İnsanlar neden böyle ya :(

Delikadinnn

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
644
562
23
30
Merhaba arkadaşlar
Bu insanların saçma eleştirilerinden dolayi dışarı çıkmak dahi istemiyorum. Ben hamleyim ve vücudum normal olarak değişti yani neden bu insanları bu kadar çok ilgilendiriyor anlamıyorum.napıyım bende istemiyorum bu kadar kilo almayi kendimi çok çirkin hissediyorum vücudum çatlaklar içinde ne kadar kremlesemde oluyor işte. göğüslerim büyüyor elimde olan bişey değil engel olamıyorum malesef.aynaya bakmak dahi istemiyorum.eşim bu konuda bişey demiyor ama dışardan eleştiri aldıkca moralim bozuluyor.yok çok kilo almissim.yok göğüslerim çok büyümüş.napıyım ya anlayamıyorum elimde değil hep böyle çirkin mi olacam ben

Çok kilo almak ve göğüslerin büyümesi çirkinlik değil ki, hamileliğin bir süreci ve ilk böyle hamile de siz değilsiniz, ilk eleştirilen de..... Çok kilo almamaya baksanız daha iyi olur tabi sağlığınız açısından. Çevreniz mankenlerle çevrili değilse hiç kulak asmayın eleştirilere. Sağlığınıza dikkat edin yeter.

daha bu ne bı dogur bak neler duyacaksın takma kafanı
agzı olan konusur

benı komsum her gorusunde dogurmadın mı sen daha derdı gerızekalı sankı gunluk dogum kampı var gıdıp bı kosu dogurup gelıcem

bırıde bana aaaa ne kadar sısmanlamıssın demıstı
hamılelıgım boyunca 12 kılo verdım karnım son 3 ay bellı oluyordu normal kendı kıyafetlerımı gıydım hamılelıgım boyunca

yanı bı kısım ınsanların kafası degısık cok ta sey yapmamak lazım

hayırlı dogumlar

Elestirilerin sacma oldugu kadar boyle dusunmende sacma..
Kendini uzme herkesin yasadigi normal seyler..buyuk kizima hamileyken vucud cok bozulmustu ve 85 kilo olmustum herkes bebegin ikiz gizliyorsun diyordu dogumdan bir yil sonra guzel fizigimr tekrar kavustum cok sukur..
Suanda sadece iki kilo aldim cok az gobegim var hamile oldugum bile cok belli degil bu sefer millet buna takiyor tabi ben halimden memnunum

Ya ne alaksi var bundan daha normal ne olabilir sana bunu diyenler hicmi kendiletine bakmiyorlar onlar hamile olunca fitmi kaliyorlar

hayir tabiki kilolu kalmayacaksiniz,gogusleriniz de o derece buyuk kalmayacak merak etmeyin
evladiniz saglikla dogsun inanin dikkat ederseniz tas catlasa 1 senede toparlarsiniz kendinizi.
o catlak olayi da gercekten sans isi,yani sadece genetik degil..eger genetik yatkinliginiz varsa normal nemlendiriciler catlagi onlemez,ozel urunler kullanmaniz gerek..

Onu söyleyen gerizekalılara "vücudumla para kazanmadigim icin cok sorun etmiyorum ama siz neden bu kadar takıntı yaptiniz ki?" De. Arkadasim sen dunyaya insan getiriyosun. Cirkinlesmek ne demek ya? Bunu soyleyen beyinsizler seni kiskaniyo demektir. Ayy nasil sinir oldum ya. Sanki butun ulke Adriana Lima da kadinlar birbirinim kilosunu elestiriyo!

Hamile olmasan. Cocuk yokmu diye sorarlae. Aman elalame bakarsan.
Kendileri sutten cikma ak kasik baskari uzun sapi armutun copu yaparlar.
Bosverin..
Banada taaa istanbuldan buraya bebek yokmu diye soruyorlar.

Bosveerr

Dogumdan en fazla bir sene sonra eskisi gibi olacaksin. Ben de hamileyim. Ama az dusun bunlari hepsi gecici. Laf diyenle muhattap bile Olma. Densizler

Agzi olan konusur. Iki hamileligimde de 8 kilo aldim,kasitli olmadi tabi bu.. ilk bebegim biraz zayif dogdu,ikincisinde dogumhanenin yerini sormaya gittik kayinvalidemle. Hemsireler ne icin geldiniz dediler,dogum yapicam dedim sok oldular,aa ne guzel hic kilo almamisniz harika bi fiziginiz var falan dediler,kayinvalidem hemen hopladi ordan; keske kilo alsaydi,bebek zayif dogacak dedi! ( gayet normal bi kilo dogdu) saka gibi ama herkes konusur,sallamayin cok da yani.. Allah saglikli sihhatli kucaginiza almanizi nasip etsn ins

Hiç kafaya takmayın.

Başkalarına ne sizin çatlağınızdan, büyüyen memelerinizden, bunlar sizin elinizde olan şeyler değil vücudunuzun doğal olarak sürece verdiği tepkilerin sonucu diyeceğim ama bazı insanlar ağzı olduğu için her şeyi söylemeyi hak görüyor kendine.

Daha bugün markette yanımda reyona bakarken iki kadın hamile mi, göbeği mi çıkmış diye kendi aralarında konuşuyordu. Dönüp "Gaz göbeği var mı çıkartmak için tavsiye ettiğiniz bir yöntem? " dedim, dönüp bir şey diyemeden gittiler.

Siz de kendinizi sorgulayacağınıza yapıştırın lafı gitsin.

Ya canım sen karnında karpuz mu taşıyorsun ?hamilelikte bu saydıkların bi senin başına mı gelmiş ?hayır herkesin başına geldi ve emin ol o boşboğazlar sadece senin etrafında yok benim karnım o kadar büyüktü ki vücuduma göre densiz kaynımın "ya yenge karnında kocaman oldu ne zaman doğacak bu bebek ?"diye saçmaladığını bilirim o yüzden sıkma canını en güzel günlerini heba etme boşyere

Valla bende kilo aldim ama gayette mutluyum cunku icimde benimle buyuyen bir bebis var simdi kila almazsam ne zaman alicam bosver cnm hic takma kafani veriliyor cunku dogum kilolari

1 sene emzirince normale döner siniz sıkmayın kendinizi ve genel genetik sıkıntı yoksa. varsa kötü

Hiç kendini eve kapatma
Hiç kendini eve kapama o kadar şanslısın ki bi bebeğin olacak ve hamilelik hiç bi kadını çirkinleştirmez aksine nur gelir yüzüne senin göğüslerine laf eden insanlar eminim ki göğuserinin küçüklüğünden yakınan insanlardır.allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebeğini

Amin canım bebeğimin olmasını çok istiyordum çok şükür ki Rabbim verdi. Fakat bu hamilelik psikolojisimidir nedir duygular alt üst durumda

Amin canım bebeğimin olmasını çok istiyordum çok şükür ki Rabbim verdi. Fakat bu hamilelik psikolojisimidir nedir duygular alt üst durumda
Bende 1.5 yıldır evliyim bebeğim olmadığı için nasıl bi psikolojide olduğunu bilemiyorum allah yardımcın olsun demekten başka bişey gelmiyo elimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…