Çok tatlısın teşekkürlerKiskancliklarindan oyle soylemistirler..bosver ..
Rica ederim..nasil verdin tuyo versene..Çok tatlısın teşekkürler
Pilates yapıyorumSpor yapıyorsanız sıkıntı yok, vucünuzu sıkalaştıran egzersizler yapınız.
Beyaz ekmeği kestim kepek ekmeğine 1 haftadır başladım bi gün yiyorum bi gün yemiyorum onuda tost makinasında kızartıyorum diyet günlüğüm var orada daha detaylı göre bilirsinRica ederim..nasil verdin tuyo verkonuda .
Orası öyle ama ne bileyim sonucta ben üzülüyorum beni niye üzmek istesinler anlamıyorumbogurtlenkusu .!.:Kimin söylediğine bağlı. Niye hemen herkesi toptan yaftalayalım ki?
İyiliğini düşünen insan vardır, iyiliğini düşünmeyen insan vardır. Onu sen bilcen.
Aa bakiyorum hemenBeyaz ekmeği kestim kepek ekmeğine 1 haftadır başladım bi gün yiyorum bi gün yemiyorum onuda tost makinasında kızartıyorum diyet günlüğüm var orada daha detaylı göre bilirsin
Onu 10. Gün yapmıstm zaten bana ders oldu bi daha yapmadmo 6 baklava artık midende değil unut onuyediklerine dikkat edersen bişicik olmaz.
Teşekkurler cnm[/QUOTE]Teşekkürler rinMavix, post: 38921167, member: 474384"]1.5 ayda 10 kilo çok değil bence bulunduğun kilo için.
Zaten ilk 3-4 kilosu ödemdir.
Bence kıskandıkları için yapıyorlar, biliyorsun insanları.
Hiç moralini bozma aynen devam et.
Kilonuz fazla olduğu için suyla beraber kaybettiğinizden fazladır.Siz insanları takmayın kilo verme bi ara duracaktır.(moralinizi bozmayın durunca aynı diyete devam) O zaman kına gönderirsiniz kıskançlaraBen 2 aralıkta 83 kiloyla diyete başladım boyun 170 şuan 73 kiloyum ve herkes bu kadar hızlı kilo vermen olmadı diyor hemen alıcaksın diyor ama ben istediğimide yedim ama az olmak şartıyla hatta bi keresinde 6 baklava yedim sonra çok üzüldüm o ayrı bi konu neyse işte böyle üzülüyorum insanlar böyle söyleyince gercekten doğrumu diyorlar sizce
[/QUOTE]Gençken vermek kolay ama yaşlıysan zor link verirmisin diyet günlüğünü
Teşekkurler cnm
Evet bi keresinde 2 hafta durduKilonuz fazla olduğu için suyla beraber kaybettiğinizden fazladır.Siz insanları takmayın kilo verme bi ara duracaktır.(moralinizi bozmayın durunca aynı diyete devam) O zaman kına gönderirsiniz kıskançlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?