• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insanlar nasil yetişiyor her şeye?

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
36
Bazi kadinlar var ki hem calisiyor hem evli hem cocuk var hem de evine hem kendine bakiyor

Ben bekarim. Calisiyorum. Isten geldigimde yemek vs ile ugrasiyorum. Bir de tezimi yazmaya calisiyorum. Su aralar en buyuk sorumlulugum bunlar.

Aslinda bakilirsa cok fazla bisey yok gibi. Ama ben bunlara ve kendime yetisemiyorum. Uykumu alamiyorum. Az uyusam ertesi gun tum gun bas agrisi. Uyumasam isten geldigimde ne kendime vakit ayirabiliyorum ne tezimi yazabiliyorum.

Şuan ise geldim. Çökmüş durumdayim. Duşumu alamadim. Gunlerdir kaşımı alicam o duruyo. Tezimi yazamiyorum. Uykum var. Ise erken gelmeye calistim bu hafta sabah insanlar gayet hazirlanmis dolmusa otobuse biniyolardi. Demekki bende sıkıntı var.

Napmaliyim az mi uyumaliyim
Nasil yapilabiliyo her sey ayni anda

uff sorma bacım tamamıyle aynı duurmdayız üstelik evim kurumun arkasında yani düşün sadece 2 dk yol

yemek yapmıyorum ki zaman kazanıyım diyorum kitap okumuyorum ki zaman kazanıyım ders çalışiyim diyorum ama ordan kazandığım zamanı boş boş avel avel bakarak harcayarak uykudan kısıp ertesi gün zombi oluyoruöm bu benim yaşam döngüm oldu.

e hafta sonu da geziyorum gençlik bir daha gelmez aşırı sosyallikten ders çalışamıyorum Allah affetsin :KK70:

(çözüm sunmadım ama acını paylaştım )

tek başınıza yaşıyorsanız kaç çeşit yemek yapıyorsunuz.
kahvaltı ile geçiştirin yada çorba yapın.
kuaföre iş çıkışıda ugrayabilirsiniz.
bukadar büyütülecek birşey yok.
aadece sıralı iş yapmalısınız
Babamla yasiyorum. Benim yemek olayi sıkıntılı. Bi öğün aksatinca kilo veriyorum hemen. Ki cok zayifim. Insanliktan cikiyorum. Farkindayim ben de cok bisey yok gibi. Ama tembellik mi yapiyorum anlamadim

uff sorma bacım tamamıyle aynı duurmdayız üstelik evim kurumun arkasında yani düşün sadece 2 dk yol

yemek yapmıyorum ki zaman kazanıyım diyorum kitap okumuyorum ki zaman kazanıyım ders çalışiyim diyorum ama ordan kazandığım zamanı boş boş avel avel bakarak harcayarak uykudan kısıp ertesi gün zombi oluyoruöm bu benim yaşam döngüm oldu.

e hafta sonu da geziyorum gençlik bir daha gelmez aşırı sosyallikten ders çalışamıyorum Allah affetsin :KK70:

(çözüm sunmadım ama acını paylaştım )

Sosyal hayatim da sifir biliyo musun. Haftasonları evden asla cikmiyorum.tez var diye.Samsungun yuruyus gosteren programi var ya cmt pzar nokta seklinde gosteriyo:))) evden cikmadim ki nerde yurucem

Gezmek onemli degil ama ben kendi ozbakimimi bile aksatmaya basladim. Bu beni rahatsiz ediyo en cok

çalışıyorum, evliyim iki küçük çocuğum var.
süper anneyim.
yemek de yapıyorum temizlik de.
her şeyimiz tıkırında.
müthiş sosyaliz, haftasonları arkadaşlarla buluşuruz. arada eşimle kısa kaçamaklar yaparız..
mutlaka birbirimize zaman ayırırız.
özel hayatımız mükemmel..

demek isterdim :)

başlıyorum..
çalışıyorum, evliyim, iki küçük çocuğum var.
süper falan değilim.
ev her zaman tertemiz değil.
yemek düzenimiz çocuklar için mecburen dengeli olmak zorunda.
bazen ıvır zıvır yemek istiyorum.. geçiştirmek istiyorum olmuyor.

asosyal olduk.. en büyük sosyalliğimiz kayınvalideye gitmek. bi de arada avmye gidip pişman olmak.
eşimle birbirimize zaman ayırmayalı çok uzun zaman oldu.
kimseye çocukları bırakamadık bugüne kadar. sinema tiyatro hayal..
özel hayatımız da çocuklar uyusun diye gözlerinin içine bakıyoruz.
uykusuzluktan yaşlandım :))

çalışıyorum, evliyim iki küçük çocuğum var.
süper anneyim.
yemek de yapıyorum temizlik de.
her şeyimiz tıkırında.
müthiş sosyaliz, haftasonları arkadaşlarla buluşuruz. arada eşimle kısa kaçamaklar yaparız..
mutlaka birbirimize zaman ayırırız.
özel hayatımız mükemmel..

demek isterdim :)

başlıyorum..
çalışıyorum, evliyim, iki küçük çocuğum var.
süper falan değilim.
ev her zaman tertemiz değil.
yemek düzenimiz çocuklar için mecburen dengeli olmak zorunda.
bazen ıvır zıvır yemek istiyorum.. geçiştirmek istiyorum olmuyor.

