insanlar değişmiyormus..peki ya SONRA

Böyle adamlar niye evlenip baska ana babanin evladini magdur ederler?
Ev araba satilip parayi paylasirsiniz. Yada evi biriniz alir simdiye kadar odenen miktara gore bi hesap yaparsiniz.

Böyle adamlar niye evlenip baska ana babanin evladini magdur ederler?
Ev araba satilip parayi paylasirsiniz. Yada evi biriniz alir simdiye kadar odenen miktara gore bi hesap yaparsiniz.
Hiç bilmiyorum. Bende . Sonra kendisi itiraf etmişti ben evliliğe hazır değildim seninle evlenirken diye..
Ama onca sıkıntıyı ben çektim. . Madem hazır değilsin neden evleniyorsun..
Bilemiyorum maddi konular bi şekilde halledilmeli zamanı gelince . Şu an ne o ne ben ses çıkmıyor

Evi terk etmek icin gecerli sebeplerin varmis
Davayi ac, ortak alinan hersey satilir bolusulur

En iyisi böyle küfürbaz adamdan kurtulmak iyi etmişsin seninkide can, mallar ortak paylaşılır diye biliyorum,
umarım barışmazsın

Haklısınız sinirlenince gözü görmez zaten.
Ne çektim 3 sene onun öfkesini. .. bi bilseniz. Şimdi rotası olmayan bir gemi gibiyim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Davayı ben mi açayım o mu açsın

hımm bimmiyorum bence avukatlara falan danışın hangi durumda daha avantajlı olacaksanız o şekilde açın bence... rotanız belli hayatınıza devam etmek sıkmayın kendinizi Allah a dua edin gönlünüze göre birilerini çıkaracaktır karşınıza

ben olsam o küfürler esnasında sesini kaydederdim gizlice. ya ailesine ya da mahkeme açılırsa mahkemede delil olarak sunardım. kimse karşısındakinin kişiliğine hakaret edemez. eşin dahi olsa. saygısız insanlara tahammül edemiyorum. herkes haddini bilmeli.

Ses kaydı yasal değil ama bildiğim kadarıyla. Eve gelmedim diye küfür ediyor

eve gelmiyorsan keyfinden değil heralde. yine sebep o . ama ne acı ki bunu bile düşünemeyip hala küfür ediyor.

Ayy ben demiştim demek istemiyorum ama iyice saygisizlasmis .. şanslısınız bu yüzünü çocuk olmadan gördüğünüz için. Hemen kurtarın kendinizi. Kimse sizinle öyle konuşma hakkına sahip değil, gideceğiniz her yer bu adamın yanından daha iyidir bence.. Çok ayıp yaptıkları, söyledikleri. İnsan eşim dediği, sevdiğim dediği insana böyle davranır mi ? Yazık. .

Evi terk etmeyip ne yapacaktınız ki? O sinirle size zarar bile verebilirdi Allâh korusun.

Dilekçenizi verin ve hayatınıza bakın. Üzülmek ve hakeret, küfür dinlemek için evlenmediniz.

Ki Annemize babamıza öf bile demekten çekinirken, elalemin adamı(!) küfür edecek öyle mi?
Yok öyle dünya.

Allâh yardımcınız olsun.

Dini açıdan inceledim biraz da. Eşim sürekli namaz kılan ibadet eden biri.
Çok günah mis bunlar.. küfür olayları özellikle. . Anladım ki eşimde tıpkı annesi gibi. . Sonuçta o kadının yetiştirdiği çocuk ta ancak o kadar olur.. kv dem bi elinde tesbih varken o.... pu çocuğu diye sağa sola tv ye küfürler saçan torunlarinjn yanında bunu yapan biri...
Ne beklenebilir ki. Tabiki onun yetiştirdiği çocukta Anama kurban ol diyecek. . Tencere kapak. .

Emin olun o kadar çok insandan duyuyorum ki bu küfür olayını.

Bir de ben Edebiyat öğretmenliği okuyorum ve geçen sene Tevfik Fikret hakkında bir sunum yaptım.

Tevfik Fikret'in psikolojisinde de psikolojik olarak incelendiğinde " İnsanlarda ne noksansa ağızlarından o düşmezmiş" gibi bir cümleye varıyoruz.

Namus yoksunu ama namus bekçisi gibi davranan insanlarda onun bunun namusunu bekler vaziyette örneğin.

Bu da öyle; dini açıdan demekki çok da yeterli değil ki bunu göz önüne alarak küfür müfür gırla.

Dini açıdan da küfürün bir boyutu var tabiiki.
Bir kadın başka bir kadının cinsek organına, vasfınaa hangi zihniyetle küfür eder ve onu ağzına alır.

Erkeklere hiç değinmiyorum bile. Haysiyet yoksunu bunlar.

Hiç belli etti mi evlenme aşamasında, evlilik süresince?

Etti ve siz sevdiğiniz için görmüyor gibi mi yaptınız?

O kadar doğru ki. Bu tespitler.
Akılları ancak kendilerini aklayacak şekilde çalışıyor.
Etti tabiiki. Ama özürler sözler bir daha olmayacak yeminler...
1 yıllık evli iken yemin etmişti bidaha küfür etmem diye ama yine etti dün gece.
Bunu soylesem eminim ki sen evden gittin doye ettim ettirdin diyecek..
Off ne kadar konuşsam boş. .
Hep kendisini haklı görüyor. Ne yapsa ben ona yaptırmış oluyorum..
Bugün de akşam oldu hiç arama sorma yok. Yarın avukata gidecegim

Lütfen size değer veren insanları hayatınıza alın, alalım.
Bundan sonra nefesinizi boşa tüketmeyin. Değişecek insanın kafasında bunu kabul etmesi lazım önce.
Ona doğru geliyor yaptığı şeyler, kusuruma bakmayın ama acizlik onun yaptığı.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Keşke demek yerine belki demek alışkanlığımız olsun.

Keşke böyle olmasaydı, evlenmeseydim demek yerine; belki böylesi daha iyidir, hayırlısı böyleymiş demek daha güzel.
Bundan sonra kendinize dikkat edin, kendinizi sevin. Bu psikolojik olarak sizin elinizde.

Ben de evlilik denilince bir adım geri atar oldum.

Güven yok,saygı yok. Napacağız, bilmiyorum. Hayırlısı olsun.

Haklısınız belkide böylesi daha iyidir .
Bi yandan sevinip bi yandan üzülmek. .
Çok tuhaf ya.whatsap tan yazdım maddi konularda anlaşıp ev araba vs yarın davayı açalım dedim cevap yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…