İnsanlar çok kötü!

Janet Jak Esim

Durme, durme querido hijico
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
30.408
65.370
598
Merhaba, benim 6,5 aylık bir oğlum var Allahım hepimizinkilerle beraber onu da bağışlasın inşallah.
Ve oğlumun doğuştan büyükçe bir nişanı var vücudunun görünen bir yerinde. Yani herkes görebiliyor, Doğum beni yani. Ama geçici.
Neyse kaynım boşanmak üzere eşinden ve eşi bu boşanma işini benim yaptığımı söyleyip her gün bana beddua ediyormuş ki kendisiyle 2 yıldır konuşmam görüşmem, benim söylemediğim bir lafı söylemiş gibi göstermişti ve ben de açık açık aradım asla bir daha suratına bile bakmam dedim ve bu olay ona dokundu tabi, zoruna gitti her gördüğü yerde kavgaya tutuşmaya başladı, sen huzurumu bozuyorsun yok bilmem ne demelere başladı ki kendisiyle alakam yok.
Boşanmasının tek sebebi mitomani bence. Çünkü hayatımda insanın gözüne baka baka yalan söyleyen normal bir insan görmedim.
Neyse işte bu bebeğimin nişanı için demiş ki herkese: “ benim popomda nişan var diye Janet, kaynanam, kocam hep benimle dalga geçtiler” ( poposunu artık nerden görmüşüm bilmiyorum ki kendisi tesettürlü ) işte Allah da Janetin oğlunun vücuduna lanet gönderip o nişanı verdi!
Ya ben bu lafı duydum delirdim çıldırdım.
Allah aşkına bu lanet kadına ben bir şey demezsem çıldırıcam, kayınvalidem hala daha boşver havalarında. Daha önceden de instagramda fake hesap açıp oğluma beddua etmişti, bende de amcasının numarası olduğu için ona söylemiştim, ondan sonra sesi kesilmişti/ ama artık tahammül edemiyorum. O mesajı maalesef sinirden sildim keşke silmeseydim.
Benim bu kadına dava açma durumum olabilir mi? Tüm tanıdıklarıma, akrabalarıma, dostlarıma benim onların yuvasını bozduğuma dair iğrenç iftiralarla (misal kocasının yanında yatmışım!) itibarımı zedeliyor.
Eşimin bunlardan haberi yok ki olsa asla iyi şeyler olmaz onu durduramam bu sebeple ben elimde somut deliller olmadan eşimin de haberi olmadan bu kadına okkalı bir dava açabilir miyim?
Sinirimden duramıyorum, Allaha havale ediyorum ama artık oğluma da dil uzatınca tahammülüm kalmadı, sinirlerim aşırı bozuk!
Kadın beni hayatında takıntı haline getirmiş, ona göre her şeyin sebebi benim ve ben bu dünyada oldukça o asla mutlu olamazmış! Kocamı öldüreceklermiş! Bilmem neymiş!
Yani bu Allahın cezalarının tabiri caizse ağızlarına s....k istiyorum diyebilirim! Nasıl yapabilirim bunu!
Diyelim mahkemeyi karıştırmadan nasıl yapabilirim? Ailesi de asla normal değil! Kızları sürekli farklı yalanlar söylemesine rağmen ona inanıyorlar sanırım genetik bir rahatsızlık!
Ben bu insanları nasıl korkutabilirim? Nasıl artık benden bahsetmemelerini sağlayabilirim?
İçimin soğuması gerekiyor, soğumuyor bir türlü!
Aileme de söyleyemiyorum, ailem asla kabul etmez abim çok sinirlidir dünyanın öbür ucunda da olsa bulur onları ve hiç iyi şeyler olmaz. E eşime de diyemem ben ne yapsam arkadaşlar? Zaten yapı olarak kendi işimi asla başkasına yaptırmadım, yaptırmam da!
Ama şurda tıkandım kaldım!
Lütfen fikirlerinizi bekliyorum. Sevgiler.

Sen en başta kocana anlat herşeyi.Ve gerisini Allaha bırak.Öyle bir intikam alıyor ki yüce Rabbim.Senin dusunebileceginden de güzel.Allah ıslah etsin de geç..Degmeyecek insanlar için üzme kendini.Köpeklerin duası kabul olsa gökten kemik yagarmis halt yemiş o kadın..

