Kızlar merhaba. Az önce storylerde gezinirken bir sey gördüm. Esimin is arkadaşı çok çalışıp çocuğuyla ilgilenememekten dem vurmuş, öyle ağdalı seyler yazmış ki işe 3te gelip 5te gittiğini bilmesem ben bile inanıcam. Başlarım o kadına ne yaparsa yapsın banane ama bu durum beni geniş çaplı düşünmeye sevk etti. Neden insanlar bu şekilde iki yüzlü diye düşünmeye başladım. Ayni kadın için; "çok calisiyo gibi gösteriyo "diye arkasindan konusanlar yuzune gelince balla kaymakla sarıp sarmaliyor. Ben çok kibar, birilerini kırmaktan korkan biriyim ama birileri kırılacak diye de lafımı öldürseler esirgemem. Bir şey yanlışsa yanlıştır söylemekten neden cekineyim? Simdi şu konuda fikirlerinizi merak ediyorum: Neden insanlar bu kadar yalaka ve neden bu kadar iki yüzlü, kaypak? Sadece bu basit durum nezdinde sormuyorum bunu, bu yalnızca örnekti diyelim
öyle düsünmeyin mesela ne açıdan böyleler onların mi yaptığı dogru diyorum. Belki bir fikir verirsinizSiz kendiniz çok mu doğrusunuz da insanları eleştirebiliyorsunuz
Tabii ki öyle kimseye sen busun susun diyemeyiz. Yapmacik geliyorArtık maalesef böyle bir devirde yaşıyoruz. Ben kendime bakıyorum artık sadece. Kimseye ahlak dersi verecek zamanda değiliz ki bence herkes kendine çeki düzen verse kimse böyle şeylerden dem Vurmaz
Evet sosyolojik bir araştırma yapmak lazimBazı insanlar anlattığınız gibi bazıları da çok çok meraklı ve eleştirel.
Ne yaparsınız herkes farklı Farklı.
Evet merak ve eleştirme kısmına da el atarsınız o zaman bakalım neler çıkacakEvet sosyolojik bir araştırma yapmak lazim
Siz kendinize bakın milletin ne yaptığıyla ilgilenene kadar, tez mi yazıyorsunuz ne bu araştırmaöyle düsünmeyin mesela ne açıdan böyleler onların mi yaptığı dogru diyorum. Belki bir fikir verirsiniz
Ben de çok merakliyimdir işe kendimden baslayayimEvet merak ve eleştirme kısmına da el atarsınız o zaman bakalım neler çıkacak
Evet sosyoloji yüksek lisans yapıyorum. Harbiden bildiniz bir sinirle yazdınız ama tuttu. Kendime de bakıyorum en çok kendimi eleştiririm bu hayattaSiz kendinize bakın milletin ne yaptığıyla ilgilenene kadar, tez mi yazıyorsunuz ne bu araştırma
Güzel cevap. Aslinda davranisin altinda yatan faktörü merak etmistim. Tesekkurler cevap icinÇünkü instagramda herkes değişik hayatlar yaşıyor, takip etmemek ve stalk yapmamakta bir seçenek.
Ne güzel.Ben de çok merakliyimdir işe kendimden baslayayim
Mesela benim yanımda şöyle çalışıyorum boyle çalışıyorum diye anlatsa o ofiste çalışmadığım icin yorum yapamam ama ayni ofiste olsaydık aslinda mesai saatin kisa derdim. Belki de benim soyledigim yanlistir bilmiyorum kiKadına sen şöylesin sen böylesin diyince bir şey değişmeyecek de ondan bence. Yani durup dururken sen çok çalışmıyorsun ya aslında ne abarttın demek... Bilemedim ya. Belki de kendince çok çalışmak odur? Arkasından konuşmak zaten dedikodu. Dedikodu yalnızca dedikodu yapanın enerjisini tüketir.
Yok yok esimle ayni is yerinde çalışıyor. Herkes ise nerdeyse hic gelmiyor diye anlatiyor ordan biliyorumNe güzel.
Kadınla aynı şirkette mi çalışıyorsunuz?
Dogru söylüyorsunuz. Tesekkurler cevap icinBelki kendini çocuğuyla yeterince ilgilenemiyor gibi hissediyor olabilir. Bunda takılacak ne varki? İnsanın günlük hayatta hoşlanmadığı MIŞ gibi yaptığı insanlar olabiliyor. Bazen iş bazen ortam sebebiyle. Doğru demiyorum ama mecburiyetten olabilir. Açıkçası insanların ne yaptığı zerre umrumda olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?