siz bunu nereden öğrendinizki eşinizmi size söyledi eşiniz söylediyse eğer bence eşine nasıl tavır alacağını düşün sen kadının cevabını verip sustursaymış neden hoşunamı gitmiş olabilirmi kadının söyledikleriKızlar yine ben bir fikir verirseniz çok mutlu olurum. Hemen konuya giriyorum.
Hamileliğimden dolayı doktor rapor verdi ve birkaç gün işe gitmedim.
Eşimle aynı kurumda çalışıyoruz birkaç ay önce bizim yan binaya iş yerinden bir kadın taşındı ve dolayısıyla aynı yerden servise biniyoruz.Kadın bizden büyük eşim 36 ben 32 yaşındayım kadında bir 45 vardır.
Neyse bu kadın geçenlerde sohbet etmiş eşimle, sohbet etmişler
Eşimle biraz farklıyız o spor yapar fittir daha hareketli daha konuşkan bıcır bıcır deriz ya hani aynen öyle, ben daha durgun daha az konuşurum eşime göre de birazcık kilo fazlalığım var
Neyse bu kadın sohbet arasında eşime hiç bir konuda yakışmadığımızı, ne alaka benimle evlendiğini sormuş
Eşimde siz ne diyorsunuz o kadar süslü püslü boş insan gördüm ki, benim eşimin eşi benzeri yok demiş.
Ben normalde böyle şeylere takılmam ama bu seferki çok dokundu içime oturdu resmen, isteyen istediğini düşünür ama ne hakla eşime bunarı diyebilir diye içim içimi yiyor, zaten insanlara karsı bir önyargım var hiçmi haddini bilen bir insan yok yada bende mi bir sorun var??
Şimdi bana bir akıl verin ben bu kadına nasıl davranmalı ??? nasıl bir tepki vermeliyim???
evet eşim söyledi hoşuna gittiğini düşünmüyorumsiz bunu nereden öğrendinizki eşinizmi size söyledi eşiniz söylediyse eğer bence eşine nasıl tavır alacağını düşün sen kadının cevabını verip sustursaymış neden hoşunamı gitmiş olabilirmi kadının söyledikleri
işte bende ne yapsam diye düşünüyorumne terbiyesiz insan ben olsam kavga ederdim
nasılsa eşin söylemiş kaynak sağlam kadın inkar edemez
bence altında kalma ağzının payını eşin vermiş ama sen de ver
böylece bi daha ne seninle ne eşinle konuşmaz..
sen bilmezden gelirsen o kadın eşinle sohbete devam edecek.
Densiz.
Bu şekilcilik cahil toplumlara mahsus.Bizim bir ahbabın kızı Amerikeda dil okulunda bir ispanyolla tanıştı ve evlendi.
Kız herhalde 100kg dan fazla.Çocuğu görseniz dergiden fırlamış gibi yakışıklı.Ama birbirlerine öyle güzel bakıyorlar ki.
O çocuk karısına bakarken onun içini görüyor, dışı umrunda değil.
ben senden daha iyiyim daha güzelim populerim erkek kadına nasıl söylerki bunu kadına cevap verip susturup bundanda size bahsetmemesi en güzeli olurdu sizi üzeceğini bile bile bunun nasıl söyleyebilir eşiniz size bence eşinizind ağzının payını verin kadından önce bir laf vardır milettin ağzı torba değil büzesinevet eşim söyledi hoşuna gittiğini düşünmüyorum
sizce eşime onunla konuşma buna cevap verme demem onu kısıtlamaz mı??? eşim böyle biri ve ben bunu böyle kabullenmek istiyorum. Eşime onu yapma bunu yapma kimseyle konuşma gibi bir dayatma yapmak istemem ondan görmek de istemem.Eşiniz her önüne gelenle sohbet etmeye devam edecek mi?
Biraz ağır olmalı bana kalırsa.
hayır bana hep derki kendi güzelliğinin farkında ol, eşimle ilgili şekilcilik konusunda bir sıkıntım yokben senden daha iyiyim daha güzelim populerim erkek kadına nasıl söylerki bunu kadına cevap verip susturup bundanda size bahsetmemesi en güzeli olurdu sizi üzeceğini bile bile bunun nasıl söyleyebilir eşiniz size bence eşinizind ağzının payını verin kadından önce bir laf vardır milettin ağzı torba değil büzesin
Öyleyse daha çok laflar işiteceksiniz bu hanım teyzeden, hayır ben kısıtlama olarak görmüyorum bunu, çünkü bence olması gereken bu, burada açılan konuları okudukça da çok doğru bi karar verdiğimin farkına varıyorum.sizce eşime onunla konuşma buna cevap verme demem onu kısıtlamaz mı??? eşim böyle biri ve ben bunu böyle kabullenmek istiyorum. Eşime onu yapma bunu yapma kimseyle konuşma gibi bir dayatma yapmak istemem ondan görmek de istemem.
sizce doğrudur ama ben kısıtlarsam oda ben yanında olmayınca yapmak isteyince yapmayacakmı?? niye kendimi yorayım??Öyleyse daha çok laflar işiteceksiniz bu hanım teyzeden, hayır ben kısıtlama olarak görmüyorum bunu, çünkü bence olması gereken bu, burada açılan konuları okudukça da çok doğru bi karar verdiğimin farkına varıyorum.
işte bende ne yapsam diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?