Tüm hepsini okuyamadim özür dilerim ancak celallenecek birşey yok.

Boş insanlar boş şeyler konuşurlar. O öyle diyor diye sanki doğuştan Allahin cezasinimi almiş oluyor? Tam aksine, o doğum beni oğlunu, oğlun yapan şeylerden biri. Ve eminim dünya tatlisidir.

Hayatimda şunu anladim, boş insanlara değer vermeyeceksin. Ona yada ailesine ulaşirsan ve bağirip çağirirsan, değer vermiş olursun ve o amacina ulaşmiş olur.

Yani en iyisi boşvermek. Ona o hazi verme. Konuşursa konuşsun. Yarin kayninin exi olacak. Diş kapinin diş mandalin dişi. Senin umursamadiğini görünce, senin ile oğraşmayida birakir.

El kadar yavrudan ne istiyor ? Ruh hastası
Hiç sormayın, ben de amcasına öyle dedm, bakın bana istediğini söyleyebilir ama oğluma beddua edemez burda bunu bırakmam dedim. Tamam kızım kusura bakma ben ona hesabını sorarım falan filan dedi ama bilmiyorum. Allahın cezası ya.

Sen en başta kocana anlar herşeyi.Ve gerisini Allaha bırak.Öyle bir intikam alıyor ki yüce Rabbim.Senin dusunebileceginden de güzel.Allah ıslah etsin de geç..Degmeyecek insanlar için üzme kendini.Köpeklerin duası kabul olsa gökten kemik yagarmis halt yemiş o kadın..

Eşime diyemem çünkü eşimin kimseden korkusu yok ve gözü karadır yani bizim için yapmayacağı hiçbir şey yok . Hele bunları duysa olacakları düşünemiyorum.
Bir de ben onun yatağında yatarken fotoğraf çekip ona atmışmışım! Hayasız edepsiz ahlaksız kadın!
Hani fotoğraf nerde dediklerinde de kılıfını uyduruyormuş!
Yok Allah zaten bu iftiralarını beddualarını ona döndürüyor belasını bulmuş huzurları yok ama hala bana takmış öyle ki benim adıma fake hesap açmış ve kendine benim adımdan mesaj yazmış ve işte bakın Janet bana İstanbul Oru.....u diyor diye herkese yaymış!
Allahım, şeytan bunun yanında stajyer öyle diyim yani!

Aaaa senin namusunada laf atmiş. Bende kadinin sadece boş boş cahil şeyler konuştuğunu saniyordum.

Laflarimi geri aliyorum. Dava aç. Ne demek seni kaynin ile yatmaya suçluyor. Bakalim mahkemede ayni laflari tekrarlayabilcekmi!!

Tüm hepsini okuyamadim özür dilerim ancak celallenecek birşey yok.

Boş insanlar boş şeyler konuşurlar. O öyle diyor diye sanki doğuştan Allahin cezasinimi almiş oluyor? Tam aksine, o doğum beni oğlunu, oğlun yapan şeylerden biri. Ve eminim dünya tatlisidir.

Hayatimda şunu anladim, boş insanlara değer vermeyeceksin. Ona yada ailesine ulaşirsan ve bağirip çağirirsan, değer vermiş olursun ve o amacina ulaşmiş olur.

Yani en iyisi boşvermek. Ona o hazi verme. Konuşursa konuşsun. Yarin kayninin exi olacak. Diş kapinin diş mandalin dişi. Senin umursamadiğini görünce, senin ile oğraşmayida birakir.
Öyle tabi oğlumun beni çok güzel ben çok seviyorum hatta kınalı diye seviyorum onu. Ama işte bunu bile kendine yorması sinirlerimi alt üst ediyor. Bu anlattıklarım binde biri değil öyle yoruldum ki. Takmak istemiyorum ama çocuğumu işin içine koyunca çıldırıyorum maalesef!

Hiç sormayın, ben de amcasına öyle dedm, bakın bana istediğini söyleyebilir ama oğluma beddua edemez burda bunu bırakmam dedim. Tamam kızım kusura bakma ben ona hesabını sorarım falan filan dedi ama bilmiyorum. Allahın cezası ya.

