- 18 Ocak 2016
- 644
- 562
- 23
- 30
- Konu Sahibi Delikadinnn
-
Ya canım sen karnında karpuz mu taşıyorsun ?hamilelikte bu saydıkların bi senin başına mı gelmiş ?hayır herkesin başına geldi ve emin ol o boşboğazlar sadece senin etrafında yok benim karnım o kadar büyüktü ki vücuduma göre densiz kaynımın "ya yenge karnında kocaman oldu ne zaman doğacak bu bebek ?"diye saçmaladığını bilirim o yüzden sıkma canını en güzel günlerini heba etme boşyereMerhaba arkadaşlar
Bu insanların saçma eleştirilerinden dolayi dışarı çıkmak dahi istemiyorum. Ben hamleyim ve vücudum normal olarak değişti yani neden bu insanları bu kadar çok ilgilendiriyor anlamıyorum.napıyım bende istemiyorum bu kadar kilo almayi kendimi çok çirkin hissediyorum vücudum çatlaklar içinde ne kadar kremlesemde oluyor işte.göğüslerim büyüyor elimde olan bişey değil engel olamıyorum malesef.aynaya bakmak dahi istemiyorum.eşim bu konuda bişey demiyor ama dışardan eleştiri aldıkca moralim bozuluyor.yok çok kilo almissim.yok göğüslerim çok büyümüş.napıyım ya anlayamıyorum elimde değil hep böyle çirkin mi olacam ben
Hiç kendini eve kapama o kadar şanslısın ki bi bebeğin olacak ve hamilelik hiç bi kadını çirkinleştirmez aksine nur gelir yüzüne senin göğüslerine laf eden insanlar eminim ki göğuserinin küçüklüğünden yakınan insanlardır.allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebeğiniMerhaba arkadaşlar
Bu insanların saçma eleştirilerinden dolayi dışarı çıkmak dahi istemiyorum. Ben hamleyim ve vücudum normal olarak değişti yani neden bu insanları bu kadar çok ilgilendiriyor anlamıyorum.napıyım bende istemiyorum bu kadar kilo almayi kendimi çok çirkin hissediyorum vücudum çatlaklar içinde ne kadar kremlesemde oluyor işte.göğüslerim büyüyor elimde olan bişey değil engel olamıyorum malesef.aynaya bakmak dahi istemiyorum.eşim bu konuda bişey demiyor ama dışardan eleştiri aldıkca moralim bozuluyor.yok çok kilo almissim.yok göğüslerim çok büyümüş.napıyım ya anlayamıyorum elimde değil hep böyle çirkin mi olacam ben
Amin canım bebeğimin olmasını çok istiyordum çok şükür ki Rabbim verdi. Fakat bu hamilelik psikolojisimidir nedir duygular alt üst durumdaHiç kendini eve kapatma
Hiç kendini eve kapama o kadar şanslısın ki bi bebeğin olacak ve hamilelik hiç bi kadını çirkinleştirmez aksine nur gelir yüzüne senin göğüslerine laf eden insanlar eminim ki göğuserinin küçüklüğünden yakınan insanlardır.allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebeğini
Bende 1.5 yıldır evliyim bebeğim olmadığı için nasıl bi psikolojide olduğunu bilemiyorum allah yardımcın olsun demekten başka bişey gelmiyo elimdenAmin canım bebeğimin olmasını çok istiyordum çok şükür ki Rabbim verdi. Fakat bu hamilelik psikolojisimidir nedir duygular alt üst durumda
Ne diyeceğimi bilemedim. Sağol canım inşallah en kisa zamanda seninde bir bebeğin olur.Bende 1.5 yıldır evliyim bebeğim olmadığı için nasıl bi psikolojide olduğunu bilemiyorum allah yardımcın olsun demekten başka bişey gelmiyo elimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?