İnsanlar kötü :(

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.959
3.742
333
Hayat acımasız insanlar kötü çıkarcı cimri anne annemi 6 yıl önce evden kovdu oğlu sonra diğeri de 3 oğlu da istemedi onu o onun evine diğeri başkasına günler ce aç kaldı hasta kaldı doktora götürme diler sonunda büyük oğlunun evine döndü tekrar bakıcı tuttu ona tekrar hasta kaldı yazın sıcakta kışın soğukta kaldı bugün son yolculığuna uğurlandı hayat ne kadar kötü ne kadar boş utanmadan timsah gözyaşları döküyorlar şimdi hepinizin yüzüne tükürmek istiyorum 3 kişi bir anaya bakamadınız rabbim sizi bildiği gibi yapsın

İstediğini yap, yüzlerine tükür ....

bence tükür, çünkü ben bekliyorum tükürmek için 2 tanesine.. sıra geldiyse kaçırma fırsatı, bas yumruğu..

Anneannem demişsiniz siz neden bakmadınız veya anneniz?
Mekanı cennet olsun.
Sağolun çok iyi bir insandı annem yanına getirdi kaç yıl önce 1 ay kadar kaldı onun o hali gözümün önünde nasıl mutlu oldu nasıl sevindi ama izin vermediler burunları yandı herhalde gelip aldılar sonra işkence devam ettiler

Allah rahmet eylesin ama bu kadar hayırsızlardı madem siz neden bakmadınız kadıncağız neler çekmiş neden onların eline bıraktınız?

Keser döner sap döner. Herşeyin bir zamanı var, hayat onların yüzüne bırak tükürmeyi sıcacak zaten. Belki imtihanıydı belki de anneannecigin de bir seyleri geri yaşadı ama yine de kimse yaşamamalı bunu bu yasta, herkes hata yapar. Allah bizleri evladımızla sınamasın, gençliğimize de guvendirip Hatay'a düşürmesin.

Maaşı varsa ondan istemişlerdir, anne hasretinden değil yani. Keşke bırakmasaydınız.

bence tükür, çünkü ben bekliyorum tükürmek için 2 tanesine.. sıra geldiyse kaçırma fırsatı, bas yumruğu..
Onlar utanmadan kavga çıkardılar rezil insanlar ölüsüne de saygıları yok o diyo sen bakmadın diğeri diyo sen bakmadın pislikler

Amin benim de tek isteğim bir gün ektiklerini misliyle biçmeleri

Allah rahmet eylesin canım. Gerçekten insanlar çok kötü. Allah bizi öyle olmaktan korusun.

Benim de başıma geldi bu durum. Cenaze evinde tatsızlık çıkarmak bana ve aileme yakışmaz dedim. Gebersin demişlerdi hasta kadına..... Aklıma geldikçe delirecek gibi oluyorum.

Off offf anneannem geldi aklıma ahhh anneannemmm ahhhh

Senelerce kimse bakmadı anneanneme hem anamın evinde baktım hemde evlendim yanıma aldım eşimden Allah razı olsun hiç birşey demedi offf offf kapının önüne çıkar otururdu kızı utanıyormuş anasından yazın az nefes alalım az götürün desek kızılca kıyamet teyzemin kızı torunları gelecek diye 15 gün geçmeden yollarlardı elinde bohçası ah ah aldım yanıma kaldı bende sonra ben bayağı uzağa taşınınca annem aldı annemde hastalandı kaldı huzur evine 5 evlat bir anaya bakamadı of ki ne off sonra huzur evinde 1 sene dolmadan vefat etti günlerce göz yaaşı döktüm ama ne fayda çektiğinemi yanayım hayatta gün yüzü görmedi onamı yanayımm içim yanıyor hala

Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…