kucuk seylere takılmayın bence
desınler ya bana kılo almıssın desınler ne olcak
valla bıraz daha ılımlı olun esınızın aılesıne karsı
kazanan sız olursunuz yoksa uzuldugunuzle kalırsınız
yok yok aileyle ilgili bir sorunum yok evet abla napim aldım işte yaradı evlilk diyorum gülüşüp geçiyoruz. yoksa öyle tersleyemem ki kimseyi hele aileden olanları .
sabah tersledim diye çocugu ona bile kafam takık kaldı. depresyonluk değilim allahtan . durun kızlar ne ettiniz beni iyiyim ben pozitifim
bıde art nıyet aramayın bole seylerde...o zaman kuzenımın esının benı oldurmesı lazım :)
oooo neler derım ben ona guler gecer;oda bana der ama bırde su var bırımız bı yere gıtcek olsak hemn bırbırımızı caırırız
ne olursa olsun ben bıle dıorm kı kuzenımden kat kat fazla severım eşini...aldırmayın hosgorun dozu kacmadıkca bı sorun yok
en basıtı ablam bıle bana der kılo almısın eee onada mı kızayım
çok sinirim bozuldu sabah sabah öyle çok kilolu biri değilim evet bu aralar kilo aldım ama bu nedense benden fazla etrafımdaki insanları ilgilendiriyor. Görenler kadın veya erkek farketmiyor bu arada sen kilo almışsın. Az önce birini tersledim öyle sana ne deyip şimdi de üzülüyorum keşke terslemeseydim diye
ama arkadaşım sana ne yani sanane , sen kimsin ki bana kilo almışsın diyorsun. Siz böyle durumda olsanız biri size kilo almışsın dese ne cevap verirsiniz. öyle bir şey söylemek lazım ki bir daha hiç bir kadına kilo almışsın demeye cesaret edemesinler.
yakınlarım desin hatta biz kendi arkadaşlarımız arasında da yaparın geyiğini kıçına bak aşure kazanı gibi olmuş diye :) bunda art niyet yok ama çok çok alakasız biri söyleyince hop arkadaş diyorsun seni neden ilgilendiriyor.kırarım kafanı haaaa diyesim geliyor
ohhh ne ıı ıste gul gec bunlara bole
aldırma ole yapınca var ya bu kız ıyı nıyetlıyse kımseye sana laf soletmez
sende ona takıl sakalasın:)
ıyı olmana sevındım
ama bende evlıyım bende ılk zamanlar herseyı sıkıntı yaptım olan bana oldu
sımdı de dahaanlayıslı bakmaya calısıorm olaylara
bende işte ne bileyim asabım bozludu bir anda . diyet falan uğraşıyorum hergün spor yapıyorum ya beklediğim tepkiyi almayınca sinirlendim işte.
ama yine de bir daha söyleyen olursa diye orjinal cevaplar bulmak istiyorum :)
eşim kilolu sevio de kadın dedıgın ele gelmelıymıs de
ya zaten dogumdu cocukdu derken hepımız kılo alcaz
ne var bunda
heee bak ne de bılıomusun
olunce hepımız iskelet kalcaz zaten bırakta kılolu zamanlarımın tadını cıkarayım de
asudecimğim zaten takımıyorum benim takıldıgım nokta samimi olmadıgım insanların yorum yapması.
o bahsettıın kısı artık senın kuzenın
samımısınız zaten artık mecburen :)
o senı yakın gorduu ıcın de soluo olabılır
ay valla sen benım kuzenımın esının yerınde olsan oldururdun benı kesın
dogum yaptı kız sısko oldun dedım zayıfla dedım;gelin dedım bana yemek hazırla dedım
kı bende ona elım
oda benım evıme gelıo camı sıl dıe takılıo vs vs
ben onu cooook sevıorm ınansevdıım ıcın zaten bole soluorm takılıorm nazım gecıo dıe,
yanlış anlamışsın canım bugun sinir olduğum kişi iş yerinden biri ailedekilere takılmam öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?