- 7 Şubat 2017
- 761
- 518
- 103
- 40
- Konu Sahibi Zomzom3535
-
Hiç kendinizi, anlamak için yormayin inanın ki. Cins cins insanlar var ne yazık ki.Bir tanidigimizin yaninda baska yerden okuyan akraba kiz gelmis. Kiz artik neden bilmiyorum ama ayri eve cikmak istemis epey onlarla oturduktan sonra. Ama ev bulamamislar, ,nasil arayacaklarini dahi bilmiyorlarmis. Bana gelip rica ettiler ben de gereken arastirmalarimi yaptim ve gercektnde hem bütcelerine göre hemde büyüklügü iyi olan yerler buldum. Aslinda cok yogunum ama kirmadim. Bugün bana yazip o birkac secenek sundugum yerden begenip hangisini tuttuklarini söylediler. Tesekkür etti ilgin icin sagol vs dedi. Bende dedim ki "böyle bir seye vesile olabildiysem ne güzel" dedim. Kadin ne derse begenirsiniz. "Biz oraya zaten gecen ay bakmistik, sadece simdi haber geldi bize verebileceklerine dair" dedi. Ben cidden anlamiyorum. Insanlar mi tuhaf yoksa bende mi bir gariplik var da alinganlik mi yapiyorum diyorum kendi kendime. Ben bu kadinin en son dedigini su sekil anladim "sana gerek yoktu zaten biz böyle böyle etmistik". Cidden anlamiyorum.
sagolun, evet elimden geldikce insanlara yardimci olmaya calisiyorum hic bir beklentim felan da yok. Ama nankörlük bu resmen. Kafami mesgul etti. Artik benden bir sey istemesinler mümkünse valla. yani sadece tesekkür et tamam ama ne gerek var diger denilene..Hiç kendinizi, anlamak için yormayin inanın ki. Cins cins insanlar var ne yazık ki.
Kesinlikle kimseye yaranilmiyor ya. En iyisi uzaklasmak.İnsanlar bi tuhaf oldu ne yapsan yaranılmıyor ,kimse için kendini yorma söylerken başka bi niyetleri varmış belli ki pekala kendileride gidip bakmışlar
Mesade koyun
yani simdi söyle söyleyeyim konusarak olsa hadi birden söyledi de patavatsizlik yapti derim ama yazi olarak gönderdi bana. hani üzerinde düsünme payi da biraktim...bilmyiorum bence patavatsizlik degil sanki...Belki de istemeden patavatsızlık yapmıştır :/
Hi evet mesaj yoluyla dediyse patavatsızlık olma ihtimali yok gibi. Gözden kaçırmışım o noktayı.yani simdi söyle söyleyeyim konusarak olsa hadi birden söyledi de patavatsizlik yapti derim ama yazi olarak gönderdi bana. hani üzerinde düsünme payi da biraktim...bilmyiorum bence patavatsizlik degil sanki...
Ben kötü niyet göremedim. Dediğiniz gibi düşünseler teşekkür etmek için aramazlardı. İlginç bir rastlantı gibi görüp paylaşmak istemişlerdir.
En son ona benzer bir cevap verdim basimdan gitsin diye cünki biraz tuhaf oldum ve konusmak istemedim.Ya he he yazip gondermek lazim.Allah akil versin
olabilir valla acaip hassas bir yapim varBence alıngansınız . Bilmiyorum bence şu kadar yazı yazmaya bile değmeyecek bir konu
Yorulursunuz, yapmayın kendinize bunu.olabilir valla acaip hassas bir yapim var
begenmediyseniz gereksiz yorum yapmayinEe ne var ki anlattıklarınızda.
Konu açmak için konu açmak olmuş bu
benimde fazla muhattabim yok cünki kimseye güvenmiyorum acaip cok kazik yedim, neler yasadim bi bilsen. böyle rahatim yalnizlik ne güzelmis ohEn guzel hayat bendearada yalnizlik insani bunaltiyor kabul ama ne bileyim kimseyle gorusmuyorum,arkamdan atip tutucak mesele yok,kimseyle fazla muhattap olmam,merhaba nasilsin?butun muhabbetim bu.30 yasindayim esimin ailesi haric ne kimseyle problem yasadim,ne kirdim ne kirildim.Mesafemi,durmam gereken yeri, gayet iyi bilirim,kimse de benden yuz bulmadigi icin sinirlarimi zorlamaz.Kisaca sanirim ben boyle guzelim az insan cok huzur bolca da evcil hayvan ...Inan iki kedim bir kopegim var onlarin bana verdigi mutlulugu,huzuru kimse vermiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?