İnsanlar neden böyle, bende mi yanlış bir şeyler var

Can ciger kuzu sarmasi

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2018
208
210
18
30
Herkese merhaba
Hemen hemen 2 haftadır yeni görüştüğüm biri vardı. Gayet iyi gözüme gönlüme hitap eden. Tam sevgili diyemeyiz ama benimle flört etmek istiyordu belli flörtöz konuşmalar falan neyse. Dün facebook profiline bakayim dedim. Bir kız gözüme takıldı profiline baktım bide ne göreyim bu kişiyle 2017den beri nişanlıymış. Ben şok!! Hemen bir kaç birsey yazip engelledim. İnsanlar neden böyle, sadık olmayı bilmiyorlar. Gerçekten canım çok sıkıldı .Hep bana mı denk geliyor böyleleri . Daha öncesinde de aldatıldım . artık sorunu kendimde aramaya başladım. Acaba bende mi yalancı biriyim ya da en iyisini bulmaya calisirken aslinda yanlış kişilere mi denk geliyorum ya da uzaktan bakınca saf mı görünüyorum .off bilmiyorum kızlar

Birinden hoşandığımda onunla ilgili her ayrıntıyı didik didik ederdim. Bence adam senin bunu zaten araştırıp gördüğünü buna rağmen onunla konuştuğunu düşünmüş olabilir. Sadece flörtleşip heyecan yaşamak istemiştir. Zaten belli ki ahlaksız hem nişanlı hem seninle arkadaşlık sınırını aşan boyuta geçmiş.

Birinden hoşandığımda onunla ilgili her ayrıntıyı didik didik ederdim. Bence adam senin bunu zaten araştırıp gördüğünü buna rağmen onunla konuştuğunu düşünmüş olabilir. Sadece flörtleşip heyecan yaşamak istemiştir. Zaten belli ki ahlaksız hem nişanlı hem seninle arkadaşlık sınırını aşan boyuta geçmiş.
Kendi profilinde yazmiyor nisanlı olduğu. Onu kapatmış . tamamen tesadüf eseri gördüm. Allahın sevdiği kuluymuşum

flört ediyor dediğiniz nasıl mesajlardı mesela?? benim eski sevgilim de arkadaş edinmek için bahane bulup konuşurdu kızlarla, erkeklerle de konuşurdu yani yeni insanlar tanımayı seviyormuşmuşmuş.....çoğuyla da yanımda konuşurdu ama ayrılık sebebimiz bu oldu zaten, ona arkadaşça gelen konuşmaları karşı taraflar çok normal olarak flört gibi anlar diyordum o da flörtlük mesaj böyle mi olur diyordu. nolursa olsun ben bu durumu kaldıramadım tabii, o da gitti. 4 yıllık ilişkim bitti

Back
X