asosyal olduk.. en büyük sosyalliğimiz kayınvalideye gitmek. bi de arada avmye gidip pişman olmak.
eşimle birbirimize zaman ayırmayalı çok uzun zaman oldu.
kimseye çocukları bırakamadık bugüne kadar. sinema tiyatro hayal..
özel hayatımız da çocuklar uyusun diye gözlerinin içine bakıyoruz.
uykusuzluktan yaşlandım :))
belki süper değilsiniz ama çooooookkkkk tatlı bi annesiniz sanki, öyle hissettim :KK68:

Ya herkesin yetisebildigini kim soyledi ;)
Yetisemedikleri seyler elbet oluyordur ama su da bir gercek insanlarin hayatlari kosusturmayla geciyor o da cok sevimsiz. Simdi ben her gun ise gitmiyorum ama bazi calismalarim var meslegimle ilgili. Onlara ugrasiyorum,bir yerde gonullu calisanim,tiyatro kulubune gidiyorum,egitime gidiyorum,cocuk var koca var. annem yalniz yasiyor ona vakit ayirmaya islerini halletmeye calisiyorum ve yoruluyorum. Tam zamanli calissam bu kadar yorulmam diyorum bazen ama ona da cocugu goturemem. Kafamda deli sorular var yani

evliyim bir çocuğum var
sabah 8de evden çıkıp akşam 7de giriyorum
çoğunlukla 2 günde bir yemek yaparım (2 günlük yapıyorum yemekleri)
cumartesi yemek de temizlik de yapmam dışarıda yeriz dışarıda olduğumuz için de gözüme batmaz evin pisliği
pazar öğlene kadar temizlik yaparım bi de yemek o kadaar
bakımım için de kızım uyuduktan sonra yaparım
evim hiçbir zaman tertemiz ve aşırı düzenli olmadı ya da hiçbir zaman 2den fazla çeşit yemek yapmadım ama kendi bakımımı ihmal etmemeye çalıştım çünkü aç kalınca ya da ev düzensiz olunca mutsuz olmuyorum ama kendimi bakımsız hissedince mutsuz oluyorum
tabii bütün bunların yanında uykusuz ve yorgun bir kadınım çünkü birşeyler için uykumdan feragat ediyorum haftaiçi 6da haftasonu da max 8.30da kalkıyorum

Babamla yasiyorum. Benim yemek olayi sıkıntılı. Bi öğün aksatinca kilo veriyorum hemen. Ki cok zayifim. Insanliktan cikiyorum. Farkindayim ben de cok bisey yok gibi. Ama tembellik mi yapiyorum anlamadim

önce tahlillerini yaptır sonra bir vitamın al , kendıne gelirsin

Haftanın 6 tam günü sabah 7 akşam 7 çalışıyorum
Bir küçük çocuğum var
Yemek mecburen yapılıyor ve çamaşır olayı hiç bitmiyor o da mecburen mecburen mecburiyetten
Pazar günü temizlik mi , yemek mi , çocuğu dışarı çıkarmak mı , çocuğun öz bakımımı mı ya da kendi bakımım mı
Ev saldım çayıra mevlam kayıra:halay:

ben yetişemiyorum yetişenler büyük ölçüde yardım alıyor ailelerden ya da temizlikçi vs, hazır alabiliyolar yemeği falan kasmıyolar çok o yüzden biz yetişiyolar sanıyoruz belki de

Akşamdan ertesi günün giysilerini,takılarını hazırlayıp ojelerini o giysiye uyumlu süren arkadasim vardı.:süslü:Benim giyinme anlayışım üstüme mevsime uygun birseyler geçirmekten ibaret.Bakimimi kuaförde yaptırıyorum.Calisirken yarım saat erken kalkıp saçımı yapardım.Yemek olayını 2 günlük hazırlıyorum hafta ortasında bir kez balık yaparım.Hafta sonu gezdir /yedir beni Sebastian:KK72:Bu arada Yuksek lisans olayını evlilikten önce halletmeniz iyi olmuş.

Sosyal hayatim da sifir biliyo musun. Haftasonları evden asla cikmiyorum.tez var diye.Samsungun yuruyus gosteren programi var ya cmt pzar nokta seklinde gosteriyo:))) evden cikmadim ki nerde yurucem

Gezmek onemli degil ama ben kendi ozbakimimi bile aksatmaya basladim. Bu beni rahatsiz ediyo en cok
peki verimli çalışıyo musun

Bende öyleydim bir zamanlar. Yaşlı bir babam vardı onla yaşıyordum. Okulum 2 saat uzaklıktaydı. Oraya taşınamıyordum babam gelmek istemiyordu, bende onu bırakamıyordum. Okul, yol, ev işleri, yemek, eve alışveriş derken pert oluyordum. Çok iyi anlıyorum seni. Okul ne zaman bitti o zaman rahatladım biraz. Seninde tez bitince rahatlarsın.

Evli kucuk cocuklu isine 1 bucuk saatte giden ben bu sabah yasadigim stresi gorsen.arkamdan anne gitmee diye aglayan cocuk bir yandan parayi unutmusum evde.. yolda Allah razi olsun bir teyze verdi yol parami.esime cabuk bana para ayarlaaa diye yolda arabayi durdurup esimden aldim parayi.boyle zamanlarda ne isin var yollarda otur evinde kadinin yeri evidir diyom..

Back
X