Kadın fikrini söylemiş eşinizde cevabını vermiş . Bende dışardan fit bşr bey ve yanında şişman birini görsem düşünürüm ne alaka diye . Çok takmayın insanların ne dediklerini
Kadın fikrini söylemiş eşinizde cevabını vermiş . Bende dışardan fit bşr bey ve yanında şişman birini görsem düşünürüm ne alaka diye . Çok takmayın insanların ne dediklerini
Şişmanım ben dedimmi??? eşime göre kiloluyum dedim ayrıca isteyen istediğini düşünür kendi kendine ne alaka yaw da der ben aman öyle düşünmesin demiyorum ne düşünürse düşünsün ama eşimle arama fitne sokmaya çalışmasın
Eşin niye sana soyledi diyenler olmus da asıl soylemese kiyamet kopardi, dusunsenize kadin arkanizdan boyle atip tutacak sizin haberiniz yok hala bisey olmamis gibi davranacaksiniz kadina...
Valla edimin böyle bir diyalogu benden sakladigini duysam parcalarim.
Ana konuya gelince esiniz gereken cevabi vermis, siz hic kadinla muhatap olmayin, birakin kendi kirli dusuncelerinde bogulsun.
Eşinize söyleyın bundan sonra her önüne gelenle muhattap olmasın hele hele bu kadınla asla. Belli ki kadının kocanda gözü var. Ne buldun onda ben varken gibi olmuş. Düzgün biri olsa hıc kötüler mi bi İnsana karısını uzak durun
O konuda fikrini sormamislar ona yani durup dururken boyle bir sey diyemez ;ayrica insanlara bakip bununla bu olmus mu derken sunu da dusunun bazen insanlar istemeden goruntu olarak farkilalasir mesela bazi hastaliklar kilo aldirir kimisi cok cok zayiflatir birilerine ay bu yakismamis deeken on yargi perdesini indirin derim
O konuda fikrini sormamislar ona yani durup dururken boyle bir sey diyemez ;ayrica insanlara bakip bununla bu olmus mu derken sunu da dusunun bazen insanlar istemeden goruntu olarak farkilalasir mesela bazi hastaliklar kilo aldirir kimisi cok cok zayiflatir birilerine ay bu yakismamis deeken on yargi perdesini indirin derim
Kimin ne hastalığı var bilemeyiz . İkili ilişkilerdeki uyumsuzluzktan bahsettim . Ayrıca illa kilo ile alakalı değil bu uyumsuzluk . Ve kişinin karakterini bilemem fiziksel özellikleri ile yorum yaptığım için tabikide bu önyargıdır . Konu sahibinin şişman olduğunu söylemedim kendimce örnek verdim . Bunu düşünmesi gayet normal eşine söylemesi uygunsuz kaçmış zaten .