insanlar neden böyle ben neden böyleyim

bayan-suslu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
421
497
18
nasıl başlayacağımı bilmiyorum. ben artık insanlardan sıkıldım. artık kimseyle arkadaş olmak istemiyorum.yeni insanlar tanımak bir ortama girmek istemiyorum.
benim 2 tane samimi arkadaşım var. vardı ya da. hala var mı emin değilim. aynı ilçede yaşadığım arkadaşım başka şehirden buraya geldi. ailesinin yanına burda çalışıyor artık. gelmeden önce yok şunu yaparız yok şöyle yaparız diyen insan başka arkadaş bulunca değişti. onun burda benden başka görüştüğü arkadaşı yoktu. sürekli buluşmak,plan yapmak için ben çabalamaya başladım. yada bugün bir şeyler mi yapcaz. ben yapıyoruz dimi diye sorardım ona göre kendimi ayarlamışım ben. yok ben gelemiyorum şöyle oldu böyle oldu türlü bahaneler. en son ki olayı anlatayım. ben 2 hafta izne ayrıldım x şehrine gitcektim buluşalım dedim gitmeden tamam dedik yemek yiyelim filan plan yapıldı. yemek yiyelim diyen de kendiydi. ben de o gün yazdım buna napıyosun filan. dediği şu biz bugün senle buluşcaktık dmi canım hastayım. kötüyüm filan tamam dedim hastalık sonuçta ama ertesi gün başka arkadaşıyla pek güzel foto çekilip ınstaya yükleyebiliyor. nasıl hastaydı nasıl benle buluşamıyodu. neyse dedim gittim orda son gün ınstaya son günüm diye foto attım artık gel demiş. bende geliyorum dedim. geldim ama hiç ses seda yok. inat ettim ben bu sefer yazmıcam sormucam bakıyorum sürekli o samimi arkadaşıyla. yani tabi başka arkadaşı olabilir ona bir şey dediğim yok ama bana böyle yapıp başkasına böyle yapınca insan kötü oluyor. o kız yokken ben vardım. cenazesi oldu ilk ben koştum. akşam kötüydü gel dedi ben gittim. ama gerçekten kendimi enayi yerine konmuş hissediyorum.
aynı şekilde diğer arkadaşımda. o şehirde yaşıyor 2.5 saat mesafe var aramızda. abimlerde şehirde yaşıyor. abimlere her gittiğimde ben buluşalım derim hadi görüşelim geldim ben derim. ben yazarım sürekli. yani her şeye ben atlarım salak gibi. kendimi geri çektim yazmadım uzun bir süre geçen kandil mesajı atmış. ben de sitem ettim uzun zamandır konuşamadık dedim. bu insanla da bi plan yapınca ben yazarım yapıyoruz dimi diye yani ben sormadan söylemezler ben gelemicem diye. yani niye böyle ben gelemicek olursam önce ben kendim haber veririm. gelipte o insanın sormasını beklemem. o insan sorunca ben gelemicem demem. yani 2 si de aynı. ve ikisinden de kendimi geri çektim. bunları gördükçe artık arkadaş filan istemiyorum hayatımda sorun bende mi bendeyse senin hatan bu deyin yapmayayım. çok uzun olduysa kusura bakmayın. teşekkürler.

Ben insanların böyle olduklarını anlayınca ilişkimi minimuma indiriyorum. Değerli zamanımı haketmeyenler için harcamama gerek yok.

belliki onlar kendine baska bi yol cizmis sizde birakin ne halleri varsa gorsunler.herkesin oncelikleri farklidir siz onlar icin birinco oncelik degilsiniz butun mesele bundan ibaret

Ben insanların böyle olduklarını anlayınca ilişkimi minimuma indiriyorum. Değerli zamanımı haketmeyenler için harcamama gerek yok.
aynen öyle. ama haksızlık gibi geliyor. dengesiz davranıyorlar. gel artık diyo. gelince de hiç arayıp sorma yok. şuan mesela eski iş yerinden arkadaşım var. kız ınstadan yazardı sürekli 1 ay olmuştur buluştuk. ona yazmak istiyorum ama içimden gelmiyor artık o da böyle olursa diye. korku oluştu ben de bu durum yeni insanlar yeni arkadaşlar edinmek gelmiyor içimden.
belliki onlar kendine baska bi yol cizmis sizde birakin ne halleri varsa gorsunler.herkesin oncelikleri farklidir siz onlar icin birinco oncelik degilsiniz butun mesele bundan ibaret
aynen ama bu dengesiz tavırlara anlam veremiyorum. ben de artık bıraktım ne halleri varsa görsünler.

Back
X