Eşime diyemem çünkü eşimin kimseden korkusu yok ve gözü karadır yani bizim için yapmayacağı hiçbir şey yok . Hele bunları duysa olacakları düşünemiyorum.
Bir de ben onun yatağında yatarken fotoğraf çekip ona atmışmışım! Hayasız edepsiz ahlaksız kadın!
Yok Allah zaten bu iftiralarını beddualarını ona döndürüyor belasını bulmuş huzurları yok ama hala bana takmış öyle ki benim adıma fake hesap açmış ve kendine benim adımdan mesaj yazmış ve işte bakın Janet bana İstanbul Oru.....u diyor diye herkese yaymış!

.
Sen yine de eşine anlat.basit degil konular.İftira var resmen

Aaaa senin namusunada laf atmiş. Bende kadinin sadece boş boş cahil şeyler konuştuğunu saniyordum.

Laflarimi geri aliyorum. Dava aç. Ne demek seni kaynin ile yatmaya suçluyor. Bakalim mahkemede ayni laflari tekrarlayabilcekmi!!
Ama işte yazılı kanıtım yok. Bunu nasıl yapabilirim? Her şeyi inkar ediyor. Yüzüme karşı söylüyor ve öbür gün diyor ki asla öyle bir şey demedim? Yani dava açmışlar ve sözde eşim onu arayıp küfür etmişmiş, yalan dolan her şeyi yazmışlar!

Senin adına açılmış fake hesap için dava açılabiliyorsa aç

.
Sen yine de eşine anlat.basit degil konular.İftira var resmen
Bu gece gelince anlatmalıyım sanırım. Yani bunların ağzı durmuyor, lağım çukuru gibi resmen. Sustukça daha da tepemize binmeye başladılar.
Bugün kayınvalidem beni 3 kere üst üste aramış, sonra döndüm baktım sesi titriyor, kızım lütfen kocana söyleme bu konuyu kapat, bak kaç gündür tansiyonum düşmüyor, sinirlerim tepemde bi de ona söyleme kabul etmez diye kendini acındırıyor. Tamam falan dedim ama işte içim yangın yeri duramıyorum.

Genelde insanların boş dedikodularına kulak asıp kendimi aşağıya çekmemeye çalışırım ama bu kadar sinirlendiysem de herşeyi bir bir eşime ve kendi aileme anlatırdım. Ne diye tutamam diye endişeleniyorsunuz ki, ne güzel işte anlasın anyayı konyayı, bazen de kendi adaletini kendin sağlaman gerekiyor.

Senin adına açılmış fake hesap için dava açılabiliyorsa aç
İşte o fake hesabı ben göremedim ki. Herkese söylüyor ama kimseye göstermiyor. Aslında onun psikolojik bir sorunu olduğunu düşünüyorum. Acaba dava açıp psikolojik sorunu olduğunu düşündüğümğ söyleyip rapor mu istettirsem! Ömür boyu bu ona yeter diye düşünüyorum!

El kadar bir bebeğe dil uzatacak kadar karaktersizse Allah zaten belasını vermiş.
Bence eşinizle bir konuşun o biçimsiz o çenesini kapasin..

Birgün kendine döner o ahlar merak etmeyin

Genelde insanların boş dedikodularına kulak asıp kendimi aşağıya çekmemeye çalışırım ama bu kadar sinirlendiysem de herşeyi bir bir eşime ve kendi aileme anlatırdım. Ne diye tutamam diye endişeleniyorsunuz ki, ne güzel işte anlasın anyayı konyayı, bazen de kendi adaletini kendin sağlaman gerekiyor.
Doğru söylüyorsunuz tabiki ama ben ömür boyu ona zarar verecek bir şey yapmak istiyorum yani bu kadar basit olmamalı bana göre.

El kadar bir bebeğe dil uzatacak kadar karaktersizse Allah zaten belasını vermiş.
Bence eşinizle bir konuşun o biçimsiz o çenesini kapasin..
Aynen öyle Allahın cezası/ geçen gün bir çocuk kuranına gittim/ gittiğim kişi de onun mahalleden tanıdığı biri, birbirlerinde numaraları var. Kızcağız kuran okunurken foto çekmiş orda kayınvalidem de görünüyor kalkmış mesaj atmış “ bir de utanmadan oraya mı geliyorlar Allah hepinizin belasını versin” diye!
Yok artık dedik, ev sahibi dedi haddini bil misafirimi sana göre mi çağıracağım, Allah kimin belasını vermiş belli oluyor diye. Oooo neler yazmış, akşam babası annesi aramış telefonda ne hakaretler ne küfürler, ne beddualar..: kadının kocası almış bağırmış kapatmış telefonu. Aşırı pisler aşırı

Birgün kendine döner o ahlar merak etmeyin
İnşallah döner! Tek isteğim bu!

Bu gece gelince anlatmalıyım sanırım. Yani bunların ağzı durmuyor, lağım çukuru gibi resmen. Sustukça daha da tepemize binmeye başladılar.
Bugün kayınvalidem beni 3 kere üst üste aramış, sonra döndüm baktım sesi titriyor, kızım lütfen kocana söyleme bu konuyu kapat, bak kaç gündür tansiyonum düşmüyor, sinirlerim tepemde bi de ona söyleme kabul etmez diye kendini acındırıyor. Tamam falan dedim ama işte içim yangın yeri duramıyorum.

Eşinizle kesinlikle paylaşın. Takıntılı insanlar zarar verme eğiliminde de olabilirler.

Dava konusunda da bir avukata danışın. Sildiğiniz mesajlar kurtarılabilit belki, emniyette yapıyorlar, bir şekilde yapılır biryerlerde.

Eşinize daha geç söylerseniz onunla da sorun yaşayabilirsiniz, neden daha önce söylemedin diye. Kv bu kadar panik olduğuna göre olaylar ciddi boyutta, üstü kapatılmamalı. Ayrıca kaynınız da bir zahmet müdahale etsin boşayacağı karısına!

Eşinizle kesinlikle paylaşın. Takıntılı insanlar zarar verme eğiliminde de olabilirler.

Dava konusunda da bir avukata danışın. Sildiğiniz mesajlar kurtarılabilit belki, emniyette yapıyorlar, bir şekilde yapılır biryerlerde.

Eşinize daha geç söylerseniz onunla da sorun yaşayabilirsiniz, neden daha önce söylemedin diye. Kv bu kadar panik olduğuna göre olaylar ciddi boyutta, üstü kapatılmamalı. Ayrıca kaynınız da bir zahmet müdahale etsin boşayacağı karısına!
Kaynım da dava açtı, bize dediği tek şey delidir bu, ömrümü yedi benim diye! Ben bazı şeyleri paylaştım dedim kabul etmiyorum hakkımda söylenenleri, bana diyor ki yenge boşver bunlar ailecek sorunlu! Zaten dava açtı, ki boşanmasının sebebi de hep bu dili pislikleri! Yalanları!
Eşime bu gece ya da yarın söyleyeceğim ve dava açmak istediğimi söyleyeceğim, arkadaşı var avukat o bakıyor bu tarz işlere. Bi ona danışacağım/ umarım çeneleri kapanır, umarım!

Kaynım da dava açtı, bize dediği tek şey delidir bu, ömrümü yedi benim diye! Ben bazı şeyleri paylaştım dedim kabul etmiyorum hakkımda söylenenleri, bana diyor ki yenge boşver bunlar ailecek sorunlu! Zaten dava açtı, ki boşanmasının sebebi de hep bu dili pislikleri! Yalanları!
Eşime bu gece ya da yarın söyleyeceğim ve dava açmak istediğimi söyleyeceğim, arkadaşı var avukat o bakıyor bu tarz işlere. Bi ona danışacağım/ umarım çeneleri kapanır, umarım!
Kaynınız size olan saldırılarına müdahale etsin demek istemiştim. Meydanı boş bulmuş, sallıyo kadın, oh ne ala. Eşinizin kulağına başkasından giderse daha kötü olur.
Umarım sakince çözülür bu iş. Koruma kararı da çıkarttırabilirsiniz, tehdit konusunu ispatlarsanız. Bol şans ve sabır

Back
X