- 23 Mayıs 2016
- 1.311
- 1.514
- 53
- Konu Sahibi hasret5961
-
Ben de dört kez kaybettim bebeklerimi. Özellikle yanımda hava atan insanlar yüzünden şehir değiştirdim. Sonra çok şükür hamile kaldım. Insanlar gerçekten bazen çok acımasız.Mesela ben hamile kaldım 2 sene tedavi sonrası. Bana dedikleri şey şu "Tedavi ile hamile kaldın sürekli kontrole git çocuk sakat felan olur belki, belki düşebilir.."
Cahil insan o kadar çok ki...
İşleri güçleri hep birşeyler hakkında yorum yapmak.. Allah var gam yok :)
Evet malesef. Allah bağışlasın canım. Şu an hamile misin yoksa doğdu mu?Ben de dört kez kaybettim bebeklerimi. Özellikle yanımda hava atan insanlar yüzünden şehir değiştirdim. Sonra çok şükür hamile kaldım. Insanlar gerçekten bazen çok acımasız.
20 haftalık hamileyim canımEvet malesef. Allah bağışlasın canım. Şu an hamile misin yoksa doğdu mu?
Rabbim tamamına erdirsin inşallah canım.. ❤20 haftalık hamileyim canım
sakın stres yapmayın dinlenin ve kendinize dikkat edin gayet normal bir değer iki günde bir kan testi yapınİnstagram da paylaşmıştım bhcg 76.43 normalmi diye. Tamam bazıları iyi falan demiş ama bazılarına dış gebelik çok düşük bilmem ne yazmış moralim bozuldu kızlar ya:'( adetime 4 gün varken yaptirmistim
Amin canım inşallah. Rabbim senin yavruna da uzun ömürler versin inşallah.Rabbim tamamına erdirsin inşallah canım.. ❤
E cok dogal adet gecmemis bile saçmalama takma bleİnstagram da paylaşmıştım bhcg 76.43 normalmi diye. Tamam bazıları iyi falan demiş ama bazılarına dış gebelik çok düşük bilmem ne yazmış moralim bozuldu kızlar ya:'( adetime 4 gün varken yaptirmistim
Adete 4 gun varken bu deger cok iyi.benim adet gunumde 68 diİnstagram da paylaşmıştım bhcg 76.43 normalmi diye. Tamam bazıları iyi falan demiş ama bazılarına dış gebelik çok düşük bilmem ne yazmış moralim bozuldu kızlar ya:'( adetime 4 gün varken yaptirmistim
Belimde bi acı var acaba o normalmi yani egilince oluyoBence internete fazla itibar etmeyin sürekli bakıp araştırmayın insanın kafası karışıyor
Bana doktor dış gebelik dediği halde dış gebelik çıkmadı doktor bile yanılıyor insanlar ne bilsin
Arkadaşlar belimde bi acı var kuyruk sokumu sanırım yada normalde birşey yok ama egildiğinde canım azda olsa aciyo hissediyorumİnstagram da paylaşmıştım bhcg 76.43 normalmi diye. Tamam bazıları iyi falan demiş ama bazılarına dış gebelik çok düşük bilmem ne yazmış moralim bozuldu kızlar ya:'( adetime 4 gün varken yaptirmistim
Onu hiç bilmiyorum canım başıma gelmedi daha önce ağır falan mı kaldırdın ? Ya da ters bir hareket mi yaptın ?Belimde bi acı var acaba o normalmi yani egilince oluyo
Ordakiler doktarami yapmis seni gormeden teshis koymus. Daha ilk degerin o . ilk degree gore birsey soylenemez moralini bozmalarina izin verme. Degerinde gayet iyi. Benim adet gunu 58 cikmistiİnstagram da paylaşmıştım bhcg 76.43 normalmi diye. Tamam bazıları iyi falan demiş ama bazılarına dış gebelik çok düşük bilmem ne yazmış moralim bozuldu kızlar ya:'( adetime 4 gün varken yaptirmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?