Insanlar hakimda ne düşünüyor :/

22 yasindayim

Onlar kim ki ne önemi var ablalarım, arkadaşlarım çok zaman eleştirirler beni özellikle ablalarım çok yapar ve ben eleştirilmekten hiç ama hiç hoşlanmam sinirlenirim çünkü hayatıma kimsenin müdahale etmesine tahammül edemiyorum. Bi kulağımdan girer diğerinden çıkar çünkü ben kendimi önemseyen biriyim çünkü hayat benim Allah bana yaşama gücü vermiş kendi kendimi çekip çeviriyorum isteyen eleştirsin amaan . Sende önemseme boşversene hayat senin moralini bozmaya değer mi o ne dedi bu ne dedi diye düşünerek.

eskıden ben bunu daha cok takardım
hatta burda bıle ya :) benı alıntıladı mı hayır oyle demek ıstemedım dıye destan yazarak 3 yasındakı cocugun bıle anlayacagı sekılde ınce ınce ızah ederdım aman hakkımda yanlıs anlasılmasın yanlıs dusunulmesın dıye

sımdı aman yaaa dıyorum enerjım kıymetlı :) sızın soyledıklerınız karsınızdakının kapasıtesı kadar aslında o ne kadarsa o kadarını anlar o kadarını gorur bunu anladıgım ve kabul ettıgım gun o gun bu gundur daha rahatım
eskıden daha streslıydım bu yuzden

Valla bence ben mükemmel biriyim. Ama beni bile sevmeyenler var:))
Hatta sayica gayet çoklar. Hiç de takılmıyorum.. nasıl ben kimi insanları sevmiyorsam kimi insanlar da beni sevmeyebilir. Bundan daha doğal ne var ki?
Herkes beni çok sevse bu bir çeşit sorun olurdu benim için. Demek ki herkesin suyuna giden, karaktersiz,nabza göre şerbet veren,yorumlarını kendine saklayan bir insanım derdim :)
Boşver konu sahibi...30 milyonun oy verirdigi siyasetçiden kalan 50 milyon kişi nefret ediyor. Din getiren peygamberleri kendi camiası dışında seven yok. Yani seni beni mi sevecek herkes
Çok da tın...
Ne düşünürlerse düşünsünler

katılıyorum
hatta bence bır kısıyı herkes sevıyorsa ıstıstasız herkes ,onda bır sey var derım yanı... bır ınsanı herkes sevemez mutlaka bırının fıkrıne begenısıne bırseyıne ters duser en normalınde...

Ben milleti ilgilendirmem, millette beni. Herkes kendine baksın umursamam asla hayat benim onlar için harcayamam hele ki o ne der bu ne düşünür asla

Ben kendimden, doğruluğumdan emin olayım başkasını hiç sallamam.
Beni esas yoran kendimde eksik, yanlış görüp aşamamak, yerimde saymak.
Düşmana ihtiyacım yok.
Ben kendimi yeterince yıpratıyorum valla.

Ben evlenmeden önce sosyaldim herkesle iletişimim iyiydi akrabalar arkadaşlar olsun nasıl ki nişanlandım yalnız kaldım ilk yıl çok zorlandım oturup ağlardım o niye böyle yaptı bu niye böyle dedi diye sonra günlük tutmayı keşfettim telkin ettim kendimi atlattım artık kimseyi umursamıyorum önceden herkrs beni sevsin kimsenin kötü lafını duymamayım modundaydım şimdi gülüp geçiyorum iç huzurum varsa tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…