ben bu konuda çok rahatım ya.Başkalarının hakkında ne düşündüğünü önemseyen bir benmiyim. Örneğin , birinin beni en ufak bi konuda bile kendinden aşağıda görmesi zoruma gidiyo. Bunu önemseyen bir benmiyim öyleyse nasıl kurtulabilirim?
Açıkçası en ufak şeyde dünyam başına yıkılmaz ama kötü hissederim belli bi süre, "keşke söyle yapmasaydım, " vs diye düşünürümHerkes başkalarının kendisi için iyi düşünmesini ister, başkalarının benim hakkımda ne düşündüğü umrumda değil diyenler doğru söylemiyordur, yalnız ince bir çizgi vardır, en ufak şeyde dünyanın yıkılması değersizlik duygundandır.
Etrafında sürekli seni gömmeye çalışan kötüleyen insanların olmasıysa bambaşka bir sorundur, öyle insanlar iyi niyetli değildir
Bu düşünce kendinize güveniniz olmadığını gösterir. Siz kendinizi bileceksiniz, geri kalan insanların düşünceleri sizi değil kendilerini ilgilendirir.Açıkçası en ufak şeyde dünyam başına yıkılmaz ama kötü hissederim belli bi süre, "keşke söyle yapmasaydım, " vs diye düşünürüm
Ya zaten özgüvenin olduğu için kimsenin beni en en ufak konuda kendinden aşağıda görmesine tahammül edemiyorum :/ Bir o bana haksızlık yaparsa veya aşağılarsa da asla sus-pus durmuyorum , gerektiği şekilde cevap veriyorumSeni ezen birine karşı lafını esirgemeyeceksin. Öyle sus pus olursan tepene binerler çünkü. Özgüvenini yüksek tut lütfen. Kimse senden üstün değil.
Zaten öyle, yani değer verdiğim insanların dediklerine takiliyorum . Öyle herkesinkine değil..Bu düşünce kendinize güveniniz olmadığını gösterir. Siz kendinizi bileceksiniz, geri kalan insanların düşünceleri sizi değil kendilerini ilgilendirir.
Çok değer vermediğin insanlar dışındakilerin dediklerini umursamamanı öneririm çünkü bu devirde genelde insanlar iyi niyetle ''Şunu söyleyeyim de kendini düzeltsin, yarın bir gün bu hatayı başka yerde yaparsa kötü olur'' diye söylemiyorlar. Birçoğu moral bozmak, kıskançlık, hasetlik vb. sebeplerdendir. Kişilerin düşünceleri de çoğunlukla kendini yansıtır.
Yani biri size güzel olduğunuzu söylüyorsa, kendisi de güzeldir. Çirkin diyorsa, sizdeki çirkinliği görecek bakış açısıyla bakıyordur.
Benim için hiç önemli değil. Çok ciddiyimBaşkalarının hakkında ne düşündüğünü önemseyen bir benmiyim. Örneğin , birinin beni en ufak bi konuda bile kendinden aşağıda görmesi zoruma gidiyo. Bunu önemseyen bir benmiyim öyleyse nasıl kurtulabilirim?
30 yaşımdan beri hiç düşünmüyorum...öncesinde düşünmek lazım tabi olgunlaşmak zaman alıyor.Başkalarının hakkında ne düşündüğünü önemseyen bir benmiyim. Örneğin , birinin beni en ufak bi konuda bile kendinden aşağıda görmesi zoruma gidiyo. Bunu önemseyen bir benmiyim öyleyse nasıl kurtulabilirim?
Beyhan budagın bir videosu var onu mutlaka izleyin. İnsanlar gunluj hayat ıcerı sinde baskalarını en fazla iki dakika dusunur. Yanı aslında ne yaptıgım iz kimsenin umrumda degıl emın olun.Başkalarının hakkında ne düşündüğünü önemseyen bir benmiyim. Örneğin , birinin beni en ufak bi konuda bile kendinden aşağıda görmesi zoruma gidiyo. Bunu önemseyen bir benmiyim öyleyse nasıl kurtulabilirim?
Başkalarının hakkında ne düşündüğünü önemseyen bir benmiyim. Örneğin , birinin beni en ufak bi konuda bile kendinden aşağıda görmesi zoruma gidiyo. Bunu önemseyen bir benmiyim öyleyse nasıl kurtulabilirim?
Ne yazık ki bu geçmişte yaşadığınız sıkıntılar yüzünden oluyor. Sorunlu aileler, sorunlu arkadaş çevresi. Bu şekilde büyüyen bir bireyin toparlanması ancak psikolojik tedavi ile olur diye düşünüyorumBaşkalarının hakkında ne düşündüğünü önemseyen bir benmiyim. Örneğin , birinin beni en ufak bi konuda bile kendinden aşağıda görmesi zoruma gidiyo. Bunu önemseyen bir benmiyim öyleyse nasıl kurtulabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?