İnsanlar çok kötü!

Konunun üzerinden biraz zaman geçmiş fakat bilmediğimden soruyorum , doğum lekesi kötü bir şey mi..? Bana çok havalı geliyordu Harry Potter'dan kalma sanırım. Özel insanlarda olur zannediyordum :D

Konunun üzerinden biraz zaman geçmiş fakat bilmediğimden soruyorum , doğum lekesi kötü bir şey mi..? Bana çok havalı geliyordu Harry Potter'dan kalma sanırım. Özel insanlarda olur zannediyordum :KK70:
Harry Potter'ınkinin başka bir anlamı vardı,o doğum lekesi değildi ki :)

Konunun üzerinden biraz zaman geçmiş fakat bilmediğimden soruyorum , doğum lekesi kötü bir şey mi..? Bana çok havalı geliyordu Harry Potter'dan kalma sanırım. Özel insanlarda olur zannediyordum :KK70:
olati yanlis hatirliyorsunuz. dogum lekesi degil o. ayrica kotu bisey degil benim oglumda da var.

Harry Potter'ınkinin başka bir anlamı vardı,o doğum lekesi değildi ki :)
Hocam ben kitabını okumuştum, filmini ilkokul bitince izlemeye başlamıştım :D Küçüklüğün verdiği yetkiyle o çiziği doğum lekesi (izi) olarak tasvir etmiştim :D
Bir arkadaşımda vardı doğum lekesi o göstermişti hem farklı renk hem şekilli şukullu acayip havalı gelmişti ya :D
Doğum "lekesi" kulağa pek hoş gelen bir tabir değilmiş , yazıda bunu fark ettim ...
Bundan sonra doğum izi diyeceğim daha tatlı geldi

Back
X