İnsanlar neden böyle ya :(

Hamilelikte 12 kiloyu nasıl verdiniz acaba????
asırı mıde bulantısından oturu hıc bırsey yıyemeyerek
haftada 3 gun mutlaka serum alıyordum o benı ayakta tutuyordu
dıyete gırmedım yanı

ama benım bı akrabam dıyete gırdı
kıloluydu hamıle kaldıgında
dıyetısyenle gorustu cok saglıklı beslendı hergun duzenlı yurudu
7 kılo vermıstı kendısıde dogum yaptıgında hamıle kaldıgından zayıftı

Cok geçmiş olsun. Bende kilo almak istemiyorum bu süreçte, kilom fazla zaten, dedim bi yöntem varsa uygulayayim ben de diyetisyene gidiyorum ama listeye uymak sıkıcı geliyor maalesef

çocuğunuzu bir kucağınıza alın herşeyi unutacaksınız
merak etmeyin onunla ilgilenecem derken bir bakmışsınız eski halinize dönmüşsünüz
sadece yemeyi fazla abartmayın yeter

Şu an hayatının en güzel dönemini yaşıyorsun.Bence tadını çıkar

Herkes begenilmek sevilmek için adriama lima olmak zorunda değil. Siz tam tersi kendinizle gurur duyun. Çünkü insanların beğenmediği o ğöğüslerle çocuk emziriyorsunuz. Eleştirdikleri vücutla Allah'ın verdiği bir canlıyı doğurdunuz. Kendinizi toparlayınca da yazilin bir spora 3-4 ay içinde mis gibi olursunuz :)

boşveeer hiç takma kafana böyle şeyler hamileliğinizin tadını çıkarın hayırlı doğumlar diliyorum

insanların sana kendini kötü hissettiren düşüncesiz zihniyet ürünü cümlelerinden daha çirkin olamazsın. net.

Zamanla çatlaklarda silinip gidiyor dert etme canım kendine sen sağdan soldan duyduğun olumsuz yorumları duymazdan gel ağzı olan konuşuyor işte Rabbim sağlıkla kucağına bebeğini hayırlısi ile almayı nasip etsin inşallah amin

Hamileyken bu belirtilerin tam tersi mi oluyor yoksa ?? sorun onlara onların evlatlarını leylekler mi getirmiş ????
Önemli olan yavrunuzun ve sizin can sağlığınız.

Ben hamilelere bayılıyorum çok güzel çok tatlı oluyorlar. Eminim sizde öylesinizdir:) kadına en çok yakışan şeylerden biri. Siz bakmayın başkalarına

canım ebru şallı vardı..onunda çocukları büyüdü :))))
Ama o kadının kendiyle uğraşmaktan başka bir işi yok. Ev işi bile yaptığını düşünmüyorum. Zamanını sadece kendine ayıran her kadın çok fit olur eminim :)

Ama o kadının kendiyle uğraşmaktan başka bir işi yok. Ev işi bile yaptığını düşünmüyorum. Zamanını sadece kendine ayıran her kadın çok fit olur eminim :)

Birilerine, ayy cok zayif, ay cok sisman demek gereksiz ama her hamile mutlaka 20 kilo alır, aldiginıda veremez kolay kolay gibi bir anlayiş var.
Benim annem hamileliginde asiri sismanlamamis mesela, keza halamda öyle. Hatta halamın 2. hamileliginide bizzat gordum yine asiri sismanlamadi, dogum kilolariylada dolasmadı.
Kaç yaşında kadınlar, annem hala 50 kilo. Bunu yapmak zor bisey degil.
Butun işi gücü birakip kendinle ugrasmanda gerekmiyor. Annem evinin isinede yapiyor, işede gidiyor hala. Kilolu olmamak icin butun isi gucu birakip spor salonunda yatip kalkmaya gerek yok.

Bizde her kadın minyondur ablam hamile kalınca tombik oluvermişti. 2 sene oldu doğuralı sanki yeniden doğmuş gibi çıtır hatun oldu. Hamilelikte ne kadar yediyse sonrasında danslar,yürüyüşler derken eridi gitti. Siz de kulak asmayın bebek doğsun yine eski halinize dönersiniz.

göğüslerin çok büyümüş nedir yatabi ki büyüyecek süt bezleri gelişiyor, bebeği emzirceksiniz. hem bu gayet de güzel bişi bence kadın olarak

eşiniz bence böyle de beğeniyordur sizi. erkeklerin hamile bayanları çekici bulduklarını okumuştum.

ee geriye kalanlara da poh yemek düşer. bence dekoltenizi kıskanmışlar

ay ne gerizekalı insanlar ya hamilesin yani nasıl olmanı bekliyorlardı.. hiç kulak asma bebeğini ve sağlığını düşün sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…