- 7 Aralık 2012
- 416
- 248
- 63
Bayıldım bu lafa :)uzun konuşanı kısa dinle...
Aynı dertten muzdaribim.
Doğumuma 2,5 -3 ay var. Daha hamile kalmadan başladı millet. Çok geç oldu çocuk yap artık diye.
Benim de karnım küçük mesela, çok yiyorum ama az kilo aldım, bebek normal diyor doktor. Ama millete yetmiyor tabi. Sen ne biçim hamilesin!
Küçücük çocuk doğuracaksın!
Kocan seni yedirmiyormu!!
Hakikaten anormal olduğumu düşünmeye başladım artık.
Başta benim tek kelimesini kaale bile almadığım ve hiçbirşey sormadığım ama bana akıl vermeye bayılan eltim olmak üzere herkes bilir kişi!
Ya bari sorarsam cevap verin dimi. Sorduk mu size bişey!
Artarak devam ediyormuş bu durum. Herkes öyle söylüyor.
Artık laf sokuyorum dayanamıyorum. Ben sinir olacağıma onlar olsun.
Herkesin bebeği, hamileliği farklı diyorum en kibar halimle.
Abartanlara hamilelerle böyle konuşulmaz diyorum.
Bazen de salon kadını imajımı bozup hepsiyle kavga etmek istiyorum. Henüz yapmadım :) bakalım şanslı kişi kim olacak:)
Neee!Canim bende ilk 6 ay sadece 3:kilo almistim ozamanda kucucuk karnin bebek icerde oldu de ondan olmasin dediler ya
insanların ağzı torba değilki büzesin.. böyle boş konuşmalar yapan herşeyi bildiği sanan bilgisizlerle dolu.. hiç takma bile..sana bişi derlerse " tamam sen çocuğuna öyle yaparsın bende böyle yapıyorum" deBi topluluktan yeni ayrildm ve coj gerginim her kafadan bi ses ayyy nasil kilo almissin ben gormeyeli !!(4ay oldu dogum yapali ve farkindayim kilom kaldi bende vermek istiyorm ) hayir ama almadim da veremedim de diyorum yok yok valla aaaaa
sen almada bebek alsin!!
Kiİzm beni emmedi bende sagarak veriyorum olmaz o oyle su gibi verirsen buyur mu bu cocuk baska seyler yedir..
Oyle yatirma boynu olmaz..
Kucagi sevmez benim kizim yatmayi sever olmaz bu boyle yatmak iyi olmaz kucagina al sen onu ..
Kusarken balgamli balgamli var bu cocukta bi dert ..
Boyle mizilar Mi ac valla ac!!!
Zaten daha kotu psikolojiden kurtulamamisken insanlar hic susmaz mi herseyi boyle bilmek zorundalar mi
Oldu , peki o zaman de geç.Çok var böylelerinden.Bi topluluktan yeni ayrildm ve coj gerginim her kafadan bi ses ayyy nasil kilo almissin ben gormeyeli !!(4ay oldu dogum yapali ve farkindayim kilom kaldi bende vermek istiyorm ) hayir ama almadim da veremedim de diyorum yok yok valla aaaaa
sen almada bebek alsin!!
Kiİzm beni emmedi bende sagarak veriyorum olmaz o oyle su gibi verirsen buyur mu bu cocuk baska seyler yedir..
Oyle yatirma boynu olmaz..
Kucagi sevmez benim kizim yatmayi sever olmaz bu boyle yatmak iyi olmaz kucagina al sen onu ..
Kusarken balgamli balgamli var bu cocukta bi dert ..
Boyle mizilar Mi ac valla ac!!!
Zaten daha kotu psikolojiden kurtulamamisken insanlar hic susmaz mi herseyi boyle bilmek zorundalar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?