insanlar neden böyle

Terbiyesiz.. hadsiz.. kendini ne sanıyor acaba ne cürettle böyle birşey söylüyor..
Ama eşinizde de hata var k bkmayın her önüne gelenle sohbet edilmez hadi ettiler diyelim ki.. bu kadar ileri gitmesine izin verecek kadar yüz vermemeliydi demekki vermiş kadında söylemiş.. gereken cevap verilmiş
bence eşinizi uyarın birdaha önüne gelenle sohbet edilmemesi gerektiğini söyleyin.. herkesle mesafeli olsun
o terbiyesizde almış cevabını.. birdaha kesinlikle konuşmayın sizde eşinizde
su an birşey yapmayın ama olduki devam ederse o zaman cıngar cıkartırsınız

Bence eşin sana söylemekle çok iyi yapmış. Çünkü bu sefer karşılaştığınızda insan yerine koyup belki de kibar davranacaktın. Şimdi ne olduğunu anlamışsın, tutumunu belirlersin. Bana soracak olursan direkt böyle demişsin demek yerine davranışlarınla onu kaale almadığını gösterebilirsin.

Ayy ne düşüncesiz insanlar var yaa kocan çok güzel demiş bence sen hiç bişey deme. Günaydıni Selami sabahı kes bence eşin de konuşmasın. Herkesle arkadaş olmak zorunda değiliz yanii

Öyle densiz insanlar çok var etrafta eşiniz zaten gereken cevabı vermiş ona siz boşverin bence bulaşmayın o kadına .

O cevabını almış boşver.
Sen de görürsen daha mesafeli olursun.. İnsanlar çok boşboğaz. Bazen bu ne cüret diye tersleyesim gelir bazılarını..

Bana da eşim hakkında bu tür iğrenç imalarda bulunanlar olmuştu. Hepsine ağzının payını verip hayatımdan çıkardım. Eşiniz gerekeni yapmış, böyle densiz, hadsiz, maneviyatı eksik insanları bu kadar önemsemeyin. Görmezden gelin. Böylece eşinize karşı da 'başkalarının ne düşündüğü umrumda bile değil ben kendimle barışığım' mesajı vermiş olursunuz.. Aksi halde eşiniz de bunu ciddiye aldığınızı ve bu konuda eksiklik hissettiğinizi düşünür.

herkes dedikodu yapar. "ay bunlar da şöyle şöyle, pek bi yakışmışlar, yakışmamışlar" vs.
insanlar densiz olabilir.. umursamıyoruz, geçiyoruz.
bir densiz de eşiniz! insan karısına bunu nasıl söyler ya!
onu umursayın tabi. herkesle bıcır bıcır olmasına gerek yok. boşboğazlığa da gerek yok!

Eşiniz cevabını çok güzel bir şekilde vermiş zaten. Siz hiç muhatap olayın. Muhatap almamak da bir şekilde ağır bi cevap

Konu sahibinin eşini neden sucluyorsunuz?
Eşi bir şey yapmamış ki.
Adam serviste iş arkadaşı ile konuşmuş.
Densiz bir konuşmaya doğru gidince de ağzının payını vermiş.
E karısından da saklamamış gelmiş anlatmış.
Adam daha ne yapsın? Niye eşine karşı kadını dolduruyorsunuz anlamadım...
Konu sahibi de zaten eşinin öyle düşünmediğinden emin.

elaburak eşiniz gereken cevabı vermiş, hiç muhatap olmayın.
Eğer size gelip neden soğuksun vs gibi bir konuşma girişimi olursa da
Arkamdan eşime dedikodu yapan insanlara pek ısınamıyorum dersiniz olur biter.

Bravo

kadın bana yollyu gibi geldi pislik kendi asagılık piskolojisini tatmin ediyor tkma yüzüned ebakma

ne anlamda yakışmadıgınızı sorup cevabını aldıktan sonra bir güzel haşlıyabilirsin mesela onun ne haddine ya.

iyide eşi kadının agzının payını vermiş zaten okumadınız mı

iyide eşi kadının agzının payını vermiş zaten okumadınız mı
okudum ve anladım siz ne demek istediğimi anlamadınız sanırım böyle birşeyi karısına nasıl söylemiş ağzının payını verip karısınada bu bayandan uzak dur diyebilirdi anlatması karısına ben senden daha hoşmuşum bana yakışmıyormuşsun felan hoş değil bana göre anladınız sanırım

ok şimdi anladım dogru diyorsunuz

Okurken şok oldum bu ne haddizlik, kendini bilmezliktir.Kadındaki cesarete bak!!!! Gerçekten nasıl bir cesaret ki belki eşiniz çok daha ağır bir cevap verecekti kadına ??? Pardonda eşinizde gözü mü varmış? Sizi her anlamda kötüleyip kendine mi alacakmış. Yaaa mesela benim kuzenimin kocasıda bana göre kuzenime yakışmıyor ama düşencemi söylemiyorum.Çünkü benim haddim değil.Kuzen sevmiş begenmiş evlenmiş.Bana b.k yemek düşer bu durumda.Terbiyesize bak yaaaa.

Ne terbiyesiz insanlar var ya. Sen kendini küçültüp kadınla konuşma tabi eşin ne güzel vermiş ağzının payını. Pis kötü kalpli nolcak. Bi daha selam bile vermeyin değmez

Kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim öncelikle eşimin bu yapısını çok seviyorum herşey gayet şeffaf ve belki alışılmışın dışında ama sinsi olmasından çok daha iyidir başlarda bende alışmakta zorlandım ama inanın böylesi en güzeli

Kadınla ilgili ise o bişi söylemediği sürece muhatap olmayacağım laf atarsa cevabını alcak ve haddini öğrencek

sen de onun zayıf yanından vuracak bir şey söyle,belli ki kıskanmış sizi böyle bi evliliği ya da ilişkisi olmadığı için .Sen de ona herkesin yanındayken buradan dem vurcak bi laf söyle oturup kalsın oturduğu yerde densiz menopoz kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…