Kızlar bu saatte kadar gözüme uyku girmedi beni dinlemenizi istiyorum. Allah razı olsun. Dün bu hayata 10 çocuk doğurmuş, onlari tek başına büyütüp evlendirmiş, dedem 35 yıl oldu öleli, hepsine elinden gelen en güzel hayatı sunmuş melek yüzlü anneannemi kaybettim
kanser denen illet yakasını bırakmadı ilk önce sol göğsü alındı daha sonra da 10 yıl sonra ciğerini mahvetti. Ve dün İkindin ruhunu rabbime teslim etti, yarın cenazesi var toprağin altına koyucaz onu
içim acıyor kızlar canım yanıyor. Bunun yanında insanların gerçek yüzünü gördüm.. İnsanlar bu kadar nankör mü? Whatsapta grubumuz var dershaneden arkadaşlarım ekli, bilgi paylaşımı yapılıyor sürekli.. İnsanlar 5 dakika önce başın sağolsun deyip iki dakika sonra nasıl birbirine caps atıp gülebiliyorlar.. Evet ananemi tanımıyorlar ama nasıl oluyorda bu kadar saygısız olabiliyorlar... İçim acıyor kızlar canım yanıyor. Hayatıma ne gereksiz insanları almışım ya. Birde hayatımin 7 ayını paylaştığım insan var. Duyunca mesaj attı abde nasılsın diye. Bende kötü olduğumu söyledim ve bu mesaj atıyordu. Bende gözlerimin çok acıdığını arayarak konussak olur mu demiştim o an müsait değilmiş ailesi uyumamış daha ve bu uyuyunca arayacağıni söyledi tamam dedim. 1 saat geçti çevrimiçi bana bişeler yazıyor 10 dakika cevap vermiyor her neyse en son doldum kızlar ve çevrimiçisin mesajıma cevap vermiyorsun neyse iyi geceler yazdım. Buda ders seçimi için arkadaş yazıyor dedi bana ve bende geriye cevap filan atmadım. Bi insan bu kadar mı nankör olur ondan sonra bana mesaj bile atmadı aramadı hiç. Bnde birşey yapmadım yazmadım. Ama O Kadar Çok gücüme gitti ki bu insan benim hayat arkadaşımdı bundan bir ay önce.. nasıl bu kadar umursamaz olur, İnsan Böyle zamanlarda düşmanı bile olsa destek olur değil mi ? Hiç tanımadığım insanlar neler yazmış ama o bana destek falanda olmadı gerçekten o kadar çok kötü oldum ki onun ailesini bir şey olursa iki elim kanlı bıçaklı bile olsa yardım ederdim yazıklar olsun ya verdiğim emeklere her şeye.. Canım iki kat daha yanıyor çok doldum özür dilerim