oturuyor demezdim ki .. Acele telaş ile yazmıştım( üzgünüm .. Kişi ile mesleğini yanlışlıkla bütünleştirmiş olmuşum .. Hatalı cümle kurmuşum .. Bir önceki yazdıklarıma bakarsanız açıklama yaptım ..
Ben kişi hakkında söylediğiniz şey için yorum yapmadım aslında.
Sınavda biyoloji mi soruyolar beden mi dediniz ya onun için söyledim..
Bu kesinlikle aşağılık kompleksi.Beden eğitimi mi zeka gerektirir biyoloji mi bir sor onahem sözüm meclisten dışarı ama beden eğitimi dersleri de hep en aptal öğrencilerin sevdiği dersti okulda:)
Bende biyoloji-microbiology cell biology ogrencisiyim. 2 sene sonrada Tip fakultesi sinavlarina girecegim.Genelde tip fak(med school eczacilik-dis hekimligi,doktorluk,veterinerlik vs bolumler arasinda) alimlarini biyoloji veya pre med den yapiyor. Amerika da cogu kisi herhangi bir biyoloji okur ki dallari coktur biyolojinin.
Beden dersi olmadan olurda biyolojisiz hic birsey olmaz!
Bu kesinlikle aşağılık kompleksi.Beden eğitimi mi zeka gerektirir biyoloji mi bir sor onahem sözüm meclisten dışarı ama beden eğitimi dersleri de hep en aptal öğrencilerin sevdiği dersti okulda:)
missplayful canım benim sana sormak istediğim sorular var çok özel olmazsa.amerika'ya yerleşmeyi nasıl başardın?kazandığın para okul masraflarına yetiyor mu?üniversiteye nasıl girdin orada?sorularım bu kadar :)başlıkla alakasız oldu ama kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?