insanlar çok kötü :'(

hasret5961

لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2016
114
40
18
28
İnstagram da paylaşmıştım bhcg 76.43 normalmi diye. Tamam bazıları iyi falan demiş ama bazılarına dış gebelik çok düşük bilmem ne yazmış moralim bozuldu kızlar ya:'( adetime 4 gün varken yaptirmistim

Bence bosuna moralinizi bozmayin daha adetiniz bile gecmemis gayet normal bir deger.. Ayrica önemli olan 2 günde 1 iki kati yada en az %60 artmasi degerinizin

keşke bu kadar erken paylaşmasaydınız.
Ben ilk üç ay hatta keşke bilmeseymişim bile diyorum
sürekli ama sürekli tedirginlik içinde geçiyor
Ama korkmayın, üzülmeyin daha regl olmanıza da zaman var.
2 günde bir artması gerekli.

Dış gebeliğin ne olduğunu bilmiyorlar daha. Dış gebelik diye tabir ettikleri şey tıp dilinde boş gebelik. Ama o çok bilmiş kişiler baya baya biliyor ya dış gebelik oluyor adı
Siz aldırmayın onlara. Benim adetten önce 57 çıkmıştı. Şimdi oğlum kollarımda bile :)
Allah tamamına erdirsin..

Bence bosuna moralinizi bozmayin daha adetiniz bile gecmemis gayet normal bir deger.. Ayrica önemli olan 2 günde 1 iki kati yada en az %60 artmasi degerinizin
Dua edip teselli edecekleri yere moralimi çok bozdular hatta hatta birisi 79 du değerim gebelik olamaz dediler demiş ya

Teselli edeceklerine verdikleri cevaplar çok uzucuydu

Canım hiç üzülme ben dış gebelik geçirdim adetim geçtikten 3 gün sonra yaptırmıştım değerim 30 falan çıkmıştı. Sen hiç sıkma canını yükselir daha. Bide bat dan önce yapmışsın daha ne olsun

Dimi ya canımı çok sıktı vicdansızlar

Ben adet günü yaptım değerim 100 çıkmıştı canım ve hiç bir sorun olmadı yaklaşık 10 gün sonrada 3000'lere çıkmıştı. O yüzden hiç canını sıkma canım. Zaten herkes söylemiş önemli olan düzenli artması. Hayırlı olsun senin için Allah gönlüne göre versin

benım adetım 3 gün geçtiktigınde 97.54 tü kımseyi dınleyıp üzme kendını Hamılesın degerınde cok ıyı gecıkmemiş ustelıkte Benım gec yumurtlama olmustu

Allah evladınızı bağışlasın. Konu sahibine de çok üzüldüm. Maalesef insanlar hayatımızı böyle konularda çok zorlaştırıyor. Yalnız bir konuya değinmeden geçemedim. Boş gebelik rahim içi gebelik kesesinin olması fakat embriyonun oluşmaması. Dış gebelik ise gebeliğin rahim içi yerine tüplerde ya da tüplerle rahim içinin birleştiği yerde olması. Ikisi aynı değil yani. Çok bilmişlik değil amacım. Umarım yanlış anlamazsınız.

benım adetım 3 gün geçtiktigınde 97.54 tü kımseyi dınleyıp üzme kendını Hamılesın degerınde cok ıyı gecıkmemiş ustelıkte Benım gec yumurtlama olmustu
Cok sag
Cok cok tesekkurler

Hiç moralinizi bozmayın. Insanlar olumsuz yorum yapmaya meyilli oluyor. Kulaklarınızı kapatıp değerlerinizi takip ettirin. Benim de adete 4 gün kala 28 di. Adet günümde 126 çıkmıştı. Şu an çok şükür 20 haftalık hamileyim. Rabbim yeter ki ol desin.

Adetim geciktikten sonraki testte beta 54 cikti suan oglum 33 günlük :) kalbinizi bozmayin

Canim hic takılma arkadasimin adete 1 hafta kala hcg si 7 çıktı simdi kızı 1 yaşında.Allah bilir inşallah sag salim kucagına alırsın

Evet benim demek istediğim de o zaten arkadaşım. Dış gebelik demişler hcg değerine. Ama bahsettikleri aslında boş gebelik. Yani embriyonun kesenin içerisinde olmaması.. Halk arasında dış gebelik olarak biliniyor genelde. Sözüm sadece moral bozan, herşeyi bildiğini sanan insanlara..

O tür insanlar zaten başına kötü şeyler gelmediği için bu kadar rahat moral bozuyorlar canım.

O tür insanlar zaten başına kötü şeyler gelmediği için bu kadar rahat moral bozuyorlar canım.
Mesela ben hamile kaldım 2 sene tedavi sonrası. Bana dedikleri şey şu "Tedavi ile hamile kaldın sürekli kontrole git çocuk sakat felan olur belki, belki düşebilir.."
Cahil insan o kadar çok ki...
İşleri güçleri hep birşeyler hakkında yorum yapmak.. Allah var gam yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…