- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.311
- 598
- Konu Sahibi Latinachica
Başlığı kk kadınlarının bir günü diye değiştir bence :))
Hayatımın en şanslı kısmı çocuklarımın başka çocuklar gibi 6-7 de kalkmaması sanırım
9 da uyanıyorum.
Çocuklar yatakta aaaaa ööööö diye bağırıp sabah keyfi yaparken 10 dklık duş alıyorum.
3 yaş ve 7 aylık iki çocuğun üstünü giydir. Altını değiştir, elini yüzünü yıka. Kahvaltısını hazırla, yaptır. Mutfağı topla. Saat 12 oluyor.
Küçüğü öğle uykusuna yatırıp büyük ile vakit geçiriyorum. 1-1.30 gibi uyanıyor diğeri ve öğle yemeği rutini başlıyor yaklaşık 3 e doğru bitiyor.
Bu Arada da
Çamaşır yıka, as, ütüle işlerini araya sıkıştırıp 3-5 dklık periyotlar haline bitirmeye çalışıyorum.
Akşam üstü akşam yemeği için yarım saat yada 1 aaate ihtiyacım oluyor bu sorada ara öğün bilmem ne derken oturduğum bir dakika yok.
Eşim erken geldiği bir gün evi süpürüyor.
Haftasonu da birlikte temizlik yapıyoruz
Pazar günü 1-2 saat hafta içi yemekleri için on hazırlık yapıyorum.
Haftada 2 akşam uzun uzun banyo yapıyorum (en büyük lüksüm)
Akşamları çocuklar 10 da uyuyor bazen ayağımda vs 12 ye kadar yanlarından ayrılamadığım oluyor.
Ama her gece 12-3 arasını kendime ayırıyorum.
Kendime vakit ayırmadığımda delirecek gibi oluyorum. Bir şeyler okumaya, bir şeyler yazmaya ve izlemeye ihtiyacım var. Kendimden vazgeçmemek için uykumdan vazgeçiyorum :)
Ve bunları 2 şehirde 2 evde yapıyorum.
Bazen 3 gün bazen 15 günde bir ev değiştirmiş oluyoruz.
Haftada 2 akşam dışarı çıkıyoruz. Yemek işi üzerimden kalkmış oluyor en azından.
Eğer ailelerin olduğu şehirdeysek onlara gidiyoruz ara ara. Gündüzden gidip çocuklardan birini anneme bırakıp dışarı kaçtığım da oluyor bazen.
Sabit kalamadıgımız için yardımcı alamıyorum.
Geçen hafta psikiyatr dan randevu aldım tahammülüm çok azaldığı için sinirli biri olmaya başladığımı düşündüm, gitmeye vakit bulamadım
gitsem de adam ne diyecekti emin değilim.
Hayatımda eşime ayırdığım vakit uyumadığım gece saati yada çocuklar 10 da uyuduysa o vakit.
Gece de zaten saat başı uyanıyorlar o da ayrı :)
Durum bu :) gun 28 saat olmalı benim için. Ama o zaman da 32 olsun isterim.
Yetişmiyor. Yarı göçebe 2 çocuklu hayat benimki :)
Yetişen olduğunu da sanmıyorum :)
Hayatımın en şanslı kısmı çocuklarımın başka çocuklar gibi 6-7 de kalkmaması sanırım
9 da uyanıyorum.
Çocuklar yatakta aaaaa ööööö diye bağırıp sabah keyfi yaparken 10 dklık duş alıyorum.
3 yaş ve 7 aylık iki çocuğun üstünü giydir. Altını değiştir, elini yüzünü yıka. Kahvaltısını hazırla, yaptır. Mutfağı topla. Saat 12 oluyor.
Küçüğü öğle uykusuna yatırıp büyük ile vakit geçiriyorum. 1-1.30 gibi uyanıyor diğeri ve öğle yemeği rutini başlıyor yaklaşık 3 e doğru bitiyor.
Bu Arada da
Çamaşır yıka, as, ütüle işlerini araya sıkıştırıp 3-5 dklık periyotlar haline bitirmeye çalışıyorum.
Akşam üstü akşam yemeği için yarım saat yada 1 aaate ihtiyacım oluyor bu sorada ara öğün bilmem ne derken oturduğum bir dakika yok.
Eşim erken geldiği bir gün evi süpürüyor.
Haftasonu da birlikte temizlik yapıyoruz
Pazar günü 1-2 saat hafta içi yemekleri için on hazırlık yapıyorum.
Haftada 2 akşam uzun uzun banyo yapıyorum (en büyük lüksüm)
Akşamları çocuklar 10 da uyuyor bazen ayağımda vs 12 ye kadar yanlarından ayrılamadığım oluyor.
Ama her gece 12-3 arasını kendime ayırıyorum.
Kendime vakit ayırmadığımda delirecek gibi oluyorum. Bir şeyler okumaya, bir şeyler yazmaya ve izlemeye ihtiyacım var. Kendimden vazgeçmemek için uykumdan vazgeçiyorum :)
Ve bunları 2 şehirde 2 evde yapıyorum.
Bazen 3 gün bazen 15 günde bir ev değiştirmiş oluyoruz.
Haftada 2 akşam dışarı çıkıyoruz. Yemek işi üzerimden kalkmış oluyor en azından.
Eğer ailelerin olduğu şehirdeysek onlara gidiyoruz ara ara. Gündüzden gidip çocuklardan birini anneme bırakıp dışarı kaçtığım da oluyor bazen.
Sabit kalamadıgımız için yardımcı alamıyorum.
Geçen hafta psikiyatr dan randevu aldım tahammülüm çok azaldığı için sinirli biri olmaya başladığımı düşündüm, gitmeye vakit bulamadım

Hayatımda eşime ayırdığım vakit uyumadığım gece saati yada çocuklar 10 da uyuduysa o vakit.
Gece de zaten saat başı uyanıyorlar o da ayrı :)
Durum bu :) gun 28 saat olmalı benim için. Ama o zaman da 32 olsun isterim.
Yetişmiyor. Yarı göçebe 2 çocuklu hayat benimki :)
Yetişen olduğunu da sanmıyorum :)