- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Hangi sevgisi? Aç gözünü...Evliligimi zin ilk 1 yılı sürekli eşimin her kavgada aileme tüm sülaleme küfür etmesiyle geçti. . En sonunda söz verdi etmem bidaha dedi.. ama dün yine bi tartışma oldu ben evi terk ettim. Gece beni aradı bi daha bu eve gelirsen senin sülaleni s. . kerim dedi..
2 yıl aradan sonra yine bana aileme küfürler yagdirdi.. demekki şimdiye kadar hep numara yapmış. .
Sabaha eşyalarımi almaya gittim kapıyı açtı hıc bişe demedi gitti yattı bende eşyalarımi topladım. Arkadaşıma geldim yine. Nerede olduğumu hala bilmiyor. Aileler çok uzakta. Peki buradan sonrası nasıl oluyor genç ve kendine bakabilecek durumda bir bayanim. Davayı ben mi açmaliyim ?
Ortak aldığımız ve hala kredisi devam eden bir ev ve araba var. Onlar ne olacak? ? Preseduru bilen var mı ne yapmalıyım buradan sonra . Konuşma anlaşma durumumuz olduğunu sanmıyorum 3 yıldır olmadı çocuk yok .
Anama kurban ol lafindan sonra artık sevgisini bile gözüm görmüyor .
Geçmişte yaşanan guzel günler olmuştuHangi sevgisi? Aç gözünü...
O evden kovMadi ben evi terk ettimadam evden kovmuş seni aileme laf etti derdindesin
Hersey ortak alındı maalesefdarp ettiyse ya da daha öncec yapmışsa aldatma v.s varsa darp raporu, aldatma kanıtları aşırıır sinirliliğini ispatlar konuşmalar yazışmalar mesajlar hepsini delil olarak sunuyorsun, mallar da borçlar da yarı yarıya paylaşımda ama onların başka şeyleri var.... ilk bir ikça dönem psikoloji,k şiddete karşı nafaka bile ödeyebilir... eşyaları da kim aldıysa geri alır
O evden kovMadi ben evi terk ettim
Sonra aradı eve geç dedi gitmedim.
Lütfen biraz okuyun
Gece beni aradı bi daha bu eve gelirsen senin sülaleni s. . kerim dedi..
Öyle mi oluyor kusura bakmayın biraz bilgim yok o konularda.bu kovmaktır hukuka da bu şekilde yansıt... bu neyin kafası ya terbiyesiz adam.... senden daha objektifim şu anda merak etme
yani bence öyle bu ne kafaymış öyle ??? avukatla konuş yine de ....Öyle mi oluyor kusura bakmayın biraz bilgim yok o konularda.
Evi terk etti diye beni suçlu çıkarmaya çalışacak muhtemelen
Şimdi ne yapmalıyım peki.yani bence öyle bu ne kafaymış öyle ??? avukatla konuş yine de ....
kk da millet öyle çok b..k atar oldu ki birbirine herkes herkesi düşman görüyor ya
hım bilmiyorum tespit olayına girebilirsin, bu da nafakaya yansır ama kanıtlaman lazım, apartmandakilerle aranı iyi tutu mesaj at hala kalıyor mı bir baksana diye gönderdikleri mesajları delil olarak sun mail at evi boşalt ortak evimiz orası bizim bel kalmıyorsam sen de kalma diye dikkat et sinirlendirme unsurları barındırmasın yazın, küfürleri saydırırsa onarı da sunarsın... hepiciği nafakacıkalrına yansıyacak tabi bence ....Şimdi ne yapmalıyım peki.
Arkadaşımin evinde kalıyorum
O da hala kendi evimizde uyuyor
Nafaka ve tazminata hiç bulaşma istersen karşındaki pek düzgün biri değil gibiEvi terk etmenin boşanma sebebi olarak ilerisürülebilmesi için 6 Aydan uzun sürmesi, dön ihtarına rağmen dönülmemiş olmadı gibi koşulları var bildiğim kadarıyla, hukukçu arkadaşlar daha iyi yardımcı olur.
Arkadaşım kendine Nasıl bir hayat reva görürsen onu yaşayacaksın sonuçta. Geçmişin güzel anılarına sığınıp kendini kandırma bugününe yarınına bak. Hayat güzel ve devam ediyor edecek de. Boşanma kararı aldıysan ailenle paylaş ve dava aç. Elbette anlaşmalı boşanma en güzeli çekişmeli çok zor ama anladığım kadarıyla çocuk yok velayet problemi olmayacak. Evlilik içinde edinilen mallar ortak diye biliyorum. Ev ve arabanın yarısı senin. Satılıp borcu kapatılıp kalan ikiye bölünebilir.
Hımm mantıklı evet. Satılıp ikiye bölünürse elimde 50-60 bin tl gibi bi para kalıyor ve gelirim var zaten rahatça yaşayabilirim. Sorun olmaz maddi olarak. Karar verme ve hayata geçirme aşaması çok zor. Dedim ya hala arkadastayim. Bugün aramaz artık. Yarın o da ise gider bende. Bilemiyorum bi kaç gün daha geçsin anneme söylemeyi düşünüyorum. Eğer o da büyük bi çaba sarf etmezse ok derse bitiricem bu defa kesinlikle. En zoru da bu bölüm diyorlar.Evi terk etmenin boşanma sebebi olarak ilerisürülebilmesi için 6 Aydan uzun sürmesi, dön ihtarına rağmen dönülmemiş olmadı gibi koşulları var bildiğim kadarıyla, hukukçu arkadaşlar daha iyi yardımcı olur.
Arkadaşım kendine Nasıl bir hayat reva görürsen onu yaşayacaksın sonuçta. Geçmişin güzel anılarına sığınıp kendini kandırma bugününe yarınına bak. Hayat güzel ve devam ediyor edecek de. Boşanma kararı aldıysan ailenle paylaş ve dava aç. Elbette anlaşmalı boşanma en güzeli çekişmeli çok zor ama anladığım kadarıyla çocuk yok velayet problemi olmayacak. Evlilik içinde edinilen mallar ortak diye biliyorum. Ev ve arabanın yarısı senin. Satılıp borcu kapatılıp kalan ikiye bölünebilir.
Haklısınız sinirlenince gözü görmez zaten.hım bilmiyorum tespit olayına girebilirsin, bu da nafakaya yansır ama kanıtlaman lazım, apartmandakilerle aranı iyi tutu mesaj at hala kalıyor mı bir baksana diye gönderdikleri mesajları delil olarak sun mail at evi boşalt ortak evimiz orası bizim bel kalmıyorsam sen de kalma diye dikkat et sinirlendirme unsurları barındırmasın yazın, küfürleri saydırırsa onarı da sunarsın... hepiciği nafakacıkalrına yansıyacak tabi bence ....
OOO sen ne diyorsun arkadaşım adam dün benim sokakta olduğumu bildiği halde peşime düşmedi beni. Arabasına atladı spora gitti. Benide 2 defa yalandan arayop eve geç diye emirler yagdirdi . Gece işten gelip beni evde bulamayınca da sülaleme varan küfürler etti.. hala nerde olduğumu bilmiyor eşyalarımi aldım sesi çıkmadı vurdum kapıyı çıktım nereye demedi. .Kötü giden evliliklerde neden hep kadın evi terk ediyor yakadının yeri ev, gerekirse Adam gidecek...
Aynen öyle biri ya.Nafaka ve tazminata hiç bulaşma istersen karşındaki pek düzgün biri değil gibi
Ben yapamam öyle şeyler ya. Keşke yapabilsem. Bide millete rezil oluruz zaten küçük dedikodu olan bi yer.Ah be güzelim biz ne kadar kırılgan varlıklarız hala daha seni merak edip aramasını bekliyorsun içten içe. Bu u yapan kadınlar var mesela; o spora gittiğinde eşyalarını toplayıp kapının önüne koyacak hemen bir çilingirle kilidi değiştirecektin, gör bak o zaman ...olay öyle değil böyle çıkartılır diyecektin ah ahhh
Çok teşekkürler.Yazdiklarinizi okuyunca 3 sene onceki kendimi gordum
Ayni buna benzer bi yaratiktan 3 sene once kurtuldum.
Bizimde o donem halen odemeleri devam eden bi ev vardi.
Ayrildigimiz gune kadar ne odeme yapildiysa yarisini aldim
Ayrica ziynet esyarimin hepsini aldim.
Ayrica bana yaptigi eziyetlerin ve hakaretlerin karsiligi olarak da tazminat aldim.
Yana yana avukatima gelip gidip agladilar biz bu kadar parayi nasil oderiz diye.
Bosanmayi cocuk oyuncagi saniyolar ailecek.
Iyice burunlari surttu omur billah unutamazlar artik
Borc harc bulup odmelerini yapip kurtulabildiler anca.
Diyecegim o ki ugrasmaya degmez. Duzelir diye cok bekledim. Cok ugrastim. Daha da zivanadan ciktilar ailecek. Hic ugrasma. Ver bi avukata cik devreden. Avukatina anlatsin derdini.
Sormak istedigin bisey olursa sorabilirsin.
Hakkinizda hayirlisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?