Bi topluluktan yeni ayrildm ve coj gerginim her kafadan bi ses ayyy nasil kilo almissin ben gormeyeli !!(4ay oldu dogum yapali ve farkindayim kilom kaldi bende vermek istiyorm ) hayir ama almadim da veremedim de diyorum yok yok valla aaaaa
sen almada bebek alsin!!
Kiİzm beni emmedi bende sagarak veriyorum olmaz o oyle su gibi verirsen buyur mu bu cocuk baska seyler yedir..
Oyle yatirma boynu olmaz..
Kucagi sevmez benim kizim yatmayi sever olmaz bu boyle yatmak iyi olmaz kucagina al sen onu ..
Kusarken balgamli balgamli var bu cocukta bi dert ..
Boyle mizilar Mi ac valla ac!!!
Zaten daha kotu psikolojiden kurtulamamisken insanlar hic susmaz mi herseyi boyle bilmek zorundalar mi
'kalabalikta esegin kuyrugunu kesme; kimi uzun der kimi kisa..' derler ya, aynen oyle.. herkes baska bsy konusur.. bebegini senden cok dusunecek, sevecek kim var ki insanlarin icinde.. luzumsuzluk yapanlara hic aldirma derimBi topluluktan yeni ayrildm ve coj gerginim her kafadan bi ses ayyy nasil kilo almissin ben gormeyeli !!(4ay oldu dogum yapali ve farkindayim kilom kaldi bende vermek istiyorm ) hayir ama almadim da veremedim de diyorum yok yok valla aaaaa
sen almada bebek alsin!!
Kiİzm beni emmedi bende sagarak veriyorum olmaz o oyle su gibi verirsen buyur mu bu cocuk baska seyler yedir..
Oyle yatirma boynu olmaz..
Kucagi sevmez benim kizim yatmayi sever olmaz bu boyle yatmak iyi olmaz kucagina al sen onu ..
Kusarken balgamli balgamli var bu cocukta bi dert ..
Boyle mizilar Mi ac valla ac!!!
Zaten daha kotu psikolojiden kurtulamamisken insanlar hic susmaz mi herseyi boyle bilmek zorundalar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?