• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanlar çok çabbukk sıkılıyorumm

Irem56

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
77
27
3
24
insanlardan çok çabukkk sıkılıyoruumm hiç kimseyle kouşmak istemiyorum benim gibi olan varmııı nasıll aşarım bunu :(

insanlardan çok çabukkk sıkılıyoruumm hiç kimseyle kouşmak istemiyorum benim gibi olan varmııı nasıll aşarım bunu :KK43:

aşamazsın
kendini böyle kabul et
bazı insanların elek delikleri büyük oluyor maalesef
ama elbet karşına, bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda dahi olsa, hoşlanacağın insan çıkacaktır

insanlardan çok çabukkk sıkılıyoruumm hiç kimseyle kouşmak istemiyorum benim gibi olan varmııı nasıll aşarım bunu :KK43:
Ben de oyleyim. Kalabaliktan ve surekli gorusmekten inanilmaz sıkılırim ve bu huyumu hic gizleme ihtiyaci duymam cunku bazi insanlar arkadasligi surekli konusma yazismaktan ibaret saniyorlar. Cok ama cok bunalirim. Bi tane arkadasim zaman zaman arayip saatlerce konusmak ister ama calisiyorum isten geliyorum yemekti bulasikti. Eee esimle vakit geciriyorum ki aksam esim evdeyken kimseyle saatlerce konusmak istemem. Bir de cok sıkılıyorum surekli gorusmekten. Hep mesafe isterim iliskilerimde...

Çok çabuk sıkılmak normal, olabilir, karakter meselesi.
Ama hiç kimseyle konuşmak istememek biraz anormal geldi bana.
Yani insanlar konuşa konuşa demişler.

ben de aynı şekildeyim
aşmaya çalıştım ama her seferinde samimiyetsizlik, iki yüzlülük gördüğümden vazgeçtim.
biz insan sevmiyoruz çünkü insanları çok iyi tanıyoruz.
bir kaç tane arkadaşım var onlar da yanımda değil zaten.
yapayalnızım.
sadece bazen üzülüyorum neşeli cıvıl cıvıl insanları görünce.
ama öyle olamayacağımı biliyorum.
ben bile aşamadım bu durumu yıllardır.
bir süre sonra kabullenmeyi umuyorum.

Ben varim sadece Selam Selam istedigim bu muthis sıkiliyorum birde kafam sisiyor gibi oluyor ablam annem herkes ...

ben de aynı şekildeyim
aşmaya çalıştım ama her seferinde samimiyetsizlik, iki yüzlülük gördüğümden vazgeçtim.
biz insan sevmiyoruz çünkü insanları çok iyi tanıyoruz.
bir kaç tane arkadaşım var onlar da yanımda değil zaten.
yapayalnızım.
sadece bazen üzülüyorum neşeli cıvıl cıvıl insanları görünce.
ama öyle olamayacağımı biliyorum.
ben bile aşamadım bu durumu yıllardır.
bir süre sonra kabullenmeyi umuyorum.
Insanlar olduklari gibi degil kendim icin soyleyeyim her defasinda güvenimi sevgimi bosa cikardilar ve evet arkadaslari goruyorum kadinlar biraraya geliyor oturuyorlar egleniyorlar bazen ozluyorum ama yok gorduklerim bana yetti samimi degillerse olmayiversinler

çok fazla monitöre mi bakıyorsun acaba, cep telefonu olsun laptop olsun, yani sürekli internette olmak buna neden olabilir, öyle bi sorunun varsa tabii

Yani herkesin karakter yapısı farklıdır.. kimi daha girişken, kimi daha utangaç, kimi daha sosyal-girişken kimi daha evcimen... karakter yapınız nasılsa hayatınızda o yönde şekilleniyor ancak asıl üzerinde durulması gereken nokta şu bence; bu sıkılgan ve çekingen ruh haliniz böyle değildi de son zamanlarda mı böyle oldu? Şayet öyleyse psikolojik destek alabilirsiniz.

ben varım birileri biraz fazla konuşsun afakanlar basıyor
hele hele boş konuşuyorlarsa nefesim daralıyor
bazen eşime bile ayy bi sus fenalık geldi diyorum
Not:halimden gayet memnunum :kahve:

Back
X