- 2 Temmuz 2018
- 2.204
- 2.676
- 133
- Konu Sahibi youonlyliveonce
Yazacağım özellikler mevcutsa zaten sevmesinler.iyiakşamlar herkese. 29 yaşındayım. Kendine davranışlarına dikkat eden herkesin bakımlı ve güzel bulduğu eğitimimi tamamlamış iyi bir işte çalışan biriyim. İnsanlara karşı her zaman sevecen ve iyiyimdir kötü kalpli biri asla olmadım ama uzun zamandır farkında olduğum ve aşamadığım bir sorun var nedenini asla anlamıyorum ama insanlar beni sevmiyor arkadaşlarımdada sosyal hayatımdada üzerimde çok olumsuz bir durum söz konusu. Her zaman bir mesafe koyuluyor araya itici bir davranışta bulunmuyorum asla aksine yanlış anlaşılmamak için dikkatli davranıyorum ama olmuyor lütfen bana yardım edin ben bu işin içinden çıkamıyorum örnek vereyim normalde beğenilen biriyimdir ama yıllardır kimsenin yüzüme baktığı bile yok iş dışında sosyal hayatım kalmadı. Geçen gün tanıdıklar vasıtasıyla görücü gelenler bile sanki kaçarcasına gittiler ne oluyor anlamıyorum bana destek verin ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun
1.dedikodu yapamıyorsunuz yada haz etmiyorsunuz
2.başkasının arkasından konuşamıyorsunuz hep iyi tarafini düşünüyorsunuz.
3.bazen yanlız kalmak istiyorsunuz insanlar size sıkıcı yada bunaltıcı geliyor .
4.herkes gibi herşeyimizi ortaya koyup konuşamıyorsunuz.
5.arayı bulma herşeyin iyi olması gibi bir alışkanlığınız varsa .
6.odaklanıp bir noktaya bakıyorsanız biri konuşurken yada çok sevecen yaklaşıp herşeyine tebessüm ediyorsanız.
7.çirkef olamıyorsanız.
8.bir insanın hayatını bitirecek sözler edemiyorsanız
Normaldir insan kendine benzediği insanı çekermiş. Boşver insanlıktan çıkıp bir pislik olmaktansa sen sen ol bırak onlarsız da nefes alabilirsin onlarsız da yasaya bilirsin .ailen esin çocuğun varsa sadece onlarla iyi ol 3 günlük insanların niye böyle niye şöyle davranıyorlar diyip kendini yeme bence.