- Konu Sahibi Delikadinnn
-
asırı mıde bulantısından oturu hıc bırsey yıyemeyerekHamilelikte 12 kiloyu nasıl verdiniz acaba????
Cok geçmiş olsun. Bende kilo almak istemiyorum bu süreçte, kilom fazla zaten, dedim bi yöntem varsa uygulayayimasırı mıde bulantısından oturu hıc bırsey yıyemeyerek
haftada 3 gun mutlaka serum alıyordum o benı ayakta tutuyordu
dıyete gırmedım yanı
ama benım bı akrabam dıyete gırdı
kıloluydu hamıle kaldıgında
dıyetısyenle gorustu cok saglıklı beslendı hergun duzenlı yurudu
7 kılo vermıstı kendısıde dogum yaptıgında hamıle kaldıgından zayıftı
canım ebru şallı vardı..onunda çocukları büyüdü :))))hamile olup da sıfır beden kalmayı başaran kadın varsa gelsin onun çocuğuna ben bakıcam.
bu insanlar da bi hoş gerçekten
Şu an hayatının en güzel dönemini yaşıyorsun.Bence tadını çıkarMerhaba arkadaşlar
Bu insanların saçma eleştirilerinden dolayi dışarı çıkmak dahi istemiyorum. Ben hamleyim ve vücudum normal olarak değişti yani neden bu insanları bu kadar çok ilgilendiriyor anlamıyorum.napıyım bende istemiyorum bu kadar kilo almayi kendimi çok çirkin hissediyorum vücudum çatlaklar içinde ne kadar kremlesemde oluyor işte.göğüslerim büyüyor elimde olan bişey değil engel olamıyorum malesef.aynaya bakmak dahi istemiyorum.eşim bu konuda bişey demiyor ama dışardan eleştiri aldıkca moralim bozuluyor.yok çok kilo almissim.yok göğüslerim çok büyümüş.napıyım ya anlayamıyorum elimde değil hep böyle çirkin mi olacam ben
Ama o kadının kendiyle uğraşmaktan başka bir işi yok. Ev işi bile yaptığını düşünmüyorum. Zamanını sadece kendine ayıran her kadın çok fit olur eminim :)canım ebru şallı vardı..onunda çocukları büyüdü :))))
Ama o kadının kendiyle uğraşmaktan başka bir işi yok. Ev işi bile yaptığını düşünmüyorum. Zamanını sadece kendine ayıran her kadın çok fit olur eminim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?