- Konu Sahibi little bird
-
Evet etkiler benzerrrrBu konuyu kendim için değil arkadaşım için açtım aslında onu nasıl yönlendireceğimi bilemiyorum.
Arkadaşımın sevgilisi iyi hoş ama babasının alkol ve sigara bağımlılığı var; daha önce de kumar oynamış biraz borcu var hatta. Ailenin başında uzun seneler durmamış hatta arkadaşımın sevgilisi evin babası gibi bir şey olmuş biraz. Annesinin de sinirsel rahatsızlığı var.
Sorum şu sizce ailesinin böyle olması ilerde onu etkiler mi? Annem herkes yaş ilerledikçe anneye veya babaya benziyor insan diyor mesela. Sizce etkiler mi?
Evet o da bunları çok düşünüyor bu ara evlenmeyi düşündükleri için. Bana da danışıyor bilemiyorum. Çünkü çocuk çok iyi ama ailesinde sorun bitmiyor.Benzer benzemez bilemem ama arkadaşınız kaldırabilir mi bu durumu? Evliliklerinde de hep bu ailenin içinde olacak ve bu durumlar evliliğini etkileyecek. Sevgilisinin suçu değil bu durum kesinlikle yanlış anlaşılmasın ama ilerde yaşayabileceği zorlukları göze almalı arkadaşınız
Bu konuyu kendim için değil arkadaşım için açtım aslında onu nasıl yönlendireceğimi bilemiyorum.
Arkadaşımın sevgilisi iyi hoş ama babasının alkol ve sigara bağımlılığı var; daha önce de kumar oynamış biraz borcu var hatta. Ailenin başında uzun seneler durmamış hatta arkadaşımın sevgilisi evin babası gibi bir şey olmuş biraz. Annesinin de sinirsel rahatsızlığı var.
Sorum şu sizce ailesinin böyle olması ilerde onu etkiler mi? Annem herkes yaş ilerledikçe anneye veya babaya benziyor insan diyor mesela. Sizce etkiler mi?
Ailenin başında uzun seneler durmamış hatta arkadaşımın sevgilisi evin babası gibi bir şey olmuş biraz. Annesinin de sinirsel rahatsızlığı var.
Yaş aldıkça anneme benzeyen yönlerim ortaya çıkıyor. Ama taban tabana onunla zıt olduğum özelliklerim var. Onda olan ama yanlış bulduğum için bilinçli olarak yapmadığım, yapmamaya çalıştığım şeyler var. Yani evet soya çekim, kader motifi diye bir şey var ama burada da farkındalık devreye giriyor. O döngü kırılabilir.Bu konuyu kendim için değil arkadaşım için açtım aslında onu nasıl yönlendireceğimi